CSS Training Courses

CSS Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά εκπαιδευτικά μαθήματα CSS (Cascading Style Sheets) από εκπαιδευτές επιδεικνύουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης πώς να χρησιμοποιήσετε το CSS για να περιγράψετε την παρουσίαση εγγράφων γραμμένων σε γλώσσες σήμανσης όπως η HTML. Η εκπαίδευση CSS είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις πελατών στο Ελλάδα ή σε εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

CSS Subcategories

CSS Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Το Tailwind CSS είναι ένα πρώτο πλαίσιο CSS για την ταχεία δημιουργία προσαρμοσμένων διεπαφών χρήστη. Παρέχει έναν τεράστιο κατάλογο CSS τάξεων και εργαλείων, επιτρέποντας στους χρήστες να διαμορφώνουν εύκολα στυλ σε ιστότοπους και εφαρμογές.Αυτή η ζωντανή εκπαίδευση υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών (διαδικτυακή ή επιτόπου) απευθύνεται σε προγραμματιστές που θέλουν να μάθουν και να χρησιμοποιήσουν το Tailwind CSS για να δημιουργήσουν και να δώσουν στυλ διεπαφών χρήστη.Με το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
  Μάθετε πώς να ρυθμίζετε ένα περιβάλλον προγραμματιστή με το Tailwind CLI. Δημιουργήστε στοιχεία και επεξεργαστείτε διατάξεις με το Tailwind CSS. Χρησιμοποιήστε τις τάξεις βοηθητικού προγράμματος Tailwind για να διαμορφώσετε στοιχεία. Μάθετε τα βασικά του Tailwind CSS. Δημιουργήστε σύγχρονους ιστότοπους χρησιμοποιώντας το Tailwind CSS.
Μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και εξάσκηση. Πρακτική εφαρμογή σε περιβάλλον ζωντανού εργαστηρίου.
Επιλογές προσαρμογής μαθήματος
  Για να ζητήσετε μια εξατομικευμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε.
35 hours
HTML5 είναι μια γλώσσα σήμανσης που επιτρέπει στους χρήστες να δομούν και να δημιουργούν εφαρμογές. JavaΗ δέσμη ενεργειών είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που βασίζεται σε κείμενο και παρέχει εργαλεία για τη δημιουργία δυναμικού και διαδραστικού περιεχομένου Ιστού. Και το CSS4 παρέχει εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό και τη βελτίωση του στυλ ενός ιστότοπου ή μιας εφαρμογής.Αυτή η ζωντανή εκπαίδευση υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών (διαδικτυακή ή επιτόπου) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα HTML5, JavaScript και CSS4 μαζί για να δημιουργήσουν μια εφαρμογή Ιστού.Με το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
  Ενσωματώστε και χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες HTML5, JavaScript και CSS4 στην ανάπτυξη εφαρμογών. Χρησιμοποιήστε το CSS4 για να βελτιώσετε την ελκυστικότητα και τη χρηστικότητα της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε το JavaScript και το HTML για τη δημιουργία σύγχρονων διαδραστικών εφαρμογών.
Μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και εξάσκηση. Πρακτική εφαρμογή σε περιβάλλον ζωντανού εργαστηρίου.
Επιλογές προσαρμογής μαθήματος
  Για να ζητήσετε μια εξατομικευμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε.
21 hours
Οι συμμετέχοντες στο μάθημα θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο σύμφωνα με τα πρότυπα και θα μάθουν για τα μυστικά HTML / XHTML και CSS. Θα είναι σε θέση να τοποθετήσετε μια σελίδα στον διακομιστή και να την προσθέσετε στις διευθύνσεις και τις μηχανές αναζήτησης. Κάθε συμμετέχων θα λάβει επίσης ένα εύκολο στη χρήση εγχειρίδιο που έχει προετοιμαστεί από τον συγγραφέα του μαθήματος, το οποίο διευκολύνει την αναθεώρηση και την πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που αποκτήθηκαν.
7 hours
Παρέχει πιο προηγμένη κάλυψη των τελευταίων δυνατοτήτων του CSS 3
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
35 hours
Αυτό το μάθημα παρέχει μια εισαγωγή σε HTML5, CSS3, και JavaScript. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις δεξιότητες προγραμματισμού μέσω των ασκήσεων και της δημιουργίας μιας διαδικτυακής εφαρμογής δείγματος. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή onsite) απευθύνεται σε αρχάριους προγραμματιστές που επιθυμούν να μάθουν HTML5, CSS3, και JavaScript για την κατασκευή εφαρμογών στο διαδίκτυο. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Εγκατάσταση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος ανάπτυξης. Κατανοήστε τη λογική προγραμματισμού και χρησιμοποιήστε την για τον έλεγχο της ροής μιας εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε Javascript μαζί με HTML για να δημιουργήσετε μια διαδραστική εμπειρία για τους χρήστες. Χρησιμοποιήστε CSS3 για να προσθέσετε οπτικά αποτελέσματα στην εφαρμογή για να το κάνετε πιο ελκυστικό και χρήσιμο. Συνδέστε την εφαρμογή σε μια βάση δεδομένων για την αποθήκευση και την ανάκτηση δεδομένων.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
7 hours
CSS έχει αλλάξει ουσιαστικά κατά τη διάρκεια των ετών. CSS Η διάταξη δικτύου είναι ένα σύστημα διάταξης δικτύου δύο διαστάσεων που επιτρέπει στους προγραμματιστές να μορφοποιούν περιεχόμενο δικτύου σε μοναδικές διατάξεις. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν CSS Grid Layout για την αρχιτεκτονική ευέλικτων και ανταποκρινόμενων διατάξεων δικτύου που ήταν προηγουμένως δύσκολο να χειριστούν με κληρονομικές CSS χαρακτηριστικά διατάξεων, όπως floats και Flexbox. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Δημιουργήστε το απαραίτητο περιβάλλον ανάπτυξης για να αρχίσετε να σχεδιάζετε μια εφαρμογή web. Χρησιμοποιήστε CSS Αξίες για να αποφύγετε rudimentary εργασίες, καθιστώντας την κωδικοποίηση ευκολότερη. Ρυθμίστε το περιεχόμενο web σε διαφορετικές διατάξεις και στυλ. Κώδικα, πακέτο και δοκιμή του CSS κώδικα.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
21 hours
This instructor-led, live training in Ελλάδα introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.

Last Updated:

Online CSS courses, Weekend CSS courses, Evening CSS training, CSS boot camp, CSS instructor-led, Weekend CSS training, Evening CSS courses, CSS coaching, CSS instructor, CSS trainer, CSS training courses, CSS classes, CSS on-site, CSS private courses, CSS one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions