Content Management System (CMS) Training Courses

Content Management System (CMS) Training Courses

Μαθήματα κατάρτισης με επίκεντρο εκπαιδευτών με επίκεντρο εκπαιδευτών στο Διαδίκτυο (CMS) Ελλάδα .

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Content Management System (CMS) Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Αυτό το μάθημα έχει δημιουργηθεί για τους κατώτερους προγραμματιστές του Drupal .
14 hours
Overview
Αυτό το μάθημα έχει δημιουργηθεί για προγραμματιστές, αρχιτέκτονες, διευθυντές έργων που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν με την πλατφόρμα Drupal 8.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να παρακάμπτουν τις υπάρχουσες λειτουργίες και πώς να γράφουν αναπτυσσόμενες μονάδες.
7 hours
Overview
Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι εντελώς νέοι στο Drupal 8. Θα σας οδηγήσει μέσα από τα βασικά στοιχεία της λειτουργίας ενός απλού κοινοτικού ιστότοπου με το Drupal , όπου τα πράγματα είναι και τι να περιμένετε.
14 hours
Overview
Αυτό το μάθημα έχει δημιουργηθεί για όλους όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ισχυρή εφαρμογή με το Drupal . Εξηγεί τον "μη τεχνικό" ιστότοπο του Drupal , ο οποίος σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εφαρμογή χωρίς κωδικοποίηση.
7 hours
Overview
Αυτό το μάθημα ασχολείται με το Drupal. Το εργαστήριο Drupal themes επιτρέπει στον webdeveloper να δημιουργεί και να τροποποιεί τα θέματα Drupal. Τα θέματα Drupal είναι πολύ ευέλικτα, αλλά μόνο αν καταλάβετε πώς λειτουργούν οι μηχανές θεμάτων. Θα ανακαλύψετε πώς να αλλάξετε διαδραστικά τα υπάρχοντα και να δημιουργήσετε νέα θέματα από την αρχή. Θα μάθετε επίσης βασικά στοιχεία του μηχανήματος πρότυπων Twig και πώς σχετίζεται το Drupal 8 σε αυτό.
7 hours
Overview
Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι εντελώς νέοι στο Drupal 7. Θα σας οδηγήσει μέσα από τα βασικά της λειτουργίας ενός απλού κοινοτικού ιστοχώρου με το Drupal , όπου τα πράγματα είναι και τι να περιμένετε.
14 hours
Overview
Drupal is a free and open-source framework for content management and digital experiences. Apache Solr is a fast, scalable and open-source Java search platform.
14 hours
Overview
Αυτό το μάθημα συμβάλλει στην αποσαφήνιση και εφαρμογή του Drupal συγκλονισμένου συστήματος μετάφρασης. Παρέχει μια επισκόπηση των διαθέσιμων συστημάτων (μετάφραση οντοτήτων, μετάφραση περιεχομένου, κ.λπ.), ακολουθώντας αργότερα αυτή που επέλεξε ο εκπρόσωπος. Καλύπτει το περιεχόμενο, τη διεπαφή, την αυτόματη μετάφραση και όλες τις άλλες πτυχές που απαιτούνται για τη δημιουργία επαγγελματικά μεταφρασμένων τοποθεσιών.
7 hours
Overview
Εξηγεί τον τρόπο δημιουργίας προσαρμοστικού και προσαρμοστικού σχεδιασμού χρησιμοποιώντας το Drupal . Συνήθως χρησιμοποιούμε την πιο σταθερή έκδοση των ενοτήτων του Drupal και του Drupal .

Αυτό το μάθημα προσπαθεί να χρησιμοποιήσει Drupal modules για να περιορίσει το ποσό του κώδικα CSS ή Java script που πρέπει να γραφτούν.
21 hours
Overview
Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε όσους είναι νέοι στο Drupal
28 hours
Overview
Αυτό το μάθημα παρέχει μια ολοκληρωμένη επίδειξη των βασικών στοιχείων και των χρήσεων του SharePoint 2013 στους επιχειρηματικούς χρήστες.
21 hours
Overview
Liferay is a tool to create programs that helps companies create digital experiences for their customers.
21 hours
Overview
Audience: This course is general and can be attended by anyone. Most precisely, this course is attended by people who are interested in developing a website without any coding /programming skills.
14 hours
Overview
Magento Commerce is the leading platform for open commerce innovation with over $50B in gross merchandise volume transacted on the platform annually.

Audience

This course is suitable for engineers and developers seeking to deploy and utilize Magento 2.1 as an ecommerce platform.

After completing this course, delegates will be able to:

- understand Magenta’s structure and deployment mechanisms
- carry out installation / production environment / architecture tasks and configuration
- assess code quality, perform debugging, monitoring
- implement advanced production like elastic search, multiple websites and logging
- customize Magento's webstore to their specific requirements
7 hours
Overview
Grav είναι ένα CMS ανοικτού κώδικα (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου). Έρχεται με ένα ισχυρό σύστημα Management πακέτων για εύκολη εγκατάσταση και αναβάθμιση. Η υποκείμενη αρχιτεκτονική του Grav χρησιμοποιεί καθιερωμένες και βέλτιστες στην κατηγορία τεχνολογίες για να εξασφαλίσει ότι το Grav είναι απλό στη χρήση και εύκολο να επεκταθεί. Δεδομένου ότι το Grav είναι ένα επίπεδο αρχείο CMS, δεν απαιτείται βάση δεδομένων. αυτό καθιστά τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου μια πολύ ομαλή διαδικασία.

Αυτή η εκπαίδευση εισάγει τις βασικές αρχές του Grav CMS και περπατά τους συμμετέχοντες μέσω της δημιουργίας ενός Grav τόπου που βασίζεται στο Grav .

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη γνώση και την πρακτική να αναπτύξουν τη δική Grav ιστοσελίδα Grav .

Κοινό

- Οι προγραμματιστές εφαρμογών ιστού

Μορφή του μαθήματος

- Αυτή η εκπαίδευση δίνει μεγάλη έμφαση στην πρακτική άσκηση. Οι περισσότερες από τις έννοιες ανακαλύπτονται μέσω δειγμάτων, ασκήσεων και πρακτικής ανάπτυξης.
7 hours
Overview
During the course, you will learn about creating, editing and using content.
14 hours
Overview
Τα συστήματα Management μάθησης (LMS) χρησιμοποιούνται από εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς για την εκπόνηση διαδικτυακών μαθημάτων που ενσωματώνουν έννοιες όπως η ανάμικτη μάθηση, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η αναστροφή της τάξης και άλλες στρατηγικές ηλεκτρονικής μάθησης στα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τους χώρους εργασίας και τον ιδιωτικό τομέα.

Αυτή η εκπαίδευση καθοδηγείται από εκπαιδευτές και απευθύνεται σε τεχνικούς χρήστες, όπως διαχειριστές συστημάτων και διαχειριστές μαθημάτων, που απολαμβάνουν την πρακτική, πρακτική προσέγγιση στην εκμάθηση της υλοποίησης και της ανάπτυξης ενός LMS.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και τις λειτουργικές αρχές πίσω από ένα LMS και θα γνωρίσουν πώς να εγκαταστήσουν, να διαμορφώσουν, να διαχειριστούν, να βελτιστοποιήσουν, να αντιμετωπίσουν και να εγκαταστήσουν ένα σύστημα LMS στην πράξη περιβάλλον.

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση

Σημείωση

- Αυτή η εκπαίδευση θα χρησιμοποιήσει το Moodle ως δείγμα εφαρμογής LMS.
- Για να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό LMS ή να προσαρμόσετε οποιοδήποτε άλλο μέρος αυτής της εκπαίδευσης, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
21 hours
Overview
Magento είναι μια ισχυρή και ευέλικτη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτής πηγής με αρθρωτή αρχιτεκτονική. Γράφοντας σε γλώσσα PHP ενάντια στο Zend Framework , επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τις επιχειρησιακές τους ανάγκες χρησιμοποιώντας πολλά πρότυπα και plug-ins που είναι εκτός πλαισίου.

Σε αυτόν τον εκπαιδευτή, οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση θα μάθουν πώς να προσθέτουν κατηγορίες και να αποθηκεύουν προϊόντα, να επεξεργάζονται μια παραγγελία αγοράς και να πραγματοποιούν αποστολές, να προωθούν προωθήσεις προϊόντων, να διαχειρίζονται πελάτες και δικαιώματα, να εκτελούν πολλαπλές ιστοσελίδες και καταστήματα και πολλά άλλα.

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα:

- Έχετε μια ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη γνώση σχετικά με τη χρήση και τη λειτουργικότητα του Magento .
- Να είστε σε θέση να τρέχετε και να διαχειρίζεστε ανεξάρτητα πολλούς ιστότοπους και καταστήματα βάσει των επιχειρηματικών αναγκών.
- Να είστε σε θέση να εξορθολογίζετε την επιχειρηματική δραστηριότητα απλοποιώντας και ελαχιστοποιώντας τις καθημερινές προσπάθειες διαχείρισης και συντήρησης.

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
14 hours
Overview
Learning Management Systems (LMS) are used by trainers and educators for producing online courses that incorporate concepts such as blended learning, distance education, flipped classroom and other e-learning strategies in schools, universities, workplaces and the private sector.

In this instructor-led, live training participants will learn how to set up and manage courses, organize a course homepage and its layout, arrange and rate assignments and give feedback, run quizzes, track learning progress, have online discussions with learners, use the gradebook and other advanced grading approaches, run surveys, hold workshops, and more.

By the end of this training, participants will be able to:

- Have an in depth knowledge of an LMS and all of its main features.
- Create, design, add, configure and manage courses based on their own needs.
- Add, configure and manage course resources and activities, including but not limited to assignment, chat, feedback, forum, lesson, quiz, SCORM, survey, workshop, gradebook, etc.
- Bring an improved teaching, interaction and learning experience to the audience.

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Note

- This training will use Moodle as the LMS for all exercises.
- To use a different LMS or customize any other part of this training, please contact us to arrange.
7 hours
Overview
Magento is a powerful and flexible open-source e-commerce platform.

In this instructor-led, live training participants will learn how to process a purchase order and make shipments.

Audience

- Sales reps
- Sales processing agents

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Overview
Σε αυτόν τον οδηγό, με ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να ρυθμίσουν το SharePoint Online καθώς περνούν μέσα από την εγκατάσταση και την ανάπτυξη του SharePoint Online.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Κατανοήστε την αρχιτεκτονική του SharePoint Online
- Ρυθμίστε τα στοιχεία και τις επιλογές του SharePoint Online
- Εργασία με συλλογές ιστότοπου και επιλογές αποθήκευσης
- Διαχειριστείτε τα προφίλ των χρηστών και το κοινωνικό προφίλ
- Ρύθμιση της σύνδεσης δεδομένων
- Δημιουργία δομής ταξινόμησης
- Κατανοήστε και διαμορφώστε την Search
- Διαμορφώστε και αναπτύξτε μια εφαρμογή Sharepoint

Κοινό

- SharePoint διαχειριστές του SharePoint

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
7 hours
Overview
This 1 day training session is designed for people who use SharePoint as users and want to understand some of the advanced features of the tool. Delegates should attend this course if they need to understand functions such as; team collaboration, document management and social features of Microsoft SharePoint 2013

This course is designed for

- SharePoint Site Owners and users

Course objectives:

- Manage Sites and Site Collections
- Add users and groups and manage site, list, folder and item security
- Add and configure web parts
- Configure site options including theme, title, description and icon
7 hours
Overview
Αυτή η περίοδος εκπαίδευσης 1 ημέρας έχει σχεδιαστεί για άτομα που χρησιμοποιούν το SharePoint ως χρήστες ενέργειας που εκτελούν ως ιδιοκτήτες τοποθεσιών του SharePoint ή / και διαχειριστές συλλογής τοποθεσιών

Στόχοι μαθήματος:

- Ρύθμιση της πλοήγησης ιστότοπου
- Προβολή αναφορών δραστηριότητας ιστότοπου
- Προσαρμόστε τις λίστες και τις βιβλιοθήκες
- Εργασία με τις στήλες ιστότοπων και τους τύπους περιεχομένου ιστότοπου
- Ρυθμίστε την επιλογή Check / In, την έγκριση περιεχομένου και την έκδοση έκδοσης
- Δημιουργία και τροποποίηση σελίδων και ιστοσελίδων
14 hours
Overview
Magento είναι το πιο δημοφιλές σύστημα Management περιεχομένου (CMS) στον κόσμο για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Χρησιμοποιείται από μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες, όπως η Samsung, η Levono και η Nike, και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου επίσης.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ζωντανή προπόνηση (onsite ή απομακρυσμένη), οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τα χαρακτηριστικά, τις δυνάμεις, τις αδυναμίες και τις στρατηγικές του Mageto για την εφαρμογή του Magento μέσα σε έναν οργανισμό. Περιπτωσιολογικές μελέτες παρέχονται επίσης για να απεικονίσουν τις επιτυχημένες και ανεπιτυχείς υλοποιήσεις του Magento στον πραγματικό κόσμο. Εκτός από την παρατήρηση του παρελθόντος, συζητούμε τις μελλοντικές τάσεις στην υιοθέτηση της Magento στην αγορά.

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα καταλάβουν πώς να:

- Διαχειριστείτε τις πωλήσεις, το απόθεμα και τους πελάτες χρησιμοποιώντας το back-end του Magento
- Ρυθμίστε και διαχειριστείτε το front-end για μια πραγματικά προσαρμοσμένη εμπειρία χρήστη
- Ενσωματώστε τα υπάρχοντα συστήματα με μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου Magento
- Ενσωματώστε τα υπάρχοντα συστήματα με συνεργάτες που χρησιμοποιούν οι ίδιοι το Magento

Κοινό

- Διευθυντές που ερευνούν λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου
- Μηχανικοί που εξετάζουν το ενδεχόμενο εφαρμογής του Magento στις οργανώσεις τους

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και ζωντανές διαδηλώσεις

Σημείωση

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Overview
Με μερίδιο αγοράς 60%, το Word Press είναι το σύστημα Management περιεχομένου (CMS) επιλογής για πολλούς από τους πιο σημαντικούς ιστότοπους στον κόσμο.

Σε αυτόν τον εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση (onsite ή απομακρυσμένη), οι συμμετέχοντες θα πάρουν τις δεξιότητές τους Word Press στο επόμενο επίπεδο, καθώς μαθαίνουν πώς να δημιουργούν, να προσαρμόζουν και να αναπτύσσουν έναν πολύπλοκο εμπορικό ιστότοπο βασισμένο στον Τύπο Word .

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Εγκαταστήστε και ρυθμίστε τις παραμέτρους του Word πατώντας τοπικά και στο σύννεφο (μονή και πολλαπλών τοποθεσιών).
- Δημιουργήστε έναν εκλεπτυσμένο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.
- Προσαρμόστε έναν υπάρχοντα ιστότοπο.
- Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα με προσαρμοσμένα θέματα.
- Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα κράτησης και συμμετοχής.
- Ρυθμίστε και διαχειριστείτε διαφορετικούς ρόλους χρηστών (εκδότες, διαχειριστές κ.λπ.)
- Δημιουργήστε ένα ιδιωτικό ή δημόσιο κοινωνικό δίκτυο
- Βελτιστοποιήστε μια ιστοσελίδα Τύπου Word για SEO ( Search Engine Optimization.)
- Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφέρετε έναν ιστότοπο τύπου του Word .
- Διατηρήστε και να αντιμετωπίσετε μια ζωντανή, παραγωγική ιστοσελίδα τύπου Word .

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση
- Πολλές ασκήσεις και πρακτική
- Χειροκίνητη εφαρμογή σε περιβάλλον εργαστηριακού εργαστηρίου

Σημείωση

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
- Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον Τύπο του Word , επισκεφτείτε: https://wordpress.org/
21 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites. PHP is a server side language, which powers about 82 percent of the web.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants with little or no previous programming experience will learn how to customize a Wordpress website using PHP.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development tools needed to quickly start working PHP
- Understand and alter the various types of PHP files in WordPress
- Understand PHP syntax (conditional statements, loops, functions, etc.)
- Write their own plugin or a theme within WordPress
- Debug, deploy and troubleshoot a Wordpress website

Audience

- Web designers
- Content creators with technical skills
- Business owners with technical skills
- Developers with no previous experience with PHP

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
21 hours
Overview
Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε διαχειριστές συστημάτων που επιθυμούν να εγκαταστήσουν, να διαμορφώσουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν το SharePoint Server 2016.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Ρυθμίστε τα στοιχεία και τις επιλογές του SharePoint .
- Σχεδιάστε την αρχιτεκτονική υλικού και λογισμικού για την ανάπτυξη του SharePoint .
- Δημιουργία δομής ταξινόμησης.
- Αντιμετώπιση προβλημάτων σε περιβάλλον SharePoint .

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση

Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων

- Αυτή η εκπαίδευση βασίζεται στην έκδοση on-premise του SharePoint 2016 (aka SharePoint Server 2016).
- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Overview
Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε διαχειριστές συστημάτων που επιθυμούν να εγκαταστήσουν, να διαμορφώσουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν το SharePoint Server 2019.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Ρυθμίστε τα στοιχεία και τις επιλογές του SharePoint .
- Σχεδιάστε την αρχιτεκτονική υλικού και λογισμικού για την ανάπτυξη του SharePoint .
- Δημιουργία δομής ταξινόμησης.
- Αντιμετώπιση προβλημάτων σε περιβάλλον SharePoint .

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
- Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
- Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.

Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων

- Αυτή η εκπαίδευση βασίζεται στην έκδοση on-premise του SharePoint 2019 (γνωστός και ως SharePoint Server 2019).
- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Ελλάδα (onsite or remote) is aimed at developers who wish to use Bootstrap to create Wordpress themes.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the necessary development environment to start developing Wordpress themes.
- Create custom components for a two-column layout.
- Split and integrate HTML code into Wordpress.
- Display UI elements with conditional behavior.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Ελλάδα (onsite or remote) is aimed at developers who wish to transform a Drupal website or web application into a Progressive Web App.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the necessary development environment to start transforming a Drupal website into a Progressive Web App.
- Create and style push notifications.
- Cache with Service Worker to make a Drupal website work offline.

Upcoming CMS (Content Management System) Courses

Online CMS (Content Management System) courses, Weekend Content Management System (CMS) courses, Evening Content Management System training, Content Management System boot camp, CMS instructor-led, Weekend CMS (Content Management System) training, Evening CMS (Content Management System) courses, CMS coaching, CMS (Content Management System) instructor, Content Management System (CMS) trainer, Content Management System training courses, Content Management System (CMS) classes, CMS (Content Management System) on-site, CMS private courses, CMS (Content Management System) one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions