Ansible Training Courses

Ansible Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά εκπαιδευτικά μαθήματα Ansible υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών επιδεικνύουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης πώς να αυτοματοποιήσετε τη διαχείριση διαμόρφωσης συστήματος και εφαρμογών με το Ansible. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν επίσης πώς να χρησιμοποιούν το Ansible στον κύκλο ζωής ανάπτυξης εφαρμογών και πώς να προσαρμόζουν το Ansible για περιβάλλοντα κλίμακας και για επιχειρήσεις. Η εκπαίδευση Ansible είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις των πελατών στο Ελλάδα ή στα εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Ansible Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
This course has been created to system administrators who want to automate system and application configuration management with Ansible. This course focuses mostly on Linux/Unix servers.
7 hours
Ansible επιλύει το πρόβλημα: "Έχουμε τη διαμόρφωση του διακομιστή που θέλουμε, έχουμε βάλει την ώρα να το βγάλουμε, τώρα πώς να αυτοματοποιήσουμε όλα αυτά;"
14 hours
Το μάθημα προορίζεται να δώσει στους μηχανικούς που χρησιμοποιούν επί του παρόντος την Ansible γνώση των βαθύτερων και πιο εξειδικευμένων τομέων που εμπλέκονται στην εφαρμογή του. Στόχος του εργαστηρίου είναι να κατανοήσει καλύτερα τι συμβαίνει "κάτω από την κουκούλα", πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Ansible στον κύκλο ζωής της ανάπτυξης εφαρμογών και πώς μπορεί να προσαρμοστεί το Ansible για κλιμακωτά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα.
14 hours
Ansible είναι ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα για τη διαχείριση ρυθμίσεων και την εκτέλεση εφαρμογών. Puppet είναι ένα λογισμικό αυτοματοποίησης για την αυτοματοποίηση της υποδομής και της εκτέλεσης εφαρμογών. Χρησιμοποιώντας Ansible με Puppet, οι χρήστες μπορούν να αυτοματοποιήσουν και να διαχειριστούν την υποδομή πληροφορικής. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή online) απευθύνεται σε DevOps μηχανικούς που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν την υποδομή πληροφορικής με Ansible και Puppet. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Διαμόρφωση και διαχείριση της υποδομής. Δημιουργήστε ένα σωλήνα για αποτελεσματική εκτέλεση κώδικα. Εφαρμογή υποδομών αυτοεξυπηρέτησης και παράδοσης εφαρμογών.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
35 hours
Το Red Hat Ansible είναι μια πλατφόρμα λογισμικού όλων των σκοπών που παρέχει επιχειρηματικές εφαρμογές με καλύτερο έλεγχο αυτοματισμού. Βασίζεται σε μια σαφή σύνταξη και μια διαισθητική γλώσσα προγραμματισμού, καθιστώντας την μια απλοποιημένη προσέγγιση για την κεντρικοποίηση των υποδομών πληροφορικής. Με τη βοήθεια των εργαλείων της Red Hat Ansible Automation Platform, οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν εφαρμογές αυτοματισμού ενώ μειώνουν την πολυπλοκότητα των εργασιών DevOps. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε DevOps μηχανικούς, προγραμματιστές και διαχειριστές SysOps που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την Red Hat Ansible Platform Automation για την εκτέλεση λειτουργιών ανάπτυξης λογισμικού και την ορχήστρα προηγμένων διαδικασιών πληροφορικής. Όλα τα εργαστήρια αυτής της κατάρτισης μπορούν να διεξαχθούν σε DaDesktop, μια πλατφόρμα συνεργατικής κατάρτισης που επιτρέπει στον εκπαιδευτή και τους συμμετέχοντες να αλληλεπιδρούν με τις μηχανές του άλλου σε πραγματικό χρόνο. Το περιεχόμενο του μαθήματος μπορεί επίσης να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων και απαιτήσεων χρήσης. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Εγκαταστήστε και ρυθμίστε την πλατφόρμα Red Hat Ansible Automation στο προτιμώμενο περιβάλλον. Γνωρίστε τα προηγμένα Ansible χαρακτηριστικά για τη συγκέντρωση και τη διαχείριση έργων. Χρησιμοποιήστε εργαλεία αυτοματοποίησης και πόρους υψηλότερου επιπέδου του Red Hat Ansible για να επιτύχετε την προσέγγιση CI/CD. Εκτελέστε διοικητικές μεθόδους για τη βελτίωση της συνεργασίας μεγαλύτερων ομάδων. Βελτιώστε DevOps την εκτέλεση εργασιών εντός της οργάνωσης και βελτιστοποιήστε τις υπάρχουσες. Ενσωματώστε την πλατφόρμα αυτοματισμού Ansible με άλλες διανομές Red Hat για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
14 hours
Ansible είναι μια πλατφόρμα λογισμικού από την Red Hat που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυτοματοποίηση των εργασιών ανάπτυξης (Dev) και λειτουργιών (Ops). Μια από τις πιο ευνοϊκές λύσεις του είναι Ansible Πύργος. Γνωστό ως AWX, Ansible Tower είναι ένα σύστημα διαχείρισης που βασίζεται στο διαδίκτυο για Ansible έργα. Το Red Hat Ansible Tower επιτρέπει στους χρήστες του να εκτελούν αποτελεσματικά και να διατηρούν ροές εργασίας πληροφορικής, ενώ ταυτόχρονα κατατάσσονται σε πολύπλοκες εφαρμογές ανάπτυξης λογισμικού. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε DevOps μηχανικούς, προγραμματιστές και διαχειριστές έργων που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Red Hat Ansible Tower για να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες ανάπτυξης εφαρμογών των επιχειρήσεων και να οργανώσουν καλύτερα επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Ρυθμίστε το Red Hat Ansible Tower και ρυθμίστε άλλα απαραίτητα Ansible εργαλεία αυτοματοποίησης. Εκτελέστε και διαχειριστείτε Ansible έργα χρησιμοποιώντας το κεντρικό Ansible σύστημα πύργου. Λειτουργεί η διεπαφή Red Hat Ansible Tower web και την ενσωματώνει με εξωτερικές πλατφόρμες. Αποκτήστε Ansible πύργους πόρους και χαρακτηριστικά για να επιτύχετε μια δυναμική και αποτελεσματική οργάνωση.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
21 hours
Ansible είναι μια πλατφόρμα λογισμικού από την Red Hat που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυτοματοποίηση των εργασιών ανάπτυξης (Dev) και λειτουργιών (Ops). Η Red Hat προσφέρει τη λύση ανοικτού κώδικα, Ansible AWX, για καλύτερο έλεγχο των εφαρμογών που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται μέσω της πλατφόρμας Ansible's. Είναι το έργο από το οποίο προέρχεται η Red Hat Ansible Tower, καθιστώντας την μια γρήγορη αρχιτεκτονική βέλτιστη για ευέλικτες ομάδες. Με Ansible AWX web-based interface και εργαλεία αυτοματοποίησης, μπορεί να υποστηρίξει τις διαδικασίες πληροφορικής σε μικρά έως μεσαία περιβάλλοντα ανάπτυξης λογισμικού. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε DevOps μηχανικούς, προγραμματιστές και διαχειριστές έργων που επιθυμούν να εκτελέσουν αποτελεσματικά προγραμματισμένες λειτουργίες και να διαχειριστούν τις ροές εργασίας ανάπτυξης λογισμικού χρησιμοποιώντας το ισχυρό RESTful API του Ansible AWX. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Εγκαταστήστε και ρυθμίστε Ansible AWX στο προτιμώμενο περιβάλλον ανάπτυξης λογισμικού. Κατανοήστε τις αρχές και τις έννοιες που είναι θεμελιώδεις για το Ansible AWX. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία αυτοματοποίησης της AWX για να βελτιώσετε τις ροές εργασίας και να διευκολύνετε DevOps τις διαδικασίες. Ενσωματώστε το AWX με εξωτερικούς πόρους για να αξιοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του και να συνεργαστείτε με ομάδες.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
35 hours
Ansible είναι μια λύση ανοικτού κώδικα για την αυτοματοποίηση των λειτουργιών ανάπτυξης (Dev) και λειτουργιών (Ops) στις σύγχρονες επιχειρηματικές εφαρμογές. Χρηματοδοτείται από την Red Hat και προσφέρει μια απλοποιημένη προσέγγιση για την ενσωμάτωση τεχνολογιών ανάπτυξης λογισμικού και σύνθετων συστημάτων εκτέλεσης. Το Ansible κοινοτικό έργο είναι επίσης προσβάσιμο μαζί με άλλες πλατφόρμες της Red Hat για τη βελτιστοποίηση των τρέχοντων ροών εργασίας και την εφαρμογή των αρχών CI/CD στην αυτοματοποίηση IT. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε DevOps μηχανικούς, προγραμματιστές και διαχειριστές του SysOps που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν τα εργαλεία και τα χαρακτηριστικά που διατίθενται μέσω του Ansible έργου για την προώθηση των οργανωτικών υποδομών και διαδικασιών πληροφορικής. Ταυτόχρονα, μπορούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να εκτελέσουν σύνθετες Ansible εφαρμογές για εφαρμογές μεγάλης κλίμακας ενώ χρησιμοποιούν τον ανοικτό πύργο του για βελτιστοποιημένες DevOps λειτουργίες διαχείρισης και συνεργασίας. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Εγκαταστήστε και ρυθμίστε Ansible μαζί με άλλα εργαλεία και πόρους ανοικτού κώδικα. Δημιουργήστε ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης DevOps χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά έργου Ansible. Χρησιμοποιήστε εργαλεία αυτοματοποίησης και προηγμένους πόρους Ansible για να επιτύχετε την προσέγγιση CI/CD. Εκτελέστε καλύτερα μεθόδους SysOps χρησιμοποιώντας τις συνεργατικές δυνατότητες Ansible's για τη διαχείριση μεγαλύτερων ομάδων. Βελτιώστε DevOps την εκτέλεση εργασιών εντός της οργάνωσης και βελτιστοποιήστε τις υπάρχουσες. Ενσωματώστε Ansible με εξωτερικές πλατφόρμες και χρησιμοποιήστε άλλα Ansible εργαλεία για το πλεονέκτημα της οργάνωσης.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
14 hours
Ansible είναι ένα εργαλείο ανοικτού κώδικα αυτοματοποίησης για τη διαχείριση και τη διαμόρφωση συσκευών δικτύου. Με Ansible, οι μηχανικοί δικτύου μπορούν να μειώσουν τον χρόνο λήξης του δικτύου και τα σφάλματα διαμόρφωσης με την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών.     Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε μηχανικούς δικτύου ή DevOps που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν Ansible για τη διαχείριση των συστημάτων δικτύου πιο αποτελεσματικά μέσω της αυτοματοποίησης. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Δημιουργήστε το αναγκαίο περιβάλλον ανάπτυξης για να ξεκινήσετε την κατασκευή και τη χρήση της αυτοματοποίησης δικτύου. Δημιουργήστε Ansible playbooks για την εκτέλεση και την αυτοματοποίηση εργασιών σε πολλαπλά συστήματα δικτύου. Χρησιμοποιήστε Python σενάρια αυτοματοποίησης δικτύου για τη διαχείριση και τη διαμόρφωση συσκευών δικτύου. Η διαχείριση της διαμόρφωσης δικτύου αλλάζει δυναμικά χρησιμοποιώντας τα πρότυπα Jinja2.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.

Last Updated:

Online Ansible courses, Weekend Ansible courses, Evening Ansible training, Ansible boot camp, Ansible instructor-led, Weekend Ansible training, Evening Ansible courses, Ansible coaching, Ansible instructor, Ansible trainer, Ansible training courses, Ansible classes, Ansible on-site, Ansible private courses, Ansible one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions