Django Training Courses

Django Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά μαθήματα κατάρτισης Django από εκπαιδευτές δείχνουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης πώς να ενσωματώσουν το Django στα έργα τους. Η εκπαίδευση του Django είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις των πελατών στο Ελλάδα ή στα εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

Django Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Django είναι ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον Python Web που ενθαρρύνει την ταχεία ανάπτυξη και καθαρό, ρεαλιστικό σχεδιασμό. Κοινό Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε προγραμματιστές και μηχανικούς που επιδιώκουν να ενσωματώσουν το Django στα έργα τους
14 hours
Django είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης ιστοσελίδων Python ανοικτού κώδικα. Django REST Framework είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία web API. Μαζί, το Django και το Django REST Framework επιτρέπουν τη δημιουργία σύνθετων ιστοτόπων που βασίζονται σε δεδομένα. Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε προγραμματιστές που υποστηρίζουν το backend που επιθυμούν να δημιουργήσουν υποστηρικτικά API REST με Python και Django . Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Δημιουργήστε ένα αυτόγραφο REST API.
 • Ανάπτυξη API REST σε διακομιστή που βασίζεται σε σύννεφο.
 • Εφαρμογή API για έλεγχο ταυτότητας εφαρμογών.
 • Δημιουργήστε μια επαναχρησιμοποιήσιμη backend για μελλοντικά έργα της Python .
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.
14 hours
Django Το CMS είναι ένα όλο και πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοικτού κώδικα. Είναι μια προσθήκη στο Python web framework, Django. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή κατάρτιση (online ή on-site) απευθύνεται σε sysadmins που επιθυμούν να εγκαταστήσουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν ένα Python-based enterprise-grade CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου). Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Εγκαταστήστε και ρυθμίστε έναν ιστότοπο παραγωγής Django CMS. Ορισμός των ρόλων και των δικαιωμάτων του χρήστη. Καθορίστε τη βάση δεδομένων και εκτελέστε εργασίες συντήρησης. Εξασφάλιση, παρακολούθηση, βελτιστοποίηση και αντιμετώπιση προβλημάτων σε ένα ζωντανό σύστημα CMS. Peform διοικητικά καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένης της αντιγράφων ασφαλείας, της αποκατάστασης και της μετανάστευσης τοποθεσιών. Ξεκινήστε πολλές περιπτώσεις CMS σε προκαταβολή ή σε ένα δημόσιο σύννεφο. Ενσωματώστε ένα Django CMS με εφαρμογές και συστήματα τρίτων μερών.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
21 hours
Django Το CMS είναι ένα όλο και πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοικτού κώδικα. Είναι μια προσθήκη στο Python web framework, Django. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή κατάρτιση (online ή on-site) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να προσαρμόσουν και να επεκτείνουν ένα επιχειρηματικό επίπεδο CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) με βάση το Python. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Δημιουργήστε το αναγκαίο περιβάλλον ανάπτυξης για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη. Δημιουργήστε προδιαγραφές σελίδας και plugins. Συνδέστε τη λειτουργικότητα από άλλη εφαρμογή με ένα σύστημα DJango. Αποστολή και λήψη δεδομένων σε και από εξωτερικά συστήματα χρησιμοποιώντας το API REST Django Ενσωματώστε μια ολόκληρη Django εφαρμογή web με μια Django ιστοσελίδα CMS.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
21 hours
Το Wagtail CMS είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοικτού κώδικα που αυξάνεται σε δημοτικότητα. Είναι μια προσθήκη στο Python web framework, Django. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να προσαρμόσουν και να επεκτείνουν ένα CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) με βάση το Python. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Δημιουργήστε το αναγκαίο περιβάλλον ανάπτυξης για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη. Δημιουργήστε και προσαρμόστε σελίδες, μενού και φόρμες για να δώσετε προσωπικότητα σε έναν ιστότοπο. Δοκιμάστε, αποσυναρμολογήστε, βελτιστοποιήστε και εκτελέστε μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για το SEO.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
14 hours
This instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite) is aimed at developers who wish to use the advanced features of Django to create large-scale and secure web apps faster with less code. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing web apps with Django.
 • Get to know the advanced features in Django and how to implement them.
 • Optimize the code using class-based views to build apps more efficiently.
 • Enable and configure the messages framework in Django.
 • Use the signals feature in Django to interact with decoupled applications.

Last Updated:

Online Django courses, Weekend Django courses, Evening Django training, Django boot camp, Django instructor-led, Weekend Django training, Evening Django courses, Django coaching, Django instructor, Django trainer, Django training courses, Django classes, Django on-site, Django private courses, Django one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions