VMware Training Courses

VMware Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά εκπαιδευτικά μαθήματα VMware από εκπαιδευτές δείχνουν μέσω διαδραστικής πρακτικής εξάσκησης πώς να εγκαταστήσετε, να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε έναν διακομιστή VMware. Η εκπαίδευση VMware είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις των πελατών στο Ελλάδα ή στα εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

VMware Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
VMware PKS (επίσης γνωστή ως "VMware Pivotal Container Service" και "VMware Essential PKS") είναι μια Kubernetes πλατφόρμα για την απλούστευση της εκτέλεσης και της λειτουργίας των Kubernetes βασισμένων υπηρεσιών εμπορευματοκιβωτίων. VMware Το PKS χρησιμοποιεί συστήματα εκμετάλλευσης όπως το BOSH και το Pivotal Ops Manager για την αδιάβροχη διαχείριση των υποδομών. Η ιδιόκτητη έκδοση του λογισμικού είναι "VMware Tanzu Kubernetes Grid Integrated Edition" (πρώην γνωστή ως "VMware Enterprise PKS"). Αυτό το μάθημα μπορεί να προσαρμοστεί είτε για την ανοικτή πηγή είτε για την ιδιοκτησιακή έκδοση. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε διαχειριστές συστήματος και προγραμματιστές που επιθυμούν να εγκαταστήσουν, να ρυθμίσουν, να παρακολουθήσουν και να διαχειριστούν περιβάλλοντα που βασίζονται στο Kubernetes μέσω VMware PKS (πρώην αποκαλούμενη Pivotal Container Service). Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Εγκαταστήστε VMware PKS συστατικά και εργαλεία. Εισαγωγή με BOSH και Pivotal Ops Manager. Ενσωματώστε το PKS με τις ικανότητες του λιμένα VMware. Διαχείριση και παρακολούθηση υποδομών και εφαρμογών χρησιμοποιώντας εργαλεία VMware.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
14 hours
VMware Το Tanzu είναι μια σειρά προϊόντων και λύσεων για την κατασκευή, την εκτέλεση και τη διαχείριση εμπορευματοποιημένων εφαρμογών. Βοηθά στην απλούστευση των λειτουργιών και της διαχείρισης του κύκλου ζωής των Kubernetes ομάδων. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε DevOps μηχανικούς και προγραμματιστές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν VMware Tanzu για την κατασκευή, την ανάπτυξη και την ορχήστρα εφαρμογών που προέρχονται από το cloud σε ένα περιβάλλον VSphere. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Δημιουργήστε το απαραίτητο περιβάλλον για να ξεκινήσετε τη διαχείριση Kubernetes ομάδων με το VMWare Tanzu. Κατανοήστε τα θεμέλια της χρήσης του χαρτοφυλακίου προϊόντων της VMWare για την κεντρική διαχείριση των ομάδων και των εφαρμογών. Κατασκευάστε, εκτελέστε, εκτελέστε και ορχήστρατε τις εφαρμογές με δοχεία χρησιμοποιώντας την υπηρεσία VMWare Tanzu Kubernetes Grid. Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε τον κύκλο ζωής των VMware συστατικών Tanzu στην VSphere.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.

Last Updated:

Online VMware courses, Weekend VMware courses, Evening VMware training, VMware boot camp, VMware instructor-led, Weekend VMware training, Evening VMware courses, VMware coaching, VMware instructor, VMware trainer, VMware training courses, VMware classes, VMware on-site, VMware private courses, VMware one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions