Ruby Training Courses

Ruby Training Courses

Το τοπικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ruby, που διευθύνεται από εκπαιδευτές, αποδεικνύει μέσω πρακτικής πρακτικής πώς να αναπτύσσει εφαρμογές και να αυτοματοποιεί τις δοκιμές με τον Ruby. Η εκπαίδευση Ruby είναι διαθέσιμη ως "onsite live training" ή "remote live training". Η επιτόπια κατάρτιση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Ruby Course Outlines

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
The course is intended for developers who are familiar with any other procedural or structural language (eg. C, Pascal, C ++, Delphi). During the training participants will learn how it is built into Ruby, how to install the Ruby interpreter and the most important tools to write basic applications. The course also introduces the object-oriented programming and functional.
35 hours
Overview
Ruby on Rails (RoR) is an open-source server-side web application framework based on the Ruby programming language and the Rails software library. It is a model-view-controller (MVC) framework that provides default structures for a database, a web service, and web pages.

In this instructor-led, live training, participants will learn the fundamentals of web development with Ruby on Rails as they build various web applications based on real-world use cases.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the fundamentals of Ruby on Rails programming
- Implement basic and advanced web app features using Ruby on Rails
- Build a functional web application using Ruby on Rails

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
7 hours
Overview
This one-day course walks participants through the fundamentals of RSpec, BDD (Behavior Driven Development) and other testing methods with hands-on exercises.
14 hours
Overview
σελήνιο είναι μια βιβλιοθήκη ανοιχτού κώδικα για την αυτοματοποίηση της εφαρμογής Web δοκιμές σε πολλαπλά προγράμματα περιήγησης. Σελήνιο αλληλεπιδρά με ένα πρόγραμμα περιήγησης όπως οι άνθρωποι κάνουν: κάνοντας κλικ σε συνδέσμους, συμπληρώνοντας τις φόρμες και την επικύρωση του κειμένου. Είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο για την αυτοματοποίηση της εφαρμογής ιστού. Το σελήνιο είναι χτισμένο στο πλαίσιο WebDriver και έχει άριστες συνδέσεις για πολλές γλώσσες δεσμών ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της Ruby.

σε αυτόν τον εκπαιδευτή, οι συμμετέχοντες σε ζωντανή εκπαίδευση συνδυάζουν τη δύναμη της Ruby με το σελήνιο για να αυτοματοποιήσετε τη δοκιμή ενός δείγματος εφαρμογής ιστού. Μαθαίνοντας να δημιουργήσετε και να συνδυάσετε σενάρια δοκιμής Ruby με αυτοματισμό ιστού σελήνιο σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις γνώσεις και την πρακτική που απαιτούνται για την αυτοματοποίηση των δοκιμών των δικών τους εφαρμογές Web πραγματική ζωή και ιστοσελίδες.

Format του μαθήματος

- PART διάλεξη, μέρος συζήτηση, βαριά πρακτική εξάσκηση
21 hours
Overview
Watir (Web εφαρμογή δοκιμή σε Ruby) είναι μια βιβλιοθήκη ανοικτού κώδικα για την αυτοματοποίηση των δοκιμών. Το watir αλληλεπιδρά με ένα πρόγραμμα περιήγησης με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι άνθρωποι: κάνοντας κλικ σε συνδέσμους, συμπληρώνοντας φόρμες και επικυρώνοντας κείμενο. Με βάση το πλαίσιο WebDriver, είναι συγκρίσιμη με σελήνιο και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία για την αυτοματοποίηση της εφαρμογής Web.

σε αυτούς τους συμμετέχοντες στην εκπαίδευση θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το Watir για να αυτοματοποιήσουν τις δοκιμές της εφαρμογής ιστού συνδυάζοντας τη θεωρία με την πρακτική σε ένα ζωντανό εργαστηριακό περιβάλλον. Μέχρι το τέλος του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη γνώση και την πρακτική να αξιοποιήσουν την πλήρη ισχύ της Watir και της Ruby για να αυτοματοποιήσουν τα έργα τους στον διαδικτυακό έλεγχο.

μορφή του μαθήματος

- an με καθοδηγητικού μαθήματος με θεωρητική κάλυψη της Watir και της Ruby μαζί με ασκήσεις και ένα μεγάλο μέρος της πρακτικής εξάσκησης.

Upcoming Ruby Courses

Weekend Ruby courses, Evening Ruby training, Ruby boot camp, Ruby instructor-led, Weekend Ruby training, Evening Ruby courses, Ruby coaching, Ruby instructor, Ruby trainer, Ruby training courses, Ruby classes, Ruby on-site, Ruby private courses, Ruby one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Greece!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Greece
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!