HTML Training Courses

HTML Training Courses

Local instructor-led live HTML training courses in Ελλάδα.

HTML Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
HTML5 είναι μια γλώσσα σήμανσης που επιτρέπει στους χρήστες να δομούν και να δημιουργούν εφαρμογές. JavaΗ δέσμη ενεργειών είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που βασίζεται σε κείμενο και παρέχει εργαλεία για τη δημιουργία δυναμικού και διαδραστικού περιεχομένου Ιστού. Και το CSS4 παρέχει εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό και τη βελτίωση του στυλ ενός ιστότοπου ή μιας εφαρμογής.Αυτή η ζωντανή εκπαίδευση υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών (διαδικτυακή ή επιτόπου) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα HTML5, JavaScript και CSS4 μαζί για να δημιουργήσουν μια εφαρμογή Ιστού.Με το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
  Ενσωματώστε και χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες HTML5, JavaScript και CSS4 στην ανάπτυξη εφαρμογών. Χρησιμοποιήστε το CSS4 για να βελτιώσετε την ελκυστικότητα και τη χρηστικότητα της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε το JavaScript και το HTML για τη δημιουργία σύγχρονων διαδραστικών εφαρμογών.
Μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και εξάσκηση. Πρακτική εφαρμογή σε περιβάλλον ζωντανού εργαστηρίου.
Επιλογές προσαρμογής μαθήματος
  Για να ζητήσετε μια εξατομικευμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε.
21 hours
Οι συμμετέχοντες στο μάθημα θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο σύμφωνα με τα πρότυπα και θα μάθουν για τα μυστικά HTML / XHTML και CSS. Θα είναι σε θέση να τοποθετήσετε μια σελίδα στον διακομιστή και να την προσθέσετε στις διευθύνσεις και τις μηχανές αναζήτησης. Κάθε συμμετέχων θα λάβει επίσης ένα εύκολο στη χρήση εγχειρίδιο που έχει προετοιμαστεί από τον συγγραφέα του μαθήματος, το οποίο διευκολύνει την αναθεώρηση και την πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που αποκτήθηκαν.
35 hours
Το πρόγραμμα κατάρτισης σας προετοιμάζει για επαγγελματικό web designer (κωδικός απασχόλησης: 213202 για τα πρότυπα επαγγελματικών προσόντων) σε σχέση με "HTML και CSS στο web design" και περιλαμβάνει ένα πρόβλημα προγραμματισμού χρησιμοποιώντας JavaScript και PHP γλώσσα. Το ακόλουθο πρόγραμμα υποθέτει ότι ο συμμετέχων θα είναι σε θέση να σχεδιάσει και να κάνει ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας HTML 4.0 και Cascading Style Sheets 2.0. Κατά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, θα χρησιμοποιήσετε τις ετικέτες HTML για να τοποθετήσετε κείμενο, γραφικά, πίνακες και διαδραστικές φόρμες στην ιστοσελίδα, καθώς και συνδέσμους με άλλες ιστοσελίδες και ιστοσελίδες. Με το Cascading Style Sheets 2.0 θα εκτελέσετε τη μορφοποίηση του περιεχομένου web σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι απόφοιτοι του μαθήματος μπορούν να αναζητήσουν απασχόληση σε εταιρείες υπηρεσιών που εμπλέκονται στο web design ή να ξεκινήσουν τη συμβουλευτική υπηρεσία. Το πρόγραμμα κατάρτισης καλύπτει τα ζητήματα της δημιουργίας ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας HTML και CSS.
35 hours
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
7 hours
Shiny is an open source R package that provides a web framework for building interactive web applications using R. In this instructor-led, live training, participants will learn how to combine data science and web development using Shiny, R, and HTML. By the end of this training, participants will be able to:
 • Build interactive web applications with R using Shiny
Audience
 • Data scientists
 • Web developers
 • Statisticians
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
35 hours
Αυτό το μάθημα παρέχει μια εισαγωγή σε HTML5, CSS3, και JavaScript. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις δεξιότητες προγραμματισμού μέσω των ασκήσεων και της δημιουργίας μιας διαδικτυακής εφαρμογής δείγματος. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή onsite) απευθύνεται σε αρχάριους προγραμματιστές που επιθυμούν να μάθουν HTML5, CSS3, και JavaScript για την κατασκευή εφαρμογών στο διαδίκτυο. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Εγκατάσταση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος ανάπτυξης. Κατανοήστε τη λογική προγραμματισμού και χρησιμοποιήστε την για τον έλεγχο της ροής μιας εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε Javascript μαζί με HTML για να δημιουργήσετε μια διαδραστική εμπειρία για τους χρήστες. Χρησιμοποιήστε CSS3 για να προσθέσετε οπτικά αποτελέσματα στην εφαρμογή για να το κάνετε πιο ελκυστικό και χρήσιμο. Συνδέστε την εφαρμογή σε μια βάση δεδομένων για την αποθήκευση και την ανάκτηση δεδομένων.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
21 hours
This instructor-led, live training in Ελλάδα introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.

Last Updated:

Online HTML courses, Weekend HTML courses, Evening HTML training, HTML boot camp, HTML instructor-led, Weekend HTML training, Evening HTML courses, HTML coaching, HTML instructor, HTML trainer, HTML training courses, HTML classes, HTML on-site, HTML private courses, HTML one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions