Embedded Linux Training Courses

Embedded Linux Training Courses

Τοπικά, με καθοδηγούμενους από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Live Embedded Linux παρουσιάζουν μέσω της διαλογικής συζήτησης και πρακτικής άσκησης τις βασικές αρχές του Ενσωματωμένου Linux. Η εκπαίδευση Embedded Linux είναι διαθέσιμη ως "onsite live training" ή "remote live training". Η επιτόπια κατάρτιση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Embedded Linux Subcategories

Embedded Linux Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
Buildroot είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα που περιέχει δέσμες ενεργειών που παράγουν μια εργαλειομηχανή cross-compilation, μια προσαρμόσιμη εικόνα root Buildroot και έναν πυρήνα Linux για ενσωματωμένες συσκευές. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να το χρησιμοποιήσουν:

- Πώς να επιλέξετε το λογισμικό που μεταβαίνει στο σύστημα αρχείων ρίζας.
- Πώς να προσθέσετε νέα πακέτα και να τροποποιήσετε υπάρχοντα πακέτα.
- Πώς να προσθέσετε υποστήριξη για νέες ενσωματωμένες κάρτες.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα δημιουργηθούν εικόνες εκκίνησης του συστήματος αρχείων. Τα απομακρυσμένα μαθήματα παραδίδονται χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή [QEMU](/cc/qemukvm) , ενώ στην τάξη είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν είτε QEMU είτε πραγματικές ενσωματωμένες σανίδες της επιλογής του εκπαιδευτή.

Άλλα έργα με παρόμοιους στόχους περιλαμβάνουν το [έργο](/cc/yoctoproject) Yocto και το OpenWRT. Χρησιμοποιήστε [αυτές τις](https://bootlin.com/pub/conferences/2016/elc/belloni-petazzoni-buildroot-oe/belloni-petazzoni-buildroot-oe.pdf) [παρουσιάσεις](https://elinux.org/images/0/0a/Embedded_Linux_Build_Systems.pdf) για να προσδιορίσετε ποια είναι η σωστή επιλογή για τις ανάγκες σας.
14 hours
Overview
Μια διήμερη σειρά μαθημάτων που αποτελείται από περίπου 60% hands-on εργαστήρια που εστιάζουν στους ενσωματωμένους εσωτερικούς πυρήνες του Linux , την αρχιτεκτονική, την ανάπτυξη και τη διερεύνηση του τρόπου σύνταξης και ενσωμάτωσης διαφόρων τύπων οδηγών συσκευών.

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί;

Μηχανικοί που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του πυρήνα του Linux σε ενσωματωμένα συστήματα και πλατφόρμες.
14 hours
Overview
Πρόκειται για διήμερο πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις βασικές αρχές της ενσωμάτωσης των Ενσωματωμένων συστημάτων Linux, περίπου το 60% του συνολικού χρόνου είναι πρακτική πρακτική εφαρμογή για εφαρμογές σε πραγματικό κόσμο χρησιμοποιώντας τα ίδια πρότυπα και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία
14 hours
Overview
Το ενσωματωμένο Linux , με το χαμηλό κόστος, την ευκολία προσαρμογής και τη συμβατότητα με πολλούς τύπους μικροεπεξεργαστών, έχει γίνει η φυσική επιλογή για την τροφοδοσία ενός ευρέος φάσματος συσκευών όπως τα έξυπνα τηλέφωνα, τα tablet, οι αποκωδικοποιητές και οι συσκευές αναπαραγωγής MP3.

Σε αυτόν τον εκπαιδευτή, οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση θα μάθουν βήμα προς βήμα τον τρόπο κατασκευής ενός ενσωματωμένου συστήματος Linux από το έδαφος. Από την οικοδόμηση ενός μινιμαλιστικού πυρήνα για τη διαμόρφωση των διαδικασιών εκκίνησης και εκκίνησης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα εργαλεία, τις τεχνικές και τη νοοτροπία που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός πλήρως λειτουργικού ενσωματωμένου συστήματος Linux .

Για απομακρυσμένες εκπαιδεύσεις, το QEMU θα χρησιμοποιηθεί για να μιμηθεί το υλικό. Άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των πραγματικών συσκευών υλικού, μπορούν να εξεταστούν κατά περίπτωση.

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, μεγάλη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή
140 hours
Overview
An embedded system is a computer system with a dedicated function within a larger mechanical or electrical system, often with real-time computing constraints.
7 hours
Overview
Το έργο LEDE ( Linux Embedded Development Environment) είναι ένα λειτουργικό σύστημα Linux που βασίζεται στο OpenWrt . Πρόκειται για μια πλήρη αντικατάσταση του παρεχόμενου από τον προμηθευτή υλικολογισμικού ενός ευρέος φάσματος ασύρματων δρομολογητών και μη δικτυακών συσκευών.

Σε αυτόν τον εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν έναν ασύρματο δρομολογητή βασισμένο σε LEDE.

Κοινό

- Διαχειριστές δικτύων και τεχνικοί

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
14 hours
Overview
Σε αυτή την εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν το δικό τους ενσωματωμένο Linux για το Raspberry Pi .
35 hours
Overview
Τα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων NetApp είναι συστήματα που βασίζονται σε υλικό και λογισμικό για τη γραφή και την ανάγνωση από συστοιχίες δίσκων. Το Data ONTAP είναι το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται στα συστήματα αποθήκευσης NetApp.

Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε μηχανικούς που επιθυμούν να υλοποιήσουν το NetApp ONTAP σε περιβάλλον συμπλέγματος.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Ρυθμίστε και διαχειριστείτε το ONTAP 9.3 Cluster.
- Διασφαλίστε δεδομένα μέσω τεχνολογιών Data Protection .

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
- Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
- Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.

Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων

- Αυτό το μάθημα βασίζεται στο ONTAP 9.3.
- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
7 hours
Overview
Shadowsocks is an open-source, secure socks5 proxy.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to secure an internet connection through a Shadowsocks proxy.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Shadowsocks on any of a number of supported platforms, including Windows, Linux, Mac, Android, iOS, and OpenWrt.
- Deploy Shadosocks with package manager systems, such as pip, aur, freshports and others.
- Run Shadowsocks on mobile devices and wireless networks.
- Understand how Shadowsocks encrypts messages and ensures integrity and authenticity.
- Optimize a Shadowsocks server

Audience

- Network engineers
- System Administrators
- Computer technicians

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Overview
TensorFlow Lite is an open source deep learning framework for executing models on mobile and embedded devices with limited compute and memory resources.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use TensorFlow Lite to deploy deep learning models on embedded devices.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Tensorflow Lite on an embedded device.
- Understand the concepts and components underlying TensorFlow Lite.
- Convert existing machine learning models to TensorFlow Lite format for execution on embedded devices.
- Work within the limitations of small devices and TensorFlow Lite, while learning how to expand their default capabilities.
- Deploy deep learning models on embedded devices running Linux to solve physical world problems such as recognizing images and voice, predicting patterns, and initiating movements and responses from robots and other embedded systems in the field.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 hours
Overview
Το έργο Yocto είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα για την οικοδόμηση ενσωματωμένων συστημάτων Linux. Χρησιμοποιεί έναν κεντρικό υπολογιστή build που βασίζεται στο οπτικό σύστημα (OE), το οποίο χρησιμοποιεί το εργαλείο Bitψέψων, για να κατασκευάσει ολοκληρωμένες εικόνες Linux

Σε αυτή την εκπαιδευμένη, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν ένα σύστημα build για ενσωματωμένο Linux με βάση το έργο Yocto.

Μέχρι το τέλος αυτής της κατάρτισης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

- Κατανοήστε τις θεμελιώδεις έννοιες πίσω από ένα σύστημα κατασκευής του έργου Yocto, συμπεριλαμβανομένων συνταγών, μεταδεδομένων και στρώσεων.
- Δημιουργήστε μια εικόνα Linux και εκτελέστε την υπό προσομοίωση.
- Εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας οικοδόμηση ενσωματωμένα συστήματα Linux.

Μορφή του μαθήματος

- Μέρος διάλεξη, μέρος συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική εξάσκηση

Άλλες επιλογές:

- /cc/buildroot Το κτίριο είναι μια απλούστερη εναλλακτική λύση για το έργο Yocto
- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
28 hours
Overview
Περιγραφή

Αυτή η τετραήμερη εκπαίδευση συνδυάζει τη θεωρία με τις πρακτικές ασκήσεις για την εισαγωγή του Yocto Project .
Απαντά σε συνήθεις ερωτήσεις όπως:

- Είναι πραγματικά απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια άλλη έκδοση του toolchain / libraries / packages για κάθε έργο GNU / Linux και πάνω από αυτό για να ακολουθήσετε μια διαφορετική ροή εργασίας;
- Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το περιβάλλον ανάπτυξης είναι ταυτόσημο για όλους τους προγραμματιστές / προμηθευτές και ότι εξακολουθείτε να παράγετε ταυτόσημες κατασκευές όπως σήμερα σε 10+ χρόνια από τώρα;
- Μπορεί η YP να βοηθήσει να μάθετε με ποια άδεια χρήσης λογισμικού τα πακέτα που χρησιμοποιείτε έχουν άδεια χρήσης;

Οι χειροκίνητες συνεδρίες πραγματοποιούνται σε υλικό στόχο (π.χ. Beagle Bone Black Rev. C - http://beagleboard.org/BLACK). Μετά την εκπαίδευση θα μπορείτε να κατεβάσετε μια εικόνα docker με το Ubuntu 14.x και όλες τις εξαρτήσεις προεγκατεστημένες και τα παραδείγματα για να εργαστείτε με το υλικό του μαθήματος στα δικά σας εργαστήρια. Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι ένα εισαγωγικό μάθημα για το Embedded GNU / Linux . Θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη πώς λειτουργεί το Embedded GNU / Linux και πώς να ρυθμίσετε / να δημιουργήσετε τον πυρήνα GNU / Linux και τους πυρήνες του πυρήνα.

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί;

Χρησιμοποιείτε ήδη το GNU / Linux για τα έργα σας και πιθανότατα έχετε ακούσει για το Yocto Project , αλλά δεν τολμήσατε να το εξετάσετε πιο προσεκτικά ή έχετε δυσκολίες στη χρήση του. Δεν γνωρίζετε εάν και πώς η ημερήσια ροή εργασίας σας μπορεί να φιλοξενηθεί στο YP και γενικά να βρείτε το YP αρκετά περίπλοκο. Γιατί χρειαζόμαστε όλα αυτά από τότε που ξέρουν ότι όλα ήταν (δήθεν) πολύ ευκολότερα; Μετά την εκπαίδευση θα πρέπει να μπορείτε να αποφασίσετε αν χρειάζεστε το YP ή όχι. Το σεμινάριο απευθύνεται σε μηχανικούς λογισμικού, ανάπτυξης, μηχανικούς συστημάτων, δοκιμαστές, διαχειριστές, μηχανικούς και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη που ενδιαφέρονται για το YP, έχοντας πλήρη γνώση του Embedded GNU / Linux .
Online Embedded Linux courses, Weekend Embedded Linux courses, Evening Embedded Linux training, Embedded Linux boot camp, Embedded Linux instructor-led, Weekend Embedded Linux training, Evening Embedded Linux courses, Embedded Linux coaching, Embedded Linux instructor, Embedded Linux trainer, Embedded Linux training courses, Embedded Linux classes, Embedded Linux on-site, Embedded Linux private courses, Embedded Linux one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions