Scrum.org Training Courses | Accredited Scrum.org Training Courses

Scrum.org Training Courses

Το Scrum.org παρέχει την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των πιο προηγμένων εκπαιδευτικών υλικών και πιστοποιημένων Professional Scrum Trainers™ (PST) για την παροχή της. Το πρόγραμμα σπουδών και το πρόγραμμα σπουδών είναι άρτια συντονισμένα και τυποποιημένα. Το εκπαιδευτικό υλικό δημιουργείται και διατηρείται από τον ιδρυτή του Scrum.org και τον συνδημιουργό του Scrum Ken Schwaber με την κοινότητα του PST, συμβάλλοντας στο να είναι πάντα εναρμονισμένο με ό,τι συμβαίνει στους οργανισμούς και ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες πρακτικές. Τα μαθήματα παρέχονται σε όλο τον κόσμο. Οι εκπαιδευτές φέρνουν το δικό τους στυλ και εμπειρία στα μαθήματα, αλλά όλοι οι εκπαιδευτές χρησιμοποιούν το ίδιο υλικό σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε οι μαθητές να μαθαίνουν από το ίδιο περιεχόμενο ανεξάρτητα από το πού διδάσκεται το μάθημα και ποιος το διδάσκει.

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Scrum.org Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Η πιστοποίηση Professional Scrum Developer™ (PSD) είναι μια ονομασία που παρέχεται από το Scrum.org και απευθύνεται σε προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το Scrum ως πλαίσιο για την ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού υψηλής ποιότητας.Αυτή η ζωντανή εκπαίδευση υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών (διαδικτυακή ή επιτόπου) απευθύνεται σε προγραμματιστές σε επίπεδο ειδικών που επιθυμούν να επιδείξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην εφαρμογή Scrum σε έργα ανάπτυξης λογισμικού.Με το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
  Αποκτήστε μια σταθερή κατανόηση του πλαισίου Scrum, των αξιών και των αρχών του. Μάθετε πώς να ενσωματώνετε τις πρακτικές DevOps με το Scrum για την υποστήριξη της συνεχούς ενοποίησης, της συνεχούς παράδοσης και του αυτοματισμού. Εφαρμόστε Scrum αρχές και πρακτικές σε σενάρια ανάπτυξης λογισμικού και μελέτες περιπτώσεων πραγματικού κόσμου. Προετοιμαστείτε για την Πιστοποίηση Professional Scrum Developer™.
Μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και εξάσκηση. Πρακτική εφαρμογή σε περιβάλλον ζωντανού εργαστηρίου.
Επιλογές προσαρμογής μαθήματος
  Για να ζητήσετε μια εξατομικευμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε.
14 hours
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο Professional Scrum Product Owner II (PSPO II) έχει σχεδιαστεί για έμπειρους ιδιοκτήτες προϊόντων και επαγγελματίες που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και την κατανόησή τους για τον ρόλο του κατόχου προϊόντος στο πλαίσιο του Scrum.Αυτή η ζωντανή εκπαίδευση υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών (διαδικτυακή ή επιτόπου) απευθύνεται σε κατόχους προϊόντων που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις προηγμένων τεχνικών για επιτυχημένη ιδιοκτησία προϊόντων σε δυναμικά και απαιτητικά περιβάλλοντα ως Professional Scrum Product Owner II (PSPO II).Με το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
  Κατανοήστε προηγμένες στρατηγικές για τη μεγιστοποίηση της αξίας που παρέχεται από το προϊόν και ιεραρχήστε αποτελεσματικά σε περίπλοκες καταστάσεις. Εφαρμόστε εκλεπτυσμένες τεχνικές διαχείρισης εκκρεμοτήτων για να διασφαλίσετε ότι η ομάδα εργάζεται στα πιο πολύτιμα αντικείμενα και συνεργαστείτε με τους ενδιαφερόμενους για να βελτιώσετε και να διαχωρίσετε τις ιστορίες των χρηστών. Συνεργαστείτε με διαφορετικούς ενδιαφερόμενους φορείς, διαχειριστείτε τις προσδοκίες τους και ενσωματώστε αποτελεσματικά τα σχόλιά τους στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με την κλιμάκωση Scrum, τη διαχείριση πολλαπλών εκκρεμοτήτων προϊόντων και τον συντονισμό των προσπαθειών σε μεγαλύτερα περιβάλλοντα ανάπτυξης προϊόντων.
Μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και εξάσκηση. Πρακτική εφαρμογή σε περιβάλλον ζωντανού εργαστηρίου.
Επιλογές προσαρμογής μαθήματος
  Για να ζητήσετε μια εξατομικευμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε.
14 hours
Η εκπαίδευση σάς επιτρέπει να αναπτύξετε τις ικανότητές σας, να μάθετε προηγμένες γνώσεις, τεχνικές, εργαλεία και πρακτικές στον τομέα της διεξαγωγής έργων με βάση το "Scrum πλαίσιο" από την οπτική γωνία ενός Scrum Master - ενός ηγέτη υπεύθυνου για την κατανόηση και την εφαρμογή [ 0] αποτελεσματικότητα. Η εκπαίδευση είναι μια φυσική συνέχεια της πορείας ανάπτυξης για Scrum Master.Η εκπαίδευση είναι αφιερωμένη σε Scrum Masters που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν περαιτέρω, να εφαρμόσουν και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του Scrum στον οργανισμό.Η εκπαίδευση αποτελείται από ένα ουσιαστικό μέρος, εργαστήρια, πρακτικά παραδείγματα. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται για πιστοποίηση - Scrum Master level II μέσω δοκιμαστικής εξέτασης και έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην εξέταση πιστοποίησης.

Last Updated:

Online Scrum.org courses, Weekend Scrum.org courses, Evening Scrum.org training, Scrum.org boot camp, Scrum.org instructor-led, Weekend Scrum.org training, Evening Scrum.org courses, Scrum.org coaching, Scrum.org instructor, Scrum.org trainer, Scrum.org training courses, Scrum.org classes, Scrum.org on-site, Scrum.org private courses, Scrum.org one on one trainingOnline Accredited Scrum.org courses, Weekend Accredited Scrum.org courses, Evening Accredited Scrum.org training, Accredited Scrum.org boot camp, Accredited Scrum.org instructor-led, Weekend Accredited Scrum.org training, Evening Accredited Scrum.org courses, Accredited Scrum.org coaching, Accredited Scrum.org instructor, Accredited Scrum.org trainer, Accredited Scrum.org training courses, Accredited Scrum.org classes, Accredited Scrum.org on-site, Accredited Scrum.org private courses, Accredited Scrum.org one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions