Magento Training Courses

Magento Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά μαθήματα κατάρτισης Magento υπό τη διεύθυνση εκπαιδευτών επιδεικνύουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης τα βασικά και προηγμένα θέματα της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Magento. Η εκπαίδευση Magento είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις των πελατών στο Ελλάδα ή στα εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

Magento Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Magento Commerce is the leading platform for open commerce innovation with over $50B in gross merchandise volume transacted on the platform annually. Audience This course is suitable for engineers and developers seeking to deploy and utilize Magento 2.1 as an ecommerce platform. After completing this course, delegates will be able to:
 • understand Magenta’s structure and deployment mechanisms
 • carry out installation / production environment / architecture tasks and configuration
 • assess code quality, perform debugging, monitoring
 • implement advanced production like elastic search, multiple websites and logging
 • customize Magento's webstore to their specific requirements 
21 hours
In this instructor-led, live training in Ελλάδα participants will learn how to add categories and store products, process a purchase order and make shipments, run product promotions, manage customers and permissions, run multiple websites and stores, and more. By the end of this training, participants will:
 • Have a comprehensive, expert user level understanding of Magento usage and functionality.
 • Be able to independently run and manage multiple websites and stores based on business needs.
 • Be able to streamline business activity by simplifying and minimizing daily administration and maintenance efforts.
7 hours
Magento is a powerful and flexible open-source e-commerce platform. In this instructor-led, live training participants will learn how to process a purchase order and make shipments. Audience
 • Sales reps
 • Sales processing agents
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Magento είναι το πιο δημοφιλές σύστημα Management περιεχομένου (CMS) στον κόσμο για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Χρησιμοποιείται από μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες, όπως η Samsung, η Levono και η Nike, και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου επίσης.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ζωντανή προπόνηση (onsite ή απομακρυσμένη), οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τα χαρακτηριστικά, τις δυνάμεις, τις αδυναμίες και τις στρατηγικές του Mageto για την εφαρμογή του Magento μέσα σε έναν οργανισμό. Περιπτωσιολογικές μελέτες παρέχονται επίσης για να απεικονίσουν τις επιτυχημένες και ανεπιτυχείς υλοποιήσεις του Magento στον πραγματικό κόσμο. Εκτός από την παρατήρηση του παρελθόντος, συζητούμε τις μελλοντικές τάσεις στην υιοθέτηση της Magento στην αγορά. Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα καταλάβουν πώς να:
 • Διαχειριστείτε τις πωλήσεις, το απόθεμα και τους πελάτες χρησιμοποιώντας το back-end του Magento
 • Ρυθμίστε και διαχειριστείτε το front-end για μια πραγματικά προσαρμοσμένη εμπειρία χρήστη
 • Ενσωματώστε τα υπάρχοντα συστήματα με μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου Magento
 • Ενσωματώστε τα υπάρχοντα συστήματα με συνεργάτες που χρησιμοποιούν οι ίδιοι το Magento
Κοινό
 • Διευθυντές που ερευνούν λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Μηχανικοί που εξετάζουν το ενδεχόμενο εφαρμογής του Magento στις οργανώσεις τους
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και ζωντανές διαδηλώσεις
Σημείωση
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Ο Μαγκνίτο είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου γραμμένη στο PHP. Με τον Μαγκνίτο, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να οργανώσουν προϊόντα, μεθόδους πληρωμής, ναυτιλία και πολλά άλλα. Ο Μαγνησία 2 σε αντίθεση με το Μαγκνίτο προσφέρει βελτιώσεις στη αρθρωτότητα, την ευελιξία και την επεκτασιμότητα σε λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή εφαρμογή με τον Μαγκνίτο 2. Μέχρι το τέλος αυτής της κατάρτισης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
 • Τα μοτίβα ανάπτυξης του δασκάλου Μαγκνέτο 2, μοτίβα σχεδιασμού και προσεγγίσεις.
 • Δημιουργήστε και εξατομικεύστε θέματα στο μαγνητικό 2.
 • Εφαρμόστε προσαρμογές στη λειτουργικότητα του μαγνητικό 2 με επεκτάσεις.
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και εξάσκηση.
 • Πρακτική εφαρμογή σε περιβάλλον ζωντανών εργαστηρίων.
Επιλογές προσαρμογής μαθήματος
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
7 hours
Magento είναι μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Προσφέρει πλήρως χαρακτηριστικά και εξαιρετικά προσαρμοσμένα εργαλεία για το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε αρχιτέκτονες λογισμικού και προγραμματιστές που επιθυμούν να μάθουν πολύ αποτελεσματικές τεχνικές για τον καθορισμό των απαιτήσεων που απαιτούνται για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας Magento. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Κατανοήστε την αρχιτεκτονική, τα χαρακτηριστικά και τις βασικές λειτουργίες του Magento. Μάθετε πώς να δημιουργήσετε ιστορίες χρηστών, περιπτώσεις χρήσης και ροές εργασίας με βάση τα σενάρια του πραγματικού κόσμου. Χρησιμοποιήστε εργαλεία και πρότυπα που είναι διαθέσιμα στο Magento για να συλλέξετε και να καθορίσετε τις λειτουργικές απαιτήσεις. Προσδιορίστε τις απαιτήσεις ενσωμάτωσης και υποδομής για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
14 hours
Magento είναι μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Προσφέρει πλήρως χαρακτηριστικά και εξαιρετικά προσαρμοσμένα εργαλεία για το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν Magento για να σχεδιάσουν και να χτίσουν ένα ασφαλές και φιλικό προς τον χρήστη διαδικτυακό τόπο αγοράς. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Δημιουργήστε το αναγκαίο περιβάλλον ανάπτυξης για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου με Magento. Κατανοήστε την αρχιτεκτονική, τις βασικές έννοιες, τις ενότητες και τη δομή αρχείων στο Magento. Αναπτύξτε ένα λειτουργικό και ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα προσαρμόζοντας Magento συστατικά και ενότητες. Εφαρμόστε πρακτικές βελτίωσης της ασφάλειας στο Magento για να μειώσετε τις ευπάθειες και τις πιθανές κυβερνοεπιθέσεις.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
21 hours
Magento Το Commerce Cloud είναι μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα βασισμένη στο cloud ως υπηρεσία (PaaS) για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Παρέχει ένα αξιόπιστο, ασφαλές και εκτεταμένο περιβάλλον cloud που υποστηρίζει τις επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας, τις ολοκλήσεις και τις επιδόσεις. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Commerce Cloud για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανάπτυξη ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για επιχειρήσεις επιχειρηματικής κλίμακας στο Cloud. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Δημιουργήστε το αναγκαίο περιβάλλον ανάπτυξης για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη εταιρικών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας το Commerce Cloud. Κατανοήστε την υποδομή, την τεχνολογία και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για να φιλοξενήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο Cloud. Μάθετε πώς να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε ένα έργο cloud στο Magento χρησιμοποιώντας το Project Web Interface και το CLI. Ενσωματώστε τις υποστηριζόμενες υπηρεσίες (Fastly, New Relic, Blackfire και Sendgrid) για να βελτιστοποιήσετε τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά της τοποθεσίας. Να ρυθμίσετε και να διατηρήσετε μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα για την εξάλειψη των κυβερνοεπιθετικών απειλών και ευπάθειας. Κατασκευάστε, δοκιμάστε και εκτελέστε τοποθεσίες για στάθμευση και παραγωγή, και στη συνέχεια εκτελέστε επαληθεύσεις και συντήρηση μετά την εκτόξευση.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.

Last Updated:

Online Magento courses, Weekend Magento courses, Evening Magento training, Magento boot camp, Magento instructor-led, Weekend Magento training, Evening Magento courses, Magento coaching, Magento instructor, Magento trainer, Magento training courses, Magento classes, Magento on-site, Magento private courses, Magento one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions