Puppet Training Courses

Puppet Training Courses

Τοπικά, καθοδηγούμενα από εκπαιδευτές ζωντανά μαθήματα κουκλοπαρακτικής επιδεικνύουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής πρακτικής πώς να αναπτύξουν μια βασική διαμόρφωση του συστήματος για το Puppet σε περιβάλλον Master-Client και πώς να εφαρμόσουν το Puppet Automation σε πολύπλοκα περιβάλλοντα. Η κουκλοθέατρο είναι διαθέσιμη ως "επιτόπου ζωντανή εκπαίδευση" ή "μακρινή ζωντανή προπόνηση". Η επιτόπια κατάρτιση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Puppet Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Αυτό το μάθημα προορίζεται για οργανισμούς που χρησιμοποιούν ήδη Puppet ή Systems Administrators που θέλουν να εφαρμόσουν το Puppet ως νέα λύση. Το μάθημα παραδίδεται σε 2 ημέρες και περιλαμβάνει ένα μείγμα τόσο παρουσιάσεων όσο και ασκήσεων. Με την ολοκλήρωση, θα μπορείτε να αναπτύξετε μια βασική διαμόρφωση συστήματος για το Puppet σε περιβάλλον Master-Client.
21 hours
Αυτό το μάθημα προορίζεται για έμπειρους διαχειριστές συστημάτων και προγραμματιστές που θέλουν να εφαρμόσουν το Puppet Automation σε περίπλοκα περιβάλλοντα. Με την ολοκλήρωση, θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε μια πολύπλοκη διαμόρφωση συστήματος για περιβάλλον Puppet σε ένα περιβάλλον πολλαπλών Masters-Client.
21 hours
αυτή είναι μια εξατομικευμένη μαθήματα μαριονέτας για την παγκόσμια γνώση
14 hours
Ansible είναι ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα για τη διαχείριση ρυθμίσεων και την εκτέλεση εφαρμογών. Puppet είναι ένα λογισμικό αυτοματοποίησης για την αυτοματοποίηση της υποδομής και της εκτέλεσης εφαρμογών. Χρησιμοποιώντας Ansible με Puppet, οι χρήστες μπορούν να αυτοματοποιήσουν και να διαχειριστούν την υποδομή πληροφορικής. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή online) απευθύνεται σε DevOps μηχανικούς που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν την υποδομή πληροφορικής με Ansible και Puppet. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Διαμόρφωση και διαχείριση της υποδομής. Δημιουργήστε ένα σωλήνα για αποτελεσματική εκτέλεση κώδικα. Εφαρμογή υποδομών αυτοεξυπηρέτησης και παράδοσης εφαρμογών.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.

Last Updated:

Upcoming Puppet Courses

Online Puppet courses, Weekend Puppet courses, Evening Puppet training, Puppet boot camp, Puppet instructor-led, Weekend Puppet training, Evening Puppet courses, Puppet coaching, Puppet instructor, Puppet trainer, Puppet training courses, Puppet classes, Puppet on-site, Puppet private courses, Puppet one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions