Docker Training Courses

Docker Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά εκπαιδευτικά μαθήματα Docker υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών επιδεικνύουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης πώς να ρυθμίσετε το Docker για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη εφαρμογών με εμπορευματοκιβώτια. Η εκπαίδευση Docker είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις πελατών στο Ελλάδα ή σε εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. Τα εκπαιδευτικά μαθήματα Docker καλύπτουν τη ρύθμιση και τη διαχείριση κοντέινερ Docker, συμπεριλαμβανομένης της κλιμάκωσης και της ενορχήστρωσης με το Kubernetes. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

Docker Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Αυτό το Docker και Kubernetes σχεδιάζεται να παρέχει τα συμμετέχοντας μια συμπληρωματική βάση των Docker και Kubernetes τεχνολογιών. Όλες οι βασικές χαρακτηριστικές του Kubernetes καλύπτονται περιλαμβανομένων των πολιτικών, των σημείων, των τύπων, των ελεγχόμενων αναπληρωματικών, των υπηρεσιών και των περισσότερων. Το διάστημα λαμβάνει τα συμμετέχοντα από την εγκατάσταση προς τη διαχείριση και τη χρήση μέσω συνδυασμού των εργαζομένων εκμετάλλευσης και των χειριών εργασίας όπου θα λαμβάνουν εμπειρία κατασκευή και διαχείριση Kubernetes αντικείμενων. Επιπλέον, αυτό το διάστημα θα δώσει τους συμμετέχοντες μια ορισμένη κατανόηση του Kubernetes, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων χαρακτηριστικών και ασφάλεια για τη διεξαγωγή της ασφάλειας ένα Kubernetes κλούστρο της παραγωγής.Αυτό το κομμάτι είναι για τους ανθρώπους και οι ομάδες που θέλουν να μάθουν Kubernetes βάση και κυκλοφορίες απαιτήσεις ορκητρίας για τη δημιουργία των υπηρεσιών που είναι ασφαλές, ισχυρές, διαθέσιμες, υψηλές διαθέσιμες και αυτοχειριστικές:· ΑνάπτυξηςΔραστηριότητες ·· DevOpsΟι μηχανισμοί QA ·· Διευθυντές έργου IT
14 hours
Docker είναι μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για την κατασκευή, την αποστολή και την εκτέλεση εφαρμογών μέσα σε δοχεία. Kubernetes προχωράει ένα βήμα παραπέρα παρέχοντας τα εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη και διαχείριση των εφαρμογών σε εμπορευματοκιβώτια σε κλίμακα σε ένα συγκεντρωμένο περιβάλλον. Σε αυτήν την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη), οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να αναπτύξουν μια συλλογή δειγματοληπτικών εξυπηρετητών μέσα σε δοχεία, και στη συνέχεια να αυτοματοποιήσουν, να τα Kubernetes κλίμακα και να διαχειριστούν τους διακομιστές τους με κοντέινερ μέσα σε ένα σύμπλεγμα Kubernetes . Η εκπαίδευση προχωρά σε πιο εξελιγμένα θέματα, περπατώντας τους συμμετέχοντες μέσω της διαδικασίας διασφάλισης, δικτύωσης και παρακολούθησης ενός συμπλέγματος Kubernetes . Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Ρυθμίστε και εκτελέστε ένα δοχείο Docker .
 • Ανάπτυξη βάσεων δεδομένων και διακομιστών με εμπορευματοκιβώτια.
 • Ρυθμίστε ένα Kubernetes Docker και Kubernetes .
 • Χρησιμοποιήστε το Kubernetes για να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε διαφορετικά περιβάλλοντα κάτω από το ίδιο σύμπλεγμα.
 • Ασφαλίστε, Kubernetes και παρακολουθείτε ένα συγκρότημα Kubernetes .
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση.
Σημειώσεις
 • Διαφορετικές εικόνες Docker μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως demos σε αυτή την εκπαίδευση (π.χ. Nginx , MongoDB , Tomcat κ.λπ.).
 • Για να ζητήσετε συγκεκριμένες εικόνες ή οποιαδήποτε άλλη προσαρμογή για αυτήν την εκπαίδευση, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
21 hours
Docker είναι μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας κατασκευής, αποστολής και εκτέλεσης εφαρμογών μέσα σε δοχεία. Kubernetes προχωράει ένα βήμα παραπέρα παρέχοντας τα εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη και διαχείριση των εφαρμογών σε εμπορευματοκιβώτια σε κλίμακα σε ένα συγκεντρωμένο περιβάλλον. Σε αυτόν τον εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση (onsite ή απομακρυσμένη), οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τα δοχεία Docker και στη συνέχεια να αναπτύσσουν μια εφαρμογή δείγματος μέσα σε ένα κοντέινερ. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν επίσης πώς να αυτοματοποιούν, να κλιμακώνουν και να διαχειρίζονται τις εφαρμογές τους σε κοντέινερ σε ένα σύμπλεγμα Kubernetes . Τέλος, η εκπαίδευση προχωρά σε πιο εξελιγμένα θέματα, περπατώντας τους συμμετέχοντες μέσω της διαδικασίας εξασφάλισης, κλιμάκωσης και παρακολούθησης ενός συμπλέγματος Kubernetes . Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Ρυθμίστε και εκτελέστε ένα δοχείο Docker .
 • Ανάπτυξη ενός διακομιστή και μιας εφαρμογής στο διαδίκτυο.
 • Δημιουργία και διαχείριση εικόνων Docker .
 • Ρυθμίστε ένα Kubernetes Docker και Kubernetes .
 • Χρησιμοποιήστε το Kubernetes για να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε μια συμπλεγμένη εφαρμογή ιστού.
 • Ασφαλίστε, Kubernetes και παρακολουθείτε ένα συγκρότημα Kubernetes .
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
Σημείωση:
 • Το Apache Tomcat και μια εφαρμογή Java EE θα χρησιμοποιηθούν ως διακομιστές επίδειξης και εφαρμογές για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων. Ωστόσο, * αυτά υπόκεινται σε αλλαγές *. Αν θέλετε να δείτε συγκεκριμένη εφαρμογή ή σχετικό εργαλείο ή τεχνική που καλύπτεται σε αυτήν την εκπαίδευση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
21 hours
Το πρόγραμμα Certified Kubernetes Administrator (CKA) δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Linux και το Ίδρυμα Cloud Native Computing (CNCF). Kubernetes είναι σήμερα μια κορυφαία πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την ορχήστρα των κοντέινερ. Το NobleProg παρέχει Docker & Kubernetes εκπαίδευση από το 2015. Με περισσότερα από 360 επιτυχώς ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης, γίναμε ένα από τα καλύτερα γνωστά προγράμματα κατάρτισης σε όλο τον κόσμο στον τομέα της εμπορευματοποίησης. Από το 2019 βοηθάμε επίσης τους πελάτες μας να επιβεβαιώσουν την απόδοσή τους στο περιβάλλον k8s προετοιμάζοντάς τους και ενθαρρύνοντας τους να περάσουν τις εξετάσεις CKA και CKAD. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή κατάρτιση (online ή on-site) απευθύνεται στους διαχειριστές συστήματος, Kubernetes Ο χρήστης επιθυμεί να επιβεβαιώσει τις γνώσεις του περνώντας την εξέταση CKA. Από την άλλη πλευρά, η κατάρτιση επικεντρώνεται επίσης στην απόκτηση πρακτικής εμπειρίας στην Kubernetes Διοίκηση, οπότε συνιστούμε να συμμετέχετε σε αυτό, ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να πάρετε την εξέταση CKA. Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πιστοποίηση CKA, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-administrator-cka/
14 hours
Ο στόχος αυτού του πρακτικού μαθήματος είναι να παρέχει όλα τα εργαλεία που αφορούν τις πρακτικές πτυχές του Docker και του Kubernetes , ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να βασίζονται στις απαραίτητες δεξιότητες για την ορθή διαχείριση του προγράμματος.
35 hours
In this instructor-led, live training in Ελλάδα, participants will learn how to manage Red Hat OpenShift Container Platform. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create, configure, manage, and troubleshoot OpenShift clusters.
 • Deploy containerized applications on-premise, in public cloud or on a hosted cloud.
 • Secure OpenShift Container Platform
 • Monitor and gather metrics.
 • Manage storage.
35 hours
Docker είναι μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας κατασκευής, αποστολής και εκτέλεσης εφαρμογών μέσα σε δοχεία. Kubernetes προχωράει ένα βήμα παραπέρα παρέχοντας τα εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη και διαχείριση των εφαρμογών σε εμπορευματοκιβώτια σε κλίμακα σε ένα συγκεντρωμένο περιβάλλον. OpenShift Container Platform (πρώην OpenShift Enterprise) φέρνει μαζί τα Docker και Kubernetes σε μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα ή την PaaS (Platform as a Service), για να διευκολύνει και να απλοποιήσει την ανάπτυξη των Docker και Kubernetes . Παρέχει προκαθορισμένα περιβάλλοντα εφαρμογών και συμβάλλει στην υλοποίηση των βασικών αρχών του DevOps , όπως ο μειωμένος χρόνος στην αγορά, η υποδομή ως κώδικας, η συνεχής ολοκλήρωση (CI) και η συνεχής παράδοση (CD). OpenShift Container Platform διατηρείται από την Red Hat. Σε αυτή την εκπαιδευτική άσκηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται τα εμπορευματοκιβώτια που λειτουργούν με το Docker , το Kubernetes και την OpenShift πλατφόρμα OpenShift της Red Hat. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Δημιουργήστε και διαμορφώστε μια ρύθμιση OpenShift .
 • Γρήγορη ανάπτυξη εφαρμογών επί τόπου, στο δημόσιο σύννεφο ή σε ένα φιλοξενούμενο σύννεφο.
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
21 hours
Το πρόγραμμα Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) έχει αναπτυχθεί από το Ίδρυμα Linux και το Cloud Native Computing Foundation (CNCF), το οποίο φιλοξενεί Kubernetes. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή κατάρτιση (online ή on-site) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να επιβεβαιώσουν τις δεξιότητές τους στο σχεδιασμό, την κατασκευή, τη διαμόρφωση και την έκθεση cloud native εφαρμογές για Kubernetes. Από την άλλη πλευρά, η κατάρτιση επικεντρώνεται επίσης στην απόκτηση πρακτικής εμπειρίας στην Kubernetes ανάπτυξη εφαρμογών, οπότε συνιστούμε να συμμετέχετε σε αυτό, ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να πάρετε την εξέταση CKAD. Το NobleProg παρέχει Docker & Kubernetes εκπαίδευση από το 2015. Με περισσότερα από 360 επιτυχώς ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης, γίναμε μία από τις πιο γνωστές εταιρείες κατάρτισης παγκοσμίως στον τομέα της εμπορευματοποίησης. Από το 2019 βοηθάμε επίσης τους πελάτες μας να επιβεβαιώσουν την απόδοσή τους στο περιβάλλον k8s προετοιμάζοντάς τους και ενθαρρύνοντας τους να περάσουν τις εξετάσεις CKA και CKAD. Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε. Για να μάθετε περισσότερα για το CKAD, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-application-developer-ckad/
14 hours
Rancher είναι μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για τη διαχείριση της Kubernetes σε οποιαδήποτε υποδομή. Αυτή η καθοδηγούμενη από το δάσκαλο, ζωντανή πορεία παρέχει στους συμμετέχοντες μια επισκόπηση του Rancher και επιδεικνύει μέσω της πρακτικής άσκησης πώς να αναπτύξει και να διαχειριστεί ένα συγκρότημα Kubernetes με τον Rancher . Μέχρι το τέλος αυτού του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Εγκαταστήστε και διαμορφώστε Rancher .
 • Ξεκινήστε ένα συγκρότημα Kubernetes χρησιμοποιώντας το RKE ( Rancher Kubernetes Engine).
 • Διαχειριστείτε πολλαπλά clusters σύννεφων Kubernetes αποφεύγοντας ταυτόχρονα τον αποκλεισμό του πωλητή.
 • Διαχειριστείτε τα Kubernetes χρησιμοποιώντας το λειτουργικό τους σύστημα και τον κινητήρα των δοχείων επιλογής.
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, βαριά πρακτική άσκηση
21 hours
Υπάρχει μια σειρά επιλογών για την ανάπτυξη Docker και Kubernetes σε AWS, συμπεριλαμβανομένης της Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS για Kubernetes , AWS Fargate και Amazon EC2. Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε μηχανικούς που επιθυμούν να αξιολογήσουν καθεμία από αυτές τις υπηρεσίες για να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το ποια θα αναπτυχθούν μέσα στον οργανισμό τους. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Δημιουργήστε ένα αναπτυξιακό περιβάλλον που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αρχίσετε να αναπτύσσεστε.
 • Ρυθμίστε, διαμορφώστε και αναπτύξτε μια σειρά από δοχεία επίδειξης χρησιμοποιώντας διάφορες διαφορετικές προσεγγίσεις.
 • Κατανοήστε τις αρχιτεκτονικές και σχεδιαστικές διαφορές μεταξύ των διαφόρων λύσεων Docker / Kubernetes μέσα στο AWS.
 • Αυτοματοποιήστε την ανάπτυξη των δοχείων Docker .
 • Ρυθμίστε έναν αγωγό συνεχούς ενοποίησης και ανάπτυξης.
 • Ενσωματώστε τα Docker και Kubernetes σε ένα υπάρχον σύστημα συνεχούς ολοκλήρωσης.
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη εφαρμογή σε περιβάλλον εργαστηριακού εργαστηρίου.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Docker is a platform for developers and sysadmins to maintain distributed applications. It consists of a runtime to run containers and a service for sharing containers. With docker the same app can run unchanged on laptops, dedicated servers and virtual servers. This course teaches the basic usage of Docker, useful both for developers and system administrators. The course includes a lot of hands on exercises and the participants will practice in their own Docker environment and build their own Docker images during the 2 days.
21 hours
Docker είναι μια πλατφόρμα για προγραμματιστές και sysadmins για τη διατήρηση κατανεμημένων εφαρμογών. Αποτελείται από ένα runtime για την εκτέλεση δοχείων και μια υπηρεσία για την κοινή χρήση εμπορευματοκιβωτίων. Με το docker η ίδια εφαρμογή μπορεί να τρέξει αμετάβλητη σε φορητούς υπολογιστές, dedicated servers και εικονικούς διακομιστές. Αυτό το μάθημα, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών, διδάσκει τη βασική χρήση του Docker , χρήσιμο τόσο για προγραμματιστές όσο και για διαχειριστές συστημάτων. Το μάθημα περιλαμβάνει πολλά χέρια για ασκήσεις και οι συμμετέχοντες θα ασκούν το δικό τους περιβάλλον Docker και θα κατασκευάσουν τις δικές τους εικόνες Docker . Την τελευταία μέρα οι συμμετέχοντες θα μάθουν για πιο προηγμένα εργαλεία που υποστηρίζουν το Docker . Θα είναι Docker Machine, Docker Compose και Docker Swarm.
35 hours
In this instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite), participants will learn how to install, configure, and manage OpenShift Container Platform v4. By the end of this training, participants will be able to:
 • Undersand OCI (Open Containers Initiative) and its implications for using container enginees such as Docker in OpenShift.
 • Understand the relationship between the different versions of OpenShift (OKP, OpenShift Container Platform, Red Hat OpenShift, etc.).
 • Create, configure, manage, and troubleshoot an OpenShift cluster.
 • Implement Openshift's self-manage capabilities to improve platform stability and consistency.
 • Secure OpenShift Container Platform.
 • Monitor and gather metrics.
 • Manage storage.
 • Upgrade an OpenShift Container Platform 3 cluster to OpenShift Container Platform 4.
21 hours
In this instructor-led, live training in Ελλάδα, participants will learn the fundamentals of building microservices using Spring Cloud and Docker. Participant knowledge is put to the test through exercises and the step-by-step development of sample microservices. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamentals of microservices.
 • Use Docker to build containers for microservice applications.
 • Build and deploy containerized microservices using Spring Cloud and Docker.
 • Integrate microservices with discovery services and the Spring Cloud API Gateway.
 • Use Docker Compose for end-to-end integration testing.
14 hours
Docker είναι μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας κατασκευής, αποστολής και εκτέλεσης εφαρμογών μέσα σε δοχεία. Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε μηχανικούς που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Docker για να αναπτύξουν και να διαχειριστούν το λογισμικό ως δοχεία αντί για παραδοσιακό αυτόνομο λογισμικό. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Εγκαταστήστε και διαμορφώστε το Docker .
 • Κατανοήστε και εφαρμόστε την εμπορευματοποίηση του λογισμικού.
 • Διαχείριση εφαρμογών που βασίζονται σε Docker .
 • Δίκτυο διαφορετικών εφαρμογών και συστημάτων Docker .
 • Κατανοήστε και επεξεργαστείτε τα αρχεία Docker .
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη εφαρμογή σε περιβάλλον εργαστηριακού εργαστηρίου.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
 • Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Docker , επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.docker.com
14 hours
Docker είναι μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας κατασκευής, αποστολής και εκτέλεσης εφαρμογών μέσα σε δοχεία. Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε μηχανικούς που επιθυμούν να προωθήσουν τις γνώσεις τους για το Docker ώστε να αναπτύξουν εφαρμογές σε μεγαλύτερη κλίμακα διατηρώντας ταυτόχρονα τον έλεγχο. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Δημιουργήστε τις δικές σας εικόνες Docker .
 • Ανάπτυξη και διαχείριση μεγάλου αριθμού εφαρμογών Docker .
 • Αξιολογήστε τις διαφορετικές λύσεις ενορχήστρωσης των εμπορευματοκιβωτίων και επιλέξτε το καταλληλότερο.
 • Ορίστε μια διαδικασία συνεχούς ενσωμάτωσης για εφαρμογές Docker .
 • Ενσωματώστε τις εφαρμογές του Docker με τις υπάρχουσες διεργασίες ολοκλήρωσης εργαλείων.
 • Ασφαλίστε τις εφαρμογές του Docker .
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Jenkins είναι ένας διακομιστής αυτοματοποίησης ανοιχτού λογισμικού για συνεχή ολοκλήρωση και συνεχή παράδοση (CI / CD). Docker είναι μια πλατφόρμα υπηρεσιών για την παράδοση λογισμικού σε δοχεία. Jenkins και το Docker βελτιστοποιούν και απλοποιούν τη διαδικασία CI / CD, επιτρέποντας πιο αξιόπιστα περιβάλλοντα ανάπτυξης και δοκιμών. Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε μηχανικούς DevOp που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν και να απλοποιήσουν τη διαδικασία CI / CD με τους Docker και Jenkins . Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Αυτοματοποιήστε την παράδοση κώδικα και την ανάπτυξη του αγωγού με την Jenkins .
 • Δημιουργήστε μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας το αρχείο Docker και Docker .
 • Ρυθμίστε τις επιλογές ελέγχου ταυτότητας για να ενισχύσετε την ασφάλεια.
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Selenium είναι ένα πλαίσιο που παρέχει διαφορετικές εργασίες για δοκιμές λογισμικού για τις εφαρμογές δικτύων. Docker είναι μια πλατφόρμα υπηρεσίας για την παράδοση λογισμού σε κομμάτια. Selenium προβλέπει την ικανότητα να εκτελεί δοκιμές εντός των Docker περιοχών παράλληλα.Αυτή η εκπαίδευση, η ζωή εκπαίδευση (πάνω ή στοιχείο) στόχο είναι σε δοκιμές λογισμικού που επιθυμούν να χρησιμοποιούν Selenium για την εκτέλεση των δοκιμών αυτοματοποίησης εντός των Docker περιοχών.Με το τέλος αυτής της κατάρτισης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να:
  Να δημιουργήσεις υποδομής δοκιμής για δοκιμές στη δημιουργία. Ανάπτυξη πλαισίου αυτοματολογισμού δοκιμών που χρησιμοποιούνται Java. Βρήκοντας τροποποίηση CI/CD από το χαρακτήρα με Jenkins και Docker.
Μορφή του δρόμου
  Συζητήσεις και ενδιάμεσες σχέσεις. Πολλές επεξεργασίες και πρακτικές. Εφαρμογή χέρων σε περιβάλλον ζωής.
Επιλογές προσαρμογής του φόρου
  Για να ζητήσετε μια προσαρμογμένη κατάρτιση για αυτό το κομμάτιο, παρακαλώ επικοινωνήστε μας για να διορθώσουμε.

Last Updated:

Online Docker courses, Weekend Docker courses, Evening Docker training, Docker boot camp, Docker instructor-led, Weekend Docker training, Evening Docker courses, Docker coaching, Docker instructor, Docker trainer, Docker training courses, Docker classes, Docker on-site, Docker private courses, Docker one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions