Course Outline

Η φιλοσοφία σχεδίασης ανατροπής και το πλεονέκτημά της

    Τυπικό σενάριο αντιγραφής-τροποποίησης-συγχώνευσης, τρόπος επίλυσης απλών διενέξεων Ορισμός πολιτικών χρηστών και συντεχνίας, ομαλή και συνεπής συνεργασία με την ομάδα Αντιστάθμιση για τη μέθοδο αντιγραφής-τροποποίησης-συγχώνευσης (π.χ. κλείδωμα και ξεκλείδωμα)

Διακλάδωση και συγχώνευση

    Πότε να δημιουργήσετε υποκαταστήματα, πολλές χρήσεις των υποκαταστημάτων, Πώς να επιλύσετε συγκρούσεις και να κάνετε τη συγχώνευση με σύνεση, πώς να απορροφήσετε αλλαγές σε διαφορετικές κατευθύνσεις Πώς να χρησιμοποιήσετε τις νέες δυνατότητες της υπονόμευσης για να κάνετε διακλάδωση και συγχώνευση Πώς να ενθαρρύνετε ή να αποθαρρύνετε την τοπική διακλάδωση των χρηστών

Καθημερινή ανασκόπηση και αναθεώρηση

    Λίστα αλληλογραφίας, RSS, σύνοψη Blaming, αντιπροσωπεία

Ιδιότητες ανατροπής

    Ενσωματωμένες ιδιότητες, ιδιότητες με SVN: λέξεις-κλειδιά με πρόθεμα, καθολικές ιδιότητες Τρόπος σχεδίασης και χρήσης αυτών των ιδιοτήτων Προσαρμοσμένες ιδιότητες SVN για εταιρεία Δημιουργική χρήση προσαρμοσμένων ιδιοτήτων SVN Μειονέκτημα των ιδιοτήτων SVN (δηλαδή, προσέξτε τους περιορισμούς και όχι υπερβολική μηχανική)

Γάντζοι ανατροπής

    Τύποι αγκίστρων Γενική χρήση αγκίστρων που έχουν ήδη αποσταλεί Αυτοπροσδιοριζόμενα αγκίστρια Να είστε δημιουργικοί και ευφάνταστοι

Δευτερεύων διακομιστής SVN

    Για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ανάκτηση με ασφάλεια για αποτυχία Για αυτόματες εργασίες στο παρασκήνιο Για προσωρινή διευθέτηση (δηλ. διαφορετικές τοποθεσίες, κ.λπ.)

Ενοποίηση με άλλα εργαλεία

    Συστήματα παρακολούθησης προβλημάτων (π.χ. bugzilla, track, Jira, κ.λπ.) Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (π.χ. wiki, κ.λπ.)

Requirements

  • Goαπαιτείται γνώση SVN.
  • Κατά προτίμηση οι σύνεδροι θα έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα Subversion for Administrators και Subversion for Users.
  • Αυτό το μάθημα μπορεί να συμπιεστεί σε ένα μονοήμερο μάθημα, με λιγότερες ασκήσεις και έτσι μπορεί να μειωθεί το κόστος.
  14 Hours
 

Number of participants


Starts

Ends


Dates are subject to availability and take place between 09:30 and 16:30.
Open Training Courses require 5+ participants.

Testimonials (2)

Related Courses

GitOps Continuous Deployment for Kubernetes

  21 Hours

Git and GitHub Fundamentals

  21 Hours

Related Categories