Configuration Management Training Courses

Configuration Management Training Courses

Τα τοπικά μαθήματα κατάρτισης διαχειριστών με επίκεντρο το μάθημα διαμόρφωσης διαμόρφωσης, επιδεικνύουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής πρακτικής πώς να πραγματοποιήσουν αποτελεσματική διαχείριση διαμόρφωσης. Η εκπαίδευση για τη διαμόρφωση της διαμόρφωσης είναι διαθέσιμη ως "onsite live training" ή "remote live training". Η επιτόπια κατάρτιση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Configuration Management Subcategories

Configuration Management Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Αυτό το μάθημα προορίζεται για οργανισμούς που χρησιμοποιούν ήδη Puppet ή Systems Administrators που θέλουν να εφαρμόσουν το Puppet ως νέα λύση.

Το μάθημα παραδίδεται σε 2 ημέρες και περιλαμβάνει ένα μείγμα τόσο παρουσιάσεων όσο και ασκήσεων. Με την ολοκλήρωση, θα μπορείτε να αναπτύξετε μια βασική διαμόρφωση συστήματος για το Puppet σε περιβάλλον Master-Client.
21 hours
Overview
Αυτό το μάθημα προορίζεται για έμπειρους διαχειριστές συστημάτων και προγραμματιστές που θέλουν να εφαρμόσουν το Puppet Automation σε περίπλοκα περιβάλλοντα.

Με την ολοκλήρωση, θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε μια πολύπλοκη διαμόρφωση συστήματος για περιβάλλον Puppet σε ένα περιβάλλον πολλαπλών Masters-Client.
14 hours
Overview
Το μάθημα προορίζεται να δώσει στους μηχανικούς που χρησιμοποιούν επί του παρόντος την Ansible γνώση των βαθύτερων και πιο εξειδικευμένων τομέων που εμπλέκονται στην εφαρμογή του.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να κατανοήσει καλύτερα τι συμβαίνει "κάτω από την κουκούλα", πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Ansible στον κύκλο ζωής της ανάπτυξης εφαρμογών και πώς μπορεί να προσαρμοστεί το Ansible για κλιμακωτά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα.
7 hours
Overview
Ansible επιλύει το πρόβλημα: "Έχουμε τη διαμόρφωση του διακομιστή που θέλουμε, έχουμε βάλει την ώρα να το βγάλουμε, τώρα πώς να αυτοματοποιήσουμε όλα αυτά;"
21 hours
Overview
Αυτό το μάθημα έχει δημιουργηθεί για διαχειριστές συστημάτων που θέλουν να αυτοματοποιήσουν τη διαχείριση διαμόρφωσης συστημάτων και εφαρμογών με το Ansible .

Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται κυρίως στους διακομιστές Linux / Unix.
14 hours
Overview
Αυτό το διήμερο μάθημα καταδεικνύει με πρακτική άσκηση τα βασικά στοιχεία του Chef , ένα εργαλείο διαχείρισης διαμόρφωσης και τον τρόπο χρήσης του Chef για αυτοματοποίηση υποδομών.
14 hours
Overview
Το Saltstack (αλάτι για συντομία) είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε για την αυτοματοποίηση της διαμόρφωσης των συστημάτων διακομιστών. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε κεντρικά και να διαχειρίζεστε πολλαπλά περιβάλλοντα διακομιστών.

Το μάθημα θα είναι ένα καλό μείγμα παρουσιάσεων, παραδειγμάτων και εργαστηριακών ασκήσεων, έτσι ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως αυτό που έχετε μάθει.
21 hours
Overview
Saltstack (Salt for short) is open source software developed to automate the configuration of server systems. During this course you will learn how to centrally administer and manage multiple server environments.

This instructor-led, live training will be a good mixture of presentations, examples and lab exercises so that you can immediately apply what you have learnt.
21 hours
Overview
αυτή είναι μια εξατομικευμένη μαθήματα μαριονέτας για την παγκόσμια γνώση
14 hours
Overview
SaltStack (ή το Salt) είναι ένα εργαλείο διαχείρισης παραμέτρων βασισμένο σε Python για αυτοματοποίηση της παροχής υλικού και λογισμικού σε περιβάλλον πληροφορικής. SaltStack είναι δημοφιλές ως εργαλείο ενορχηστρώσεων σε περιβάλλοντα λειτουργίας cloud και IT.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ζωντανή εκπαίδευση (onsite ή απομακρυσμένη), οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να αναπτύξουν το SaltStack καθώς SaltStack πρακτικά στην εγκατάσταση, διαμόρφωση, παροχή, βελτιστοποίηση και αντιμετώπιση προβλημάτων μιας συλλογής εξυπηρετητών σε περιβάλλον προσομοιωμένου cloud.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Εγκαταστήστε και ρυθμίστε τις παραμέτρους Saltstack
- Αυτοματοποιήστε τις διοικητικές εργασίες που σχετίζονται με την υποδομή
- Παροχή και διαχείριση νέων πακέτων κώδικα και εφαρμογών
- Δημιουργήστε επαναχρησιμοποιήσιμα πρότυπα διαμόρφωσης
- Χρησιμοποιήστε το SaltStack για να παρακολουθείτε τα συστήματά σας
- Ανάπτυξη στρατηγικών βελτιστοποίησης της υποδομής
- Αντιμετώπιση προβλημάτων SaltStack και περιβάλλοντος

Κοινό

- Διαχειριστές συστημάτων
- DevOps μηχανικούς

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση

Σημειώσεις

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
7 hours
Overview
Το Vagrant είναι ένα εργαλείο εικονικοποίησης ανοιχτού κώδικα για την αυτοματοποίηση της παροχής εικονικών μηχανών. Με την εξάλειψη της χειρωνακτικής διαδικασίας, το Vagrant επιτρέπει την άμεση δημιουργία ενός σχεδόν απεριόριστου αριθμού εικονικών μηχανών.

Σε αυτή την εκπαίδευση οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις βασικές έννοιες του Vagrant και πώς θα εφαρμόσουν το Vagrant σε ένα ζωντανό εργασιακό περιβάλλον.

Κοινό
Μηχανικοί Λογισμικού, προγραμματιστές και προγραμματιστές
Διαχειριστής συστήματος
DevOps , λειτουργίες πληροφορικής, υποστήριξη ανάπτυξης

Μορφή του μαθήματος
Μετά από μια σύντομη εισαγωγή στην παροχή virtualization, οι συμμετέχοντες πραγματοποιούν ασκήσεις για την ανάπτυξη του Vagrant σε ένα ζωντανό περιβάλλον.
Weekend Configuration Management courses, Evening Configuration Management training, Configuration Management boot camp, Configuration Management instructor-led, Weekend Configuration Management training, Evening Configuration Management courses, Configuration Management coaching, Configuration Management instructor, Configuration Management trainer, Configuration Management training courses, Configuration Management classes, Configuration Management on-site, Configuration Management private courses, Configuration Management one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Greece!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Greece
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!