Course Outline

Εισαγωγή στο Visual Studio

Αυτή η μονάδα παρέχει μια πρακτική, γρήγορη ευκαιρία σε έμπειρους προγραμματιστές να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν ορισμένες από τις νέες δυνατότητες παραγωγικότητας στο Visual Studio . Παρέχει μια εισαγωγή στη χρήση ορισμένων γλωσσικών βελτιώσεων, όπως τα γενικά, και τη χρήση αποσπασμάτων κώδικα.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οι μαθητές θα είναι σε θέση:

    Δημιουργία συλλογών με χρήση γενικών στοιχείων Χρήση υπαρχόντων αποσπασμάτων κώδικα σε κώδικα και δημιουργία νέων αποσπασμάτων κώδικα Χρήση των τάξεων μου για πρόσβαση σε πόρους συστήματος και εφαρμογών

Αντικειμενοστρεφής Σχεδίαση

Τα ακόλουθα θέματα καλύπτονται σε αυτή την ενότητα:

    Σχεδιασμός τάξεων Αντικειμενοστρεφής Programming Έννοιες Προηγμένες Αντικειμενοστρεφείς Programming Έννοιες

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, θα είστε σε θέση:

    Περιγράψτε τα βασικά του αντικειμενοστρεφούς σχεδιασμού. Εξηγήστε τις έννοιες της ενθυλάκωσης, της κληρονομικότητας, των διεπαφών και του πολυμορφισμού. Δημιουργήστε τάξεις με βάση τις περιπτώσεις χρήσης. Κλάσεις μοντέλων για χρήση στο .NET χρησιμοποιώντας το Visio.

Αντικειμενοστραφή Programming

Τα ακόλουθα θέματα καλύπτονται σε αυτή την ενότητα:

    Καθορισμός κλάσεων Δημιουργία και καταστροφή αντικειμένων Διεπαφές κληρονομικότητας που εργάζονται με κλάσεις

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, θα είστε σε θέση:

    Ορίστε τάξεις. Δημιουργία και χρήση αντικειμένων στον κώδικα πελάτη. Δημιουργήστε κλάσεις που χρησιμοποιούν κληρονομικότητα. Ορίστε τις διεπαφές και χρησιμοποιήστε τον πολυμορφισμό. Δημιουργήστε κοινόχρηστα μέλη. Δημιουργήστε συμβάντα τάξης και χειριστείτε τα από μια εφαρμογή πελάτη.

Χρησιμοποιώντας το ADO.NET

Τα ακόλουθα θέματα καλύπτονται σε αυτή την ενότητα:

    Επισκόπηση ADO.NET .NET Data Providers The DataSet Object Designers Data and Data Binding XML Ενσωμάτωση

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, θα είστε σε θέση:

    Καταγράψτε τα οφέλη του ADO.NET. Δημιουργήστε εφαρμογές χρησιμοποιώντας το ADO.NET. Καταχωρίστε τα κύρια αντικείμενα ADO.NET και τις λειτουργίες τους. Χρησιμοποιήστε σχεδιαστές δεδομένων Visual Studio .NET και δέσμευση δεδομένων. Εξηγήστε πώς το XML ενσωματώνεται στο ADO.NET.

Δόμηση στοιχείων δεδομένων στο Visual Studio

Αυτή η μονάδα παρέχει την ευκαιρία σε έμπειρους προγραμματιστές να δημιουργήσουν κώδικα πρόσβασης δεδομένων χρησιμοποιώντας νέες δυνατότητες στο Visual Studio .

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οι μαθητές θα είναι σε θέση:

    Δημιουργία στοιχείων δεδομένων χρησιμοποιώντας Visual Studio Επεξεργασία στοιχείων δεδομένων χρησιμοποιώντας Visual Studio οδηγούς και σχεδιαστές Γράψτε ασύγχρονο κώδικα ADO.NET

Κατανάλωση και δημιουργία XML Υπηρεσιών Ιστού

Αυτή η ενότητα εξηγεί τα βήματα που είναι απαραίτητα για την πρόσβαση σε μια υπηρεσία Web από μια σελίδα ASP.NET και στη συνέχεια για την ενσωμάτωση αυτών των δεδομένων στην εφαρμογή Web. Θα συζητηθούν οι νέες δυνατότητες στο Visual Studio που σχετίζονται με τις υπηρεσίες Ιστού.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οι μαθητές θα είναι σε θέση:

    Περιγράψτε τον σκοπό και τη διαδικασία πίσω από την κλήση μιας XML υπηρεσίας Web από μια φόρμα Ιστού. Καλέστε μια υπηρεσία Web XML απευθείας από ένα πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιώντας το Πρωτόκολλο μεταφοράς υπερκειμένου (HTTP). Δημιουργήστε έναν διακομιστή μεσολάβησης αναφοράς Ιστού για μια μέθοδο Ιστού XML υπηρεσίας Web και καλέστε τη μέθοδο από μια φόρμα Ιστού. Χρησιμοποιήστε τα πρότυπα στο Visual Studio .NET για να δημιουργήσετε μια υπηρεσία Web XML.

Δημιουργία εφαρμογών επιπέδου παρουσίασης με φόρμες των Windows

Αυτή η μονάδα παρέχει την ευκαιρία σε έμπειρους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πλούσιες εφαρμογές πελατών χρησιμοποιώντας τις νέες δυνατότητες παραγωγικότητας στο Visual Studio IDE και τα νέα στοιχεία ελέγχου στο .NET Framework. Δίνει επίσης στους μαθητές μια εισαγωγή στη νέα τεχνολογία ανάπτυξης ClickOnce για εφαρμογές Windows Forms. Το ClickOnce διευκολύνει την ανάπτυξη εφαρμογών Windows Forms σε πολλούς πελάτες μέσω ενός διακομιστή Web, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αυτόματης ενημέρωσης των πελατών όταν πραγματοποιούνται αλλαγές στην εφαρμογή.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οι μαθητές θα είναι σε θέση:

    Δημιουργία εφαρμογών Windows Forms με χρήση Visual Studio Δημιουργία φορμών δεδομένων με χρήση των χαρακτηριστικών δέσμευσης δεδομένων RAD του IDE Δημιουργία φορμών Master-Detail χρησιμοποιώντας Visual Studio SmartTags Δημιουργία φορμών δεδομένων που συνδέονται με στοιχεία δεδομένων Αναπτύξτε μια εφαρμογή Windows Forms από έναν διακομιστή Web χρησιμοποιώντας το ClickOnce Γράψτε ένα εφαρμογή που ενημερώνεται αυτόματα σε πολλούς πελάτες όταν αναπτύσσεται μια νέα έκδοση

Προσαρμογή φορμών και στοιχείων ελέγχου των Windows

Αυτή η ενότητα εξηγεί πώς να αναπτύξετε προσαρμοσμένες Microsoft Φόρμες και στοιχεία ελέγχου των Windows. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να αναπτύσσουν στοιχεία ελέγχου χρήστη, να χρησιμοποιούν λειτουργίες GDI+ και να δημιουργούν νέα στοιχεία ελέγχου που κληρονομούνται από την κλάση Control. Επιπλέον, δείχνει πώς να δημιουργήσετε μια μη ορθογώνια φόρμα των Windows και πώς να προσθέσετε χαρακτηριστικά όπως χαρακτηριστικά και bitmaps της εργαλειοθήκης σε στοιχεία ελέγχου.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οι μαθητές θα είναι σε θέση:

    Εξηγήστε τις μεθόδους σύνταξης στοιχείων ελέγχου για Φόρμες των Windows Σχεδιάστε μια διεπαφή χρήστη χρησιμοποιώντας το GDI+. Δημιουργήστε ένα στοιχείο ελέγχου που κληρονομείται από ένα υπάρχον στοιχείο ελέγχου. Δημιουργήστε μια μη ορθογώνια φόρμα των Windows. Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο στοιχείο ελέγχου χρήστη.

Εκτέλεση ασύγχρονων εργασιών με χρήση τεχνικών πολλαπλών νημάτων

Αυτή η μονάδα δείχνει πώς να δημιουργείτε εφαρμογές Microsoft Windows Forms που μπορούν να εκτελούν εργασίες στο παρασκήνιο. Εξηγεί πώς να κάνετε χρήση των ασύγχρονων μεθόδων και άλλων χαρακτηριστικών στοιχείων που υποστηρίζουν το Asynchronous Pattern for Components. Οι μαθητές θα μάθουν επίσης πώς να χρησιμοποιούν τις τάξεις στον χώρο ονομάτων System.Threading για να εκτελούν μία ή περισσότερες εργασίες στο παρασκήνιο χρησιμοποιώντας πολλαπλά νήματα σε μια εφαρμογή.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οι μαθητές θα είναι σε θέση:

    Εξηγήστε τις έννοιες και τις διαδικασίες που εμπλέκονται στην εκτέλεση ασύγχρονου προγραμματισμού. Φορτώστε ένα bitmap σε μια εφαρμογή Windows Forms ασύγχρονα. Εκτελέστε πολλαπλούς ταυτόχρονους υπολογισμούς σε μια φόρμα χρησιμοποιώντας πολλαπλή νήμα.
  21 Hours
 

Number of participants


Starts

Ends


Dates are subject to availability and take place between 09:30 and 16:30.
Open Training Courses require 5+ participants.

Testimonials (6)

Related Courses

ASP.Net 4.0

  35 Hours

C#.Net

  35 Hours

Introducing C# 6.0 with Visual Studio 2015/2017

  28 Hours

Unit Testing with C#

  14 Hours

Related Categories