Embedded Linux Training Courses

Embedded Linux Training Courses

Τοπικά, με καθοδηγούμενους από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Live Embedded Linux παρουσιάζουν μέσω της διαλογικής συζήτησης και πρακτικής άσκησης τις βασικές αρχές του Ενσωματωμένου Linux. Η εκπαίδευση Embedded Linux είναι διαθέσιμη ως "onsite live training" ή "remote live training". Η επιτόπια κατάρτιση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Embedded Linux Subcategories

Embedded Linux Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
This is a two day course covering all basic principles of building Embedded linux Systems, around 60% of the entire course time is practical hands-on implementation for real world application using the same standards and tools used in industry
14 hours
Overview
Μια διήμερη σειρά μαθημάτων που αποτελείται από περίπου 60% hands-on εργαστήρια που εστιάζουν στους ενσωματωμένους εσωτερικούς πυρήνες του Linux , την αρχιτεκτονική, την ανάπτυξη και τη διερεύνηση του τρόπου σύνταξης και ενσωμάτωσης διαφόρων τύπων οδηγών συσκευών.

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί;

Μηχανικοί που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του πυρήνα του Linux σε ενσωματωμένα συστήματα και πλατφόρμες.
28 hours
Overview
Περιγραφή

Αυτή η τετραήμερη εκπαίδευση συνδυάζει τη θεωρία με τις πρακτικές ασκήσεις για την εισαγωγή του Yocto Project .
Απαντά σε συνήθεις ερωτήσεις όπως:

- Είναι πραγματικά απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια άλλη έκδοση του toolchain / libraries / packages για κάθε έργο GNU / Linux και πάνω από αυτό για να ακολουθήσετε μια διαφορετική ροή εργασίας;
- Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το περιβάλλον ανάπτυξης είναι ταυτόσημο για όλους τους προγραμματιστές / προμηθευτές και ότι εξακολουθείτε να παράγετε ταυτόσημες κατασκευές όπως σήμερα σε 10+ χρόνια από τώρα;
- Μπορεί η YP να βοηθήσει να μάθετε με ποια άδεια χρήσης λογισμικού τα πακέτα που χρησιμοποιείτε έχουν άδεια χρήσης;

Οι χειροκίνητες συνεδρίες πραγματοποιούνται σε υλικό στόχο (π.χ. Beagle Bone Black Rev. C - http://beagleboard.org/BLACK). Μετά την εκπαίδευση θα μπορείτε να κατεβάσετε μια εικόνα docker με το Ubuntu 14.x και όλες τις εξαρτήσεις προεγκατεστημένες και τα παραδείγματα για να εργαστείτε με το υλικό του μαθήματος στα δικά σας εργαστήρια. Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι ένα εισαγωγικό μάθημα για το Embedded GNU / Linux . Θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη πώς λειτουργεί το Embedded GNU / Linux και πώς να ρυθμίσετε / να δημιουργήσετε τον πυρήνα GNU / Linux και τους πυρήνες του πυρήνα.

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί;

Χρησιμοποιείτε ήδη το GNU / Linux για τα έργα σας και πιθανότατα έχετε ακούσει για το Yocto Project , αλλά δεν τολμήσατε να το εξετάσετε πιο προσεκτικά ή έχετε δυσκολίες στη χρήση του. Δεν γνωρίζετε εάν και πώς η ημερήσια ροή εργασίας σας μπορεί να φιλοξενηθεί στο YP και γενικά να βρείτε το YP αρκετά περίπλοκο. Γιατί χρειαζόμαστε όλα αυτά από τότε που ξέρουν ότι όλα ήταν (δήθεν) πολύ ευκολότερα; Μετά την εκπαίδευση θα πρέπει να μπορείτε να αποφασίσετε αν χρειάζεστε το YP ή όχι. Το σεμινάριο απευθύνεται σε μηχανικούς λογισμικού, ανάπτυξης, μηχανικούς συστημάτων, δοκιμαστές, διαχειριστές, μηχανικούς και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη που ενδιαφέρονται για το YP, έχοντας πλήρη γνώση του Embedded GNU / Linux .
14 hours
Overview
Σε αυτή την εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν το δικό τους ενσωματωμένο Linux για το Raspberry Pi .
140 hours
Overview
An embedded system is a computer system with a dedicated function within a larger mechanical or electrical system, often with real-time computing constraints.
14 hours
Overview
Το ενσωματωμένο Linux , με το χαμηλό κόστος, την ευκολία προσαρμογής και τη συμβατότητα με πολλούς τύπους μικροεπεξεργαστών, έχει γίνει η φυσική επιλογή για την τροφοδοσία ενός ευρέος φάσματος συσκευών όπως τα έξυπνα τηλέφωνα, τα tablet, οι αποκωδικοποιητές και οι συσκευές αναπαραγωγής MP3.

Σε αυτόν τον εκπαιδευτή, οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση θα μάθουν βήμα προς βήμα τον τρόπο κατασκευής ενός ενσωματωμένου συστήματος Linux από το έδαφος. Από την οικοδόμηση ενός μινιμαλιστικού πυρήνα για τη διαμόρφωση των διαδικασιών εκκίνησης και εκκίνησης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα εργαλεία, τις τεχνικές και τη νοοτροπία που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός πλήρως λειτουργικού ενσωματωμένου συστήματος Linux .

Για απομακρυσμένες εκπαιδεύσεις, το QEMU θα χρησιμοποιηθεί για να μιμηθεί το υλικό. Άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των πραγματικών συσκευών υλικού, μπορούν να εξεταστούν κατά περίπτωση.

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, μεγάλη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή
28 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Ελλάδα, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
- Build a Linux image and run it under emulation.
- Save time and energy building embedded Linux systems.
7 hours
Overview
Shadowsocks is an open-source, secure socks5 proxy.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to secure an internet connection through a Shadowsocks proxy.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Shadowsocks on any of a number of supported platforms, including Windows, Linux, Mac, Android, iOS, and OpenWrt.
- Deploy Shadosocks with package manager systems, such as pip, aur, freshports and others.
- Run Shadowsocks on mobile devices and wireless networks.
- Understand how Shadowsocks encrypts messages and ensures integrity and authenticity.
- Optimize a Shadowsocks server

Audience

- Network engineers
- System Administrators
- Computer technicians

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
7 hours
Overview
Το έργο LEDE ( Linux Embedded Development Environment) είναι ένα λειτουργικό σύστημα Linux που βασίζεται στο OpenWrt . Πρόκειται για μια πλήρη αντικατάσταση του παρεχόμενου από τον προμηθευτή υλικολογισμικού ενός ευρέος φάσματος ασύρματων δρομολογητών και μη δικτυακών συσκευών.

Σε αυτόν τον εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν έναν ασύρματο δρομολογητή βασισμένο σε LEDE.

Κοινό

- Διαχειριστές δικτύων και τεχνικοί

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
7 hours
Overview
Buildroot είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα που περιέχει δέσμες ενεργειών που παράγουν μια εργαλειομηχανή cross-compilation, μια προσαρμόσιμη εικόνα root Buildroot και έναν πυρήνα Linux για ενσωματωμένες συσκευές. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να το χρησιμοποιήσουν:

- Πώς να επιλέξετε το λογισμικό που μεταβαίνει στο σύστημα αρχείων ρίζας.
- Πώς να προσθέσετε νέα πακέτα και να τροποποιήσετε υπάρχοντα πακέτα.
- Πώς να προσθέσετε υποστήριξη για νέες ενσωματωμένες κάρτες.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα δημιουργηθούν εικόνες εκκίνησης του συστήματος αρχείων. Τα απομακρυσμένα μαθήματα παραδίδονται χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή [QEMU](/cc/qemukvm) , ενώ στην τάξη είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν είτε QEMU είτε πραγματικές ενσωματωμένες σανίδες της επιλογής του εκπαιδευτή.

Άλλα έργα με παρόμοιους στόχους περιλαμβάνουν το [έργο](/cc/yoctoproject) Yocto και το OpenWRT. Χρησιμοποιήστε [αυτές τις](https://bootlin.com/pub/conferences/2016/elc/belloni-petazzoni-buildroot-oe/belloni-petazzoni-buildroot-oe.pdf) [παρουσιάσεις](https://elinux.org/images/0/0a/Embedded_Linux_Build_Systems.pdf) για να προσδιορίσετε ποια είναι η σωστή επιλογή για τις ανάγκες σας.
35 hours
Overview
Τα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων NetApp είναι συστήματα που βασίζονται σε υλικό και λογισμικό για τη γραφή και την ανάγνωση από συστοιχίες δίσκων. Το Data ONTAP είναι το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται στα συστήματα αποθήκευσης NetApp.

Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε μηχανικούς που επιθυμούν να υλοποιήσουν το NetApp ONTAP σε περιβάλλον συμπλέγματος.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Ρυθμίστε και διαχειριστείτε το ONTAP 9.3 Cluster.
- Διασφαλίστε δεδομένα μέσω τεχνολογιών Data Protection .

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
- Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
- Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.

Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων

- Αυτό το μάθημα βασίζεται στο ONTAP 9.3.
- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
21 hours
Overview
This instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite) is aimed at developers who wish to use TensorFlow Lite to deploy deep learning models on embedded devices.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Tensorflow Lite on an embedded device.
- Understand the concepts and components underlying TensorFlow Lite.
- Convert existing models to TensorFlow Lite format for execution on embedded devices.
- Work within the limitations of small devices and TensorFlow Lite, while learning how to expand the scope of operations that can be run.
- Deploy a deep learning model on an embedded device running Linux.

Upcoming Embedded Linux Courses

Online Embedded Linux courses, Weekend Embedded Linux courses, Evening Embedded Linux training, Embedded Linux boot camp, Embedded Linux instructor-led, Weekend Embedded Linux training, Evening Embedded Linux courses, Embedded Linux coaching, Embedded Linux instructor, Embedded Linux trainer, Embedded Linux training courses, Embedded Linux classes, Embedded Linux on-site, Embedded Linux private courses, Embedded Linux one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions