Marvin Training Courses

Marvin Training Courses

Τα τοπικά μαθήματα κατάρτισης Marvin, καθοδηγούμενα από εκπαιδευτές, επιδεικνύουν μέσω της διαδραστικής πρακτικής άσκησης τις αρχές της ανάλυσης εικόνας και βίντεο και τον τρόπο χρήσης του Marvin Framework και των αλγορίθμων επεξεργασίας εικόνας για την κατασκευή μιας εφαρμογής. Η εκπαίδευση Marvin είναι διαθέσιμη ως "live on-the-job training" ή "remote live training". Η επιτόπια κατάρτιση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Marvin Course Outlines

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
το

Μάρβιν είναι ένα επεκτάσιμο πλαίσιο επεξεργασίας εικόνας και βίντεο σε όλη την πλατφόρμα, που αναπτύχθηκε στην Java. οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Μάρβιν για να χειριστούν εικόνες, να εξαγάγουν χαρακτηριστικά από εικόνες για εργασίες ταξινόμησης, να δημιουργήσουν φιγούρες αλγοριθμικά, επεξεργασία συνόλων δεδομένων αρχείων βίντεο και ρύθμιση αυτοματισμού δοκιμής μονάδας.

μερικές εφαρμογές βίντεο του Μάρβιν & #39; s περιλαμβάνουν φιλτράρισμα, επαυξημένη πραγματικότητα, παρακολούθηση αντικειμένων και ανίχνευση κίνησης.

σε αυτόν τον εκπαιδευτή, οι συμμετέχοντες σε ζωντανή πορεία θα μάθουν τις αρχές της ανάλυσης εικόνας και βίντεο και θα χρησιμοποιήσουν το πλαίσιο του Μάρβιν και τους αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας για να κατασκευάσουν τη δική τους εφαρμογή.

μορφή του μαθήματος

- Οι βασικές αρχές της ανάλυσης εικόνας, της ανάλυσης βίντεο και του πλαισίου του Μάρβιν εισάγονται για πρώτη φορά. Οι μαθητές έχουν καθήκοντα που τους επιτρέπουν να εξασκήσουν τις έννοιες που έχουν διδαχθεί. Μέχρι το τέλος της τάξης, οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει τη δική τους εφαρμογή χρησιμοποιώντας το πλαίσιο και τις βιβλιοθήκες του Μάρβιν.
Weekend Marvin courses, Evening Marvin training, Marvin boot camp, Marvin instructor-led, Weekend Marvin training, Evening Marvin courses, Marvin coaching, Marvin instructor, Marvin trainer, Marvin training courses, Marvin classes, Marvin on-site, Marvin private courses, Marvin one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Greece!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Greece
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!