MariaDB Training Courses

MariaDB Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά εκπαιδευτικά μαθήματα MariaDB υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών δείχνουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης πώς λειτουργεί η βάση δεδομένων MariaDB, ποια εργαλεία είναι διαθέσιμα, πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και πώς μπορούμε να ασφαλίσουμε και να τον διαμορφώσουμε τον διακομιστή βάσης δεδομένων MariaDB. Η εκπαίδευση MariaDB είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις πελατών στο Ελλάδα ή σε εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

MariaDB Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
MariaDB μάθημα εκπαίδευσης MariaDB είναι για όποιον θέλει να διαχειρίζεται το διακομιστή βάσης δεδομένων MariaDB . Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο μάθημα που καλύπτει όλα τα καθήκοντα διαχειριστή. Το μάθημα εξηγεί πώς λειτουργεί η Database MariaDB , ποια εργαλεία είναι διαθέσιμα, πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε, πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε τον διακομιστή Database MariaDB και να το διαμορφώσουμε. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος κατάρτισης θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς χρήστη και πώς λειτουργεί το Σύστημα Privilege Access της MariaDB . Θα μάθετε επίσης πώς να διατηρείτε τη βάση δεδομένων σας, να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να ανακτήσετε τις βάσεις δεδομένων σας και να κάνετε ανάκτηση συντριβής.
21 hours
Αυτό το μάθημα προορίζεται για διαχειριστές βάσεων δεδομένων. Το μάθημα παρουσιάζει επιλογές για λύσεις Υψηλής Διαθεσιμότητας χρησιμοποιώντας το Galera Cluster. Θα μάθετε τα βασικά της τεχνολογίας Galera, καθώς και πιο προηγμένα θέματα και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τη διαμόρφωση, βελτιστοποίηση και διαχείριση ενός Galera Cluster.
28 hours
 • Δημιούργησαν διαχειριστές και προγραμματιστές Linux / Unix που ενδιαφέρονται να εμπλακούν σε διακομιστές LInux / Unix
 • Ακόμη και οι αρχάριοι, που έχουν τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις του Linux , μπορούν να καλύψουν αυτό το μάθημα μόνο αν παρακολουθήσετε λεπτομερώς το εργαστήριο του εκπαιδευτή και τις εξηγήσεις.
 • Αυτό το μάθημα προορίζεται να εξασκήσει αρκετή διαχείριση διακομιστών Linux και να δείξει ότι είναι πολύ εύκολο να κατανοήσετε τους διακομιστές Linux / Unix.
 • Αυτό το μάθημα θα παραδοθεί στο κοινό με 40% διαλέξεις, 50% εργαστήρια και 10% Ε & Α. Αυτή η πενθήμερη πορεία δίνει έμφαση στις εργασιακές δραστηριότητες.
 • Θα μάθετε πώς να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε Top 4 Linux Servers που παρέχουν εξαιρετικά χρήσιμες υπηρεσίες δικτύου σε ένα κρίσιμο επιχειρηματικό περιβάλλον.
 • Μπορεί να παραδοθεί σε οποιαδήποτε διανομή (Fedora, CentOS χρησιμοποιούνται συνήθως)
28 hours
MariaDB είναι μια διακλάδωση του My SQL και ένας από τους πιο δημοφιλείς εξυπηρετητές βάσεων δεδομένων. Σε αυτή την εκπαιδευτική άσκηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εγκαταστήσουν, να διαμορφώσουν και να διαχειριστούν τη MariaDB για υψηλή διαθεσιμότητα και απόδοση. Άλλα θέματα περιλαμβάνουν backup και ανάκτηση, ασφάλεια και ομαδοποίηση.
  Μορφή του μαθήματος
  • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση

  Last Updated:

  Online MariaDB courses, Weekend MariaDB courses, Evening MariaDB training, MariaDB boot camp, MariaDB instructor-led, Weekend MariaDB training, Evening MariaDB courses, MariaDB coaching, MariaDB instructor, MariaDB trainer, MariaDB training courses, MariaDB classes, MariaDB on-site, MariaDB private courses, MariaDB one on one training

  Course Discounts

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Some of our clients

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions