Xamarin Training Courses

Xamarin Training Courses

Οι τοπικοί εκπαιδευτικοί κύκλοι μαθημάτων Xamarin με καθοδηγητές από το τοπικό δάσκαλο αποδεικνύουν μέσω διαδραστικών πρακτικών πρακτικών βασικών πτυχών της Xamarin, καθώς οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικού τους σετ κινητών εφαρμογών για Android, iOS και Windows. Η εκπαίδευση Xamarin διατίθεται ως "επιτόπου ζωντανή εκπαίδευση" ή "μακρινή ζωντανή εκπαίδευση". Η επιτόπια κατάρτιση σε απευθείας σύνδεση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη στο Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Xamarin Course Outlines

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
το

Xamarin είναι ένα σύνολο εργαλείων ανοιχτού κώδικα, που βασίζεται σε C# για τη συγγραφή Android, iOS και Windows apps με εγγενή περιβάλλοντα χρήστη και μια κοινόχρηστη βάση κωδικών σε όλες τις πλατφόρμες. επιτρέπει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν το ίδιο IDE, γλώσσα και API παντού--οτιδήποτε μπορεί να γίνεται σε στόχο-C, SWIFT, ή Java μπορεί να γίνει σε C# με Xamarin. Το xamarin αγοράστηκε από τη Microsoft το 2016 και συμπεριλαμβάνεται στο Visual Studio.

σε αυτό το εκπαιδευτή με καθοδήγηση, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν βασικές πτυχές του Xamarin, όπως παίρνουν για την ανάπτυξη του δικού τους σετ εφαρμογών για κινητές συσκευές για Android, iOS και Windows.

μορφή του μαθήματος

- Επισκόπηση των δυνατοτήτων και των δυνατοτήτων του Xamarin & #39; s μαζί με βήμα προς βήμα ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητές συσκευές (για iOS, Android και Windows).
Weekend Xamarin courses, Evening Xamarin training, Xamarin boot camp, Xamarin instructor-led, Weekend Xamarin training, Evening Xamarin courses, Xamarin coaching, Xamarin instructor, Xamarin trainer, Xamarin training courses, Xamarin classes, Xamarin on-site, Xamarin private courses, Xamarin one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Greece!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Greece
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!