VBA Training Courses

VBA Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά μαθήματα κατάρτισης VBA υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών δείχνουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης πώς να χρησιμοποιείτε το VBA σε εφαρμογές όπως το Word, το Excel και η Access. Η εκπαίδευση VBA είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις των πελατών στο Ελλάδα ή στα εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. Τα μαθήματα εκπαίδευσης VBA είναι διαθέσιμα για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

VBA Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Το μάθημα αποκαλύπτει τα μυστικά της αποτελεσματικής σύνταξης προηγμένων εφαρμογών στην εφαρμογή VBA Ms Excel . Μετά το μάθημα μπορείτε:
 • Γράψτε μια προηγμένη εφαρμογή με αντικείμενο
 • Μετατρέψτε αρχεία κειμένου
 • Χρήση εξωτερικών πηγών δεδομένων
 • Χρησιμοποιήστε εξωτερικές βιβλιοθήκες
21 hours
Πρόκειται για μια εισαγωγή στον διαδικαστικό προγραμματισμό της VBA . Η εκπαίδευση σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα ισχυρό θεμέλιο για περαιτέρω μάθηση και περιβάλλον VBA . Μετά το μάθημα μπορείτε:
 • Καταγράψτε και επεξεργαστείτε τη μακροεντολή όπως απαιτείται,
 • Γράψτε τις διαδικασίες χρησιμοποιώντας δεδομένα από το φύλλο,
 • Δημιουργήστε τις δικές σας λειτουργίες
 • Χειριστείτε το συμβάν (ενημέρωση κελιού ανοιχτού φύλλου εργασίας κ.λπ.) μέσω του χειριστή,
 • Δημιουργία φόρμας
21 hours
The objective of the course is to enable participants to gain a mastery of the fundamentals and usages of VBA for Access & Excel.
21 hours
21 hours
Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να επιτυγχάνουν τον εαυτό τους, με τον βέλτιστο τρόπο για τη δημιουργία, την ενοποίηση και τη διαχείριση των δεδομένων. Ένας αριθμός εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιήσουν την εργασία συχνά μειώνει σημαντικά το χρόνο για τις δραστηριότητες που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα και μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια εφαρμογή που θα μπορούσε να εκτελέσει νέες εργασίες.
14 hours
Το μάθημα απευθύνεται σε εκείνους που γνωρίζουν τα βασικά VBA που θέλουν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να αυξήσουν τη χρήση των γλωσσικών ικανοτήτων.
21 hours
Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για τους χρήστες του Excel για τη δημιουργία αναλύσεων και αναφορών.
28 hours
Παρακαλώ απαντήστε στις ακόλουθες ερωτήσεις:
  Είναι η καθημερινή εργασία σας στο Excel είναι μια ατελείωτη γραμμή εντολών αντίγραφο παστά; Χάνετε χρόνο στην επανάληψη παρόμοιων εργασιών για να προετοιμάσετε τα δεδομένα για ανάλυση; Γνωρίζετε όλες τις συντομεύσεις πληκτρολογίου στο Excel, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα; Αντί να ασχοληθεί με την ανάλυση δεδομένων και την προετοιμασία της σπατάλης χρόνου; Πρέπει να επαληθεύσετε χειροκίνητα την ακρίβεια των δεδομένων αυτών που λαμβάνονται από διαφορετικά συστήματα; Πρέπει να μείνετε στη δουλειά μετά από ώρες ή Excel για να πάρετε τα βιβλία στο σπίτι επειδή δεν το κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας; Είναι η δουλειά σας να προετοιμάσετε εκθέσεις με βάση ένα μεγάλο σύνολο δεδομένων; Νιώθετε ότι εργάζεστε στο Excel, έρχεστε σε ένα roundabout τρόπο των αποτελεσμάτων;
Αν μπορείτε να απαντήσετε ΝΑΙ σε μία από τις ερωτήσεις τότε είναι καιρός να σταματήσει αυτό το εφιάλτη. Αυτή η εκπαίδευση είναι για εσάς. Μάθετε πώς μπορείτε να επιταχύνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να πάρετε το μεγαλύτερο μέρος από το MS Excel. Προειδοποίηση Μετά την προπόνηση, η ζωή σας θα αλλάξει δραματικά. Activities, η οποία καταλαμβάνει όλη την ημέρα θα πάρει μόνο λίγες στιγμές. Είσαι έτοιμος για αυτό;

Last Updated:

Online VBA courses, Weekend VBA courses, Evening VBA training, VBA boot camp, VBA instructor-led, Weekend VBA training, Evening VBA courses, VBA coaching, VBA instructor, VBA trainer, VBA training courses, VBA classes, VBA on-site, VBA private courses, VBA one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions