Cross Platform Development Training Courses

Cross Platform Development Training Courses

Οι τοπικοί κύκλοι μαθημάτων κατάρτισης Cross Platform, που διευθύνονται από τους εκπαιδευτές, επιδεικνύουν μέσω της πρακτικής άσκησης πώς να αναπτύξουν εφαρμογές που μπορούν να λειτουργούν σε πολλές πλατφόρμες υπολογιστών. Η εκπαίδευση Cross Platform Development είναι διαθέσιμη ως "onsite live training" ή "remote live training". Η επιτόπια κατάρτιση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Cross Platform Development Subcategories

Cross Platform Development Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Ionic είναι ένα πλαίσιο ιστού για ανάπτυξη υβριδικών κινητών εφαρμογών. Ionic 4 φέρνει νέες καινοτομίες στην Ionic πλατφόρμα, όπως ένα ανασχεδιασμένο CLI, αλλαγές στην πλοήγηση, Angular δρομολόγηση και πολλά άλλα.

Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια υβριδική εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας με Ionic 4.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Ενσωματώστε τις λειτουργίες εγγενούς συσκευής σε μια υβριδική εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας.
- Χρησιμοποιήστε το Angular και το Ionic 4 για να δημιουργήσετε μια υβριδική εφαρμογή για κινητά.
- Εκτελέστε μια υβριδική εφαρμογή σε έναν εξομοιωτή κινητής συσκευής.

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
- Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
- Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.

Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Overview
Μια διήμερη σειρά μαθημάτων που αποτελείται από περίπου 60% hands-on εργαστήρια που εστιάζουν στους ενσωματωμένους εσωτερικούς πυρήνες του Linux , την αρχιτεκτονική, την ανάπτυξη και τη διερεύνηση του τρόπου σύνταξης και ενσωμάτωσης διαφόρων τύπων οδηγών συσκευών.

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί;

Μηχανικοί που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του πυρήνα του Linux σε ενσωματωμένα συστήματα και πλατφόρμες.
21 hours
Overview
React Native είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης ανοιχτού κώδικα για πλατφόρμες για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά. Αναπτύχθηκε από το Facebook , επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν μια εγγενή εμπειρία εμφάνισης για τις εφαρμογές τους τόσο στο Android όσο και στο iOS . Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία ανάπτυξης κινητής τηλεφωνίας, όπως το PhoneGap, το React Native παράγει πλήρεις εφαρμογές UI της εφαρμογής. Δεν υπάρχουν HTML 5 διεπαφές χρήστη. React Native παρέχει μια συνεπή εμπειρία προγραμματιστή που βασίζεται στη Java Script και τη βιβλιοθήκη React (aka React .js ή React JS) και επιτρέπει πραγματική ταχύτατη ανάπτυξη για κινητά εστιάζοντας στην αποδοτικότητα των προγραμματιστών σε όλες τις πλατφόρμες - μαθαίνετε μία φορά, γράψτε οπουδήποτε.

Σε αυτήν την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τις αρχές και την προσέγγιση πίσω από το React Native καθώς αναλαμβάνουν την ανάπτυξη της δικής τους εφαρμογής για κινητά Android και iOS .

Μορφή του μαθήματος

- Επισκόπηση των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων React Native μαζί με την ανάπτυξη βήμα-βήμα μιας εφαρμογής για κινητά.
21 hours
Overview
Xamarin είναι ένα σύνολο εργαλείων ανοιχτής προέλευσης, που βασίζονται σε C# για τη σύνταξη Android , iOS και Windows με εγγενείς διεπαφές χρήστη και μια κοινή βάση κώδικα σε όλες τις πλατφόρμες. Επιτρέπει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν παντού το ίδιο IDE, γλώσσα και API - οτιδήποτε μπορεί να γίνει στο Objective-C, Swift ή Java μπορεί να γίνει στο C# με το Xamarin . Xamarin αγοράστηκε από τη Microsoft το 2016 και περιλαμβάνεται στο Visual Studio .

Σε αυτή την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν βασικές πτυχές της Xamarin καθώς αναλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικού τους σετ εφαρμογών για κινητά για Android , iOS και Windows.

Μορφή του μαθήματος

- Επισκόπηση των δυνατοτήτων και των δυνατοτήτων της Xamarin μαζί με την ανάπτυξη βήμα-βήμα μιας εφαρμογής για κινητά (για iOS , Android και Windows).
14 hours
Overview
Meteor (γνωστός και ως Meteor JS) είναι ένα πλαίσιο Java Script ανοιχτού κώδικα γραμμένο σε Node.js Ενσωματώνεται με το MongoDB και επιτρέπει την γρήγορη δημιουργία πρωτότυπων Android και iOS .

Αυτό το μάθημα εισάγει τις βασικές αρχές του Meteor και περπατά τους συμμετέχοντες μέσω της δημιουργίας εφαρμογών ιστού σε πραγματικό χρόνο τόσο για επιτραπέζιες όσο και για κινητές πλατφόρμες.

Κοινό

- Προγραμματιστές του Front-end
- Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τον Meteor

Μορφή του μαθήματος

- Επισκόπηση των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων της Meteor μαζί με την ανάπτυξη βήμα-βήμα μιας εφαρμογής για iOS για iOS και Android .
7 hours
Overview
Το Appcelerator Titanium είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει τη δημιουργία κινητών εφαρμογών για κινητά σε iOS , Android και Windows Phone από ένα ενιαίο κώδικα βάσης Java Script.

Αυτή η εκπαίδευση εισάγει τις βασικές αρχές του τιτανίου και περπατά τους συμμετέχοντες μέσω της δημιουργίας μιας εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας Titanium.

Κοινό

- Οι προγραμματιστές εφαρμογών ιστού

Μορφή του μαθήματος

- Μεγάλη έμφαση στην πρακτική άσκηση.
- Οι περισσότερες από τις έννοιες μαθαίνονται μέσω δειγμάτων, ασκήσεων και πρακτικής ανάπτυξης.
7 hours
Overview
NativeScript is an open-source framework, designed with JavaScript, XML, and CSS in mind for the development and deployment of cross-platform native, mobile applications, namely on iOS and Android. By using a single JavaScript codebase, NativeScript can take advantage of native platform APIs and UIs to deliver a truly native experience.

In this instructor-led, live training, participants will learn NativeScript's essential UI components and modules as they step through the creation and deployment of a simple, native mobile application for Android and iOS.

By the end of this training, participants will be able to:

- Implement an MVVM (Model View View Model) architecture
- Deploy a simple workflow via network request
- Utilize native APIs via JavaScript code
- Access native UI styles via CSS

Audience

- Mobile application developers seeking to develop cross-platform applications for iOS or Android

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Overview
IBM MobileFirst πλατφόρμα IBM MobileFirst (γνωστή ως Worklight Foundation) είναι μια σειρά εργαλείων και υπηρεσιών για την ανάπτυξη εφαρμογών κινητών και tablet για επιχειρήσεις. Το API του προγράμματος-πελάτη είναι διαθέσιμο για εγγενή iOS (Objective-C), εγγενή Android ( Java ), J2ME, C# Windows Phone ( C# ) και Java Script για υβριδικές Java πολλαπλών πλατφορμών ή εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας. Η πλατφόρμα MobileFirst είναι διαθέσιμη επί τόπου ή στο σύννεφο.

Σε αυτήν την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν και να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα MobileFirst για την ανάπτυξη και διαχείριση υβριδικών εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας βασισμένων σε HTML 5, JS και CSS .

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Εγκαταστήστε και διαμορφώστε το MobileFirst
- Αναπτύξτε, δοκιμάστε και αναπτύξτε εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών για κινητές συσκευές.
- Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς ασφαλείας MobileFirst για την ασφάλεια των εφαρμογών.
- Ενημέρωση εφαρμογών over the air σε έναν οργανισμό, παρακάμπτοντας την ανάγκη για καταστήματα εφαρμογών.
- Διαχείριση και παρακολούθηση εφαρμογών για κινητά.

Κοινό

- Προγραμματιστές

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση σε εργαστηριακό περιβάλλον.

Σημείωση

- Αυτή η εκπαίδευση βασίζεται στο Mobile Foundation 8.0. Για να ζητήσετε διαφορετική έκδοση ή άλλη προσαρμογή σε αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Overview
Flutter είναι ένα πλαίσιο UI ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε από το Go ogle για τη δημιουργία εφαρμογών iOS και Android υψηλής ποιότητας.

Σε αυτόν τον οδηγό, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το Flutter για να αναπτύξουν γρήγορα μια εφαρμογή για κινητά που λειτουργεί τόσο σε iOS όσο και σε συσκευές Android .

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Εγκαταστήστε γρήγορα το πλαίσιο, το IDE και άλλα εργαλεία για να αρχίσετε να αναπτύσσεστε
- Κατανοήστε και χρησιμοποιήστε τη γλώσσα Dart του Go ogle για γρήγορο πρωτότυπο μιας εφαρμογής για κινητά
- Δοκιμάστε και αναπτύξτε εφαρμογές για κινητά που εκτελούνται τόσο στο iOS όσο και στο Android χρησιμοποιώντας μια ενιαία βάση κώδικα
- Προσαρμόστε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας ένα πλούσιο σύνολο widgets, σχεδιαγράμματα και κινούμενα σχέδια

Κοινό

- Προγραμματιστές
- Πρωτότυπο UX που θέλει να δημιουργήσει πρωτότυπα εφαρμογών

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση σε εργαστηριακό περιβάλλον.

Σημείωση

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
- Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Flutter , επισκεφτείτε: https://flutter.io/
14 hours
Overview
Meteor είναι ένα Javaπλαίσιο δέσμης ενεργειών που βασίζεται σε Node.js. React είναι Javaβιβλιοθήκη σεναρίου για την ανάπτυξη frontend. Χρησιμοποιώντας Meteor και React, οι χρήστες μπορούν να χτίσουν και πρωτότυπες εφαρμογές Web.

Αυτό εκπαιδευτής-LED, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένες) απευθύνεται σε προγραμματιστές Web που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν Meteor και React για την πλήρη ανάπτυξη στοίβα.

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

- Κατασκευή και πρωτότυπες εφαρμογές Web.
- Δομή ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη εφαρμογές από επαναχρησιμοποιήσιμα στοιχεία.
- Διαχειριστείτε δεδομένα σε υπολογιστές-πελάτες και διακομιστές με Meteor.

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
- Πολλές ασκήσεις και εξάσκηση.
- Πρακτική εφαρμογή σε περιβάλλον Live-Lab.

Επιλογές προσαρμογής μαθήματος

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite) is aimed at web developers who wish to use WordPress and Ionic 4 for full stack development.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create web applications with WordPress as a backend.
- Set up Ionic 4 with the WorPress Rest API.
- Run CRUD operations using Ionic 4.
- Secure a web application with JWT authentication.
14 hours
Overview
Ionic είναι ένα front-end SDK για την κατασκευή κινητών εφαρμογών που μοιάζουν με πολλαπλές πλατφόρμες. Χρησιμεύει ως πλαίσιο, όχι σε αντίθεση με το Bootstrap ή το Ίδρυμα, αλλά για κινητές εφαρμογές.

Σε αυτόν τον οδηγό, οι συμμετέχοντες στην κατάρτιση θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν μια κινητή εφαρμογή που να λειτουργεί σε πολλαπλές πλατφόρμες, χρησιμοποιώντας το Ionic πλαίσιο.

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να

- Δημιουργήστε και αναπτύξτε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας έτοιμες για το Android και iOS
- Κατανοήστε και χρησιμοποιήστε Ionic σύνταξη και τύπος Angular τύπου
- Επέκταση της αίσθησης και της λειτουργικότητας της εφαρμογής με Ionic μητρική

Κοινό

- Java δέσμης ενεργειών Java (JS)
- Προγραμματιστές του Front-end
- AnguarJS προγραμματιστές
- Εκκινητές εφαρμογών για κινητά

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση

Σημείωση

- Αυτή η εκπαίδευση καλύπτει το Ionic 2.0 και το Angular 2.0. Για την κατάρτιση σε Ionic 4.0 και Angular 4.0, παρακαλούμε δείτε: TBD
7 hours
Overview
Ionic is a front-end SDK for building native-like mobile applications across multiple platforms. It serves as a framework, not unlike Bootstrap or Foundation, but for mobile applications.

In this training, participants will build and deploy a number of applications to implement some of the new features in Ionic 3 and Angular 4.

By the end of this training, participants will be able to

- Upgrade from Ionic2 and Angular2 to Ionic3 and Angular4
- Build an Ionic 3 and Angular 4 mobile app with lazy loading
- Integrate location services into an Ionic3 and Angular4 mobile app
- Create a multi-level accordion menu with dynamic data
- Set up an authentication service for an Ionic3 and Angular4 mobile app
- Consume a REST API using the new Angular 4.3 HttpClient

Audience

- Javascript (JS) developers
- Front-end developers
- AnguarJS developers
- Mobile application developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Overview
το

ιονικό πρόγραμμα είναι ένα SDK προσκηνίου για την κατασκευή εφαρμογών για κινητές συσκευές μεταξύ πλατφορμών. Χρησιμεύει ως πλαίσιο, όχι σε αντίθεση με την εκκίνηση ή το ίδρυμα, αλλά για κινητές εφαρμογές.

σε αυτόν τον εκπαιδευτή, οι συμμετέχοντες στη ζωντανή εκπαίδευση θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν μια εφαρμογή για κινητές συσκευές χρησιμοποιώντας το ιονικό πλαίσιο, τη γωνιακή, την Corντόβα και το τηλέφωνο app.

μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να

- οικοδομήσουμε και να αναπτύξετε εφαρμογή για κινητές συσκευές για Android και iOS.
- Use Doregap app αντί SDKs πλατφόρμα για να στοχεύσετε διαφορετικές πλατφόρμες.

Format του μαθήματος

- PART διάλεξη, μέρος συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική εξάσκηση

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

- αυτή η εκπαίδευση καλύπτει ιονική 1,0 και γωνιακή 1,0 (γνωστή και ως AngularJS, γωνιακή. js) για την εκπαίδευση σε ιονικό 2,0 και γωνιακή 2,0, παρακαλούμε δείτε: TBD
14 hours
Overview
This course introduces Ionic.

Upcoming Cross Platform Development Courses

Online Cross Platform Development courses, Weekend Cross Platform Development courses, Evening Cross Platform Development training, Cross Platform Development boot camp, Cross Platform Development instructor-led, Weekend Cross Platform Development training, Evening Cross Platform Development courses, Cross Platform Development coaching, Cross Platform Development instructor, Cross Platform Development trainer, Cross Platform Development training courses, Cross Platform Development classes, Cross Platform Development on-site, Cross Platform Development private courses, Cross Platform Development one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions