Course Outline

Ευελιξία Συστήματος Επιχειρήσεων και Πληροφορικής στην Ψηφιακή Εποχή (μάθημα 1 ημέρας)

Εισαγωγή

    Η ψηφιακή διακοπή, η δημιουργία ψηφιακής αξίας και η παράδοση αξίας, τα Ψηφιακά Επιχειρηματικά Μοντέλα που αντιμετωπίζουν ένα ανταγωνιστικό ψηφιακό τοπίο, το να γίνει μια επιχείρηση έτοιμη για ψηφιακά δεδομένα, οι δομές "Goal and Data Driven" του Business Motivation Model, System Engineering και Enterprise Architecture Frameworks , Αρχιτεκτονικές Αναφοράς Πληροφορικής, Τρόπος διασφάλισης της σύγκλισης και της ευθυγράμμισης μεταξύ αυτών των πλαισίων και των αρχιτεκτονικών, Ενίσχυση της λήψης αποφάσεων σε βάση "δεδομένων", Βελτίωση από το όραμα της επιχείρησης προς τις επιχειρηματικές διαδικασίες, βήματα για την ευθυγράμμιση της πληροφορικής με τις εξελίξεις των επιχειρηματικών αναγκών.

 

Απόκτηση ευελιξίας : Από το Business στο σύστημα πληροφορικής που αξιοποιεί τις δυνατότητες

    Προετοιμασία των Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Επιχειρήσεων και Πληροφορικής για την υποστήριξη των αλλαγών : Οι Go δομές και οι δομές που βασίζονται σε δεδομένα από την επιχείρηση στα συστήματα πληροφορικής, η ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικής αρχιτεκτονικής δομημένη από δυνατότητες και λειτουργίες παράδοσης αξίας, Τρόπος δομής των εξελίξεων με βάση τις δυνατότητες σχετικά με την αλλαγή στρατηγικών, Πώς να μεταδώσετε αλλαγές από τις επιχειρηματικές απαιτήσεις προς τα στοιχεία πληροφορικής (παραδείγματα δίνονται στη μελέτη περίπτωσης παρουσίασης).

 

Επίδραση των αλλαγών στα Business Αντικείμενα (Στοιχεία)

    Ευθυγράμμιση των επιχειρηματικών διαδικασιών, των ευθυνών των συμμετεχόντων τους και των επιχειρηματικών αντικειμένων σε συνοχή με τις στρατηγικές αλλαγές, Ενσωμάτωση αυτών των τροποποιήσεων σε στοιχεία της χαρτογραφίας επιχειρηματικής διαδικασίας.

 

Επιπτώσεις στα στοιχεία του συστήματος πληροφορικής

    Το Goal και οι δομές βάσει δεδομένων του κορμού του συστήματος για την υποστήριξη αλλαγών, Τρόπος αναγνώρισης Υπηρεσιών και υποκείμενων λειτουργιών του Συστήματος που πρέπει να επηρεαστούν από τις αλλαγές, Ενσωμάτωση των εξελίξεων στη ραχοκοκαλιά της Υπηρεσίας (παραδείγματα παρέχονται στην ίδια περίπτωση μελέτη).

 

συμπέρασμα

 

    Steps of the Efficient Agile Business και Μεθοδολογία Ανάπτυξης Αρχιτεκτονικής Συστήματος, Ιχνηλασιμότητα από επιχειρηματικές στρατηγικές προς δομές συστημάτων πληροφορικής προκειμένου να διακυβεύονται καλύτερα ενόψει της αλλαγής.

 

Σημείωση : Οι παραπάνω συνεδρίες εκπαίδευσης-καθοδήγησης διεξάγονται διαδραστικά σε μια μελέτη περίπτωσης για να καταδειχθεί πώς να διασφαλιστεί καλό επίπεδο ιχνηλασιμότητας μεταξύ των αρχιτεκτονικών συστημάτων επιχειρήσεων και πληροφορικής.

Οι έννοιες επεξηγούνται πρώτα χρησιμοποιώντας παραδείγματα μελέτης περίπτωσης και σε περίπτωση επιτόπιων συνεδριών μπορεί να ακολουθηθούν από προσχέδια λύσεων για τη δική σας επιχειρηματική περίπτωση κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών.

Μπορούν να γίνουν μικρές αλλαγές στο περιεχόμενό τους ανάλογα με τις εξελίξεις αυτών των προτύπων και εμπορικών στρατηγικών.

 

Οι ονομασίες The Open Business Architecture, TOGAF και Zachman είναι αντίστοιχα εμπορικά σήματα των Open Group και Zachman International

Το DODAF, MODAF και το NAF είναι αντίστοιχα Αρχιτεκτονικά Πλαίσια του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου και του ΝΑΤΟ

Το IT4IT είναι εμπορικό σήμα για την IT Reference Architectures από το Open Group,

Τα Business και Value Model Canvases είναι εμπορικά σήματα των Osterwalder και Pigneur

Τα BMM, BPMN, UML, SysML που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εμπορικά σήματα της Ομάδας Διαχείρισης Αντικειμένων (OMG).

Requirements

Κανένας

 

 7 Hours

Number of participants



Price per participant

Testimonials (4)

Related Courses

Fintech: A Practical Introduction for Managers

14 Hours

Matlab for Prescriptive Analytics

14 Hours

Model Based Development for Embedded Systems

21 Hours

Business Modeling for an Agile Enterprise

14 Hours

Design Patterns

14 Hours

Business Analysis, BABOK V3.0 and IIBA Certification Preparation

21 Hours

Business Analysis

21 Hours

Related Categories