Embedded Linux Training Courses

Embedded Linux Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά εκπαιδευτικά μαθήματα ενσωματωμένου Linux από εκπαιδευτές καταδεικνύουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης τις βασικές αρχές του Embedded Linux. Η ενσωματωμένη εκπαίδευση Linux είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις πελατών στο Ελλάδα ή σε εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

Embedded Linux Subcategories

Embedded Linux Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
This is a two day course covering all basic principles of building Embedded linux Systems, around 60% of the entire course time is practical hands-on implementation for real world application using the same standards and tools used in industry
14 hours
Μια διήμερη σειρά μαθημάτων που αποτελείται από περίπου 60% hands-on εργαστήρια που εστιάζουν στους ενσωματωμένους εσωτερικούς πυρήνες του Linux , την αρχιτεκτονική, την ανάπτυξη και τη διερεύνηση του τρόπου σύνταξης και ενσωμάτωσης διαφόρων τύπων οδηγών συσκευών. Ποιος πρέπει να παρευρεθεί; Μηχανικοί που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του πυρήνα του Linux σε ενσωματωμένα συστήματα και πλατφόρμες.
14 hours
Σε αυτή την εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν το δικό τους ενσωματωμένο Linux για το Raspberry Pi .
140 hours
An embedded system is a computer system with a dedicated function within a larger mechanical or electrical system, often with real-time computing constraints.
35 hours
Στόχοι μαθήματος Για να κατανοήσετε τα βασικά στοιχεία του ενσωματωμένου GNU / Linux , πώς τα κομμάτια ταιριάζουν μαζί. Ποια στοιχεία χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα ενσωματωμένο σύστημα GNU / Linux , πού να τα αποκτήσετε και πώς να τα διαμορφώσετε / να τα εγκαταστήσετε / εγκαταστήσετε; Από πού μπορείτε να λάβετε βοήθεια; Τι γίνεται με αυτές τις άδειες λογισμικού; Οι πρακτικές ασκήσεις σας παρέχουν την απαραίτητη πρακτική εμπειρία για να προχωρήσετε και να αναπτύξετε τα δικά σας ενσωματωμένα συστήματα GNU / Linux μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της εκπαίδευσης. Περιγραφή Αυτή η κατηγορία εκπαίδευσης πέντε ημερών χρησιμοποιεί πρακτικές ασκήσεις σε συνδυασμό με οδηγίες για την απεικόνιση των εννοιών του ενσωματωμένου GNU / Linux . Έχει σχεδιαστεί για να σας φέρει γρήγορα στην ταχύτητα. Η φιλοσοφία, οι έννοιες και οι εντολές που απαιτούνται για την αποτελεσματική χρήση του GNU / Linux περιγράφονται μέσω ενός συνδυασμού θεωρίας και επιμόρφωσης στο χώρο εργασίας. Μην επανεφεύρετε τον τροχό, αλλά μαθαίνετε από έναν έμπειρο εκπαιδευτή και παίρνετε στο σπίτι μια πρακτική γνώση του GNU / Linux και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά στο δικό σας ενσωματωμένο αναπτυξιακό έργο. Ποιος πρέπει να παρευρεθεί; Διευθυντές, διαχειριστές έργων, μηχανικοί λογισμικού, hardware, ανάπτυξης, συστημάτων, δοκιμαστές, διαχειριστές, τεχνικοί και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη στην τεχνολογία, που θέλουν να κατανοήσουν το συντομότερο δυνατό το πώς λειτουργεί το Embedded GNU / Linux . Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το GNU / Linux ή να έχετε πολυτέλεια για να αποφασίσετε αν έχει νόημα να το χρησιμοποιήσετε ή όχι. Ίσως προσπαθήσατε ήδη να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο GNU / Linux , αλλά δεν είστε σίγουροι ότι κάνατε τα πάντα με τον σωστό τρόπο. Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείτε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα και ραβδί για να διαπιστώσετε αν το GNU / Linux μπορεί να είναι καλύτερο και / ή φθηνότερο. Επιλογές παράδοσης Το εκπαιδευτικό υλικό είναι αγγλικό, αλλά η παρουσίασή του μπορεί να είναι στα αγγλικά ή στα γερμανικά, όπως επιθυμείτε, σε όλο τον κόσμο.
 • επιτόπιο - εκπαιδευτής *)
 • on-line - εκπαιδευτής **)
 • on-site / on-line συνδυασμός - οδηγός οδηγείται *) **)
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα παρέχουμε φορητούς υπολογιστές *), πίνακες *) **), βιβλία εργασίας (στα αγγλικά) *) **), απομακρυσμένη πρόσβαση σε διακομιστές και πίνακες **), κοινή χρήση οθόνης **) *).
35 hours
Περιγραφή Αυτή η τάξη εκπαίδευσης διάρκειας 5 ημερών χρησιμοποιεί πρακτικές ασκήσεις συνδυασμένες με οδηγίες για την απεικόνιση των εννοιών των εσωτερικών συστημάτων του πυρήνα του GNU / Linux και της ανάπτυξης του προγράμματος οδήγησης συσκευών. Είναι σχεδιασμένο να σας φέρει γρήγορα στην ταχύτητα. Περιγράφουμε τις διαδικασίες, τις έννοιες και τις εντολές που είναι απαραίτητες για την εγγραφή των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών GNU / Linux μέσω ενός συνδυασμού θεωρίας και εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας. Μην επανεφεύρετε τον τροχό, αλλά μαθαίνετε από έναν έμπειρο εκπαιδευτή και παίρνετε στο σπίτι μια εργασιακή γνώση και την ικανότητα να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά στο δικό σας ενσωματωμένο αναπτυξιακό έργο. Ποιος πρέπει να παρευρεθεί; Άτομα που ενδιαφέρονται ή έχουν επιφορτιστεί με την ανάπτυξη ή την αξιολόγηση των αναπτυσσόμενων προγραμμάτων οδήγησης συσκευών GNU / Linux όπως μηχανικοί λογισμικού, μηχανικοί πεδίου, διευθυντές έργου, μηχανικοί υλικού.
14 hours
Εμπληρωμένο Linux, με χαμηλό κόστος του, εύκολα προσαρμογής και συμβατότητα με πολλές τύπους μικροπροσέγγισης έχει γίνει η φυσική επιλογή για την ενεργασία μιας ευρύτερης περίπτωση συσκευών όπως τα έξυπνα τηλέφωνα, τα δισκία, τα κουτσιακά κουτί και τα MP3 παίκτες.Σε αυτήν τον εκπαιδευτικό, οι συμμετέχοντες ζωντανά κατάρτιση θα μάθουν τα μέτρα με βήμα πώς να δημιουργήσουν ένα ενσωματωμένο σύστημα Linux από το έδαφος. Από τη δημιουργία μικρότερης κυκλοφορίας προκειμένου να διορθώσουν τις διαδικασίες βοήθειας και αρχηματισμού, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα εργαζόμενα, τεχνικά και συγκεκριμένα που απαιτούνται για την εκμετάλλευση ένας πλήρως λειτουργημένος σύστημα Linux.Για την απόσταση εκπαίδευση, η QEMU θα χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του μηχανισμού. Άλλες πλαταγματικές, συμπεριλαμβανομένων των πραγματικών συσκευών μηχανισμού, μπορούν να εξετάζονται με περίπτωση.Μορφή του δρόμου
  Μέρος, μερική συζήτηση, σημαντική επισημασία στην εφαρμογή χέρων
35 hours
Τα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων NetApp είναι συστήματα που βασίζονται σε υλικό και λογισμικό για τη γραφή και την ανάγνωση από συστοιχίες δίσκων. Το Data ONTAP είναι το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται στα συστήματα αποθήκευσης NetApp. Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε μηχανικούς που επιθυμούν να υλοποιήσουν το NetApp ONTAP σε περιβάλλον συμπλέγματος. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Ρυθμίστε και διαχειριστείτε το ONTAP 9.3 Cluster.
 • Διασφαλίστε δεδομένα μέσω τεχνολογιών Data Protection .
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
 • Αυτό το μάθημα βασίζεται στο ONTAP 9.3.
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
21 hours
TensorFlow Το Lite είναι ένα open source deep learning framework για την εκτέλεση μοντέλων σε κινητές και ενσωματωμένες συσκευές με περιορισμένους πόρους υπολογιστή και μνήμης. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν TensorFlow Lite για την ανάπτυξη μοντέλων βαθιάς μάθησης σε ενσωματωμένες συσκευές. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Εγκαταστήστε και ρυθμίστε το Tensorflow Lite σε μια ενσωματωμένη συσκευή. Κατανοήστε τις έννοιες και τα συστατικά που βασίζονται TensorFlow Lite. Μετατρέψτε τα υπάρχοντα μοντέλα μηχανικής μάθησης σε TensorFlow μορφή Lite για εκτέλεση σε ενσωματωμένες συσκευές. Εργάζεστε εντός των περιορισμών των μικρών συσκευών και TensorFlow Lite, ενώ μαθαίνετε πώς να επεκτείνετε τις προεπιλεγμένες ικανότητές τους. Εφαρμόστε μοντέλα βαθιάς μάθησης σε ενσωματωμένες συσκευές που τρέχουν Linux για την επίλυση προβλημάτων του φυσικού κόσμου, όπως η αναγνώριση εικόνων και φωνής, η πρόβλεψη μοντέλων και η έναρξη κινήσεων και αντιδράσεων από ρομπότ και άλλα ενσωματωμένα συστήματα στο πεδίο.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
28 hours
Περιγραφή Αυτή η τετραήμερη εκπαίδευση συνδυάζει τη θεωρία με πρακτικές ασκήσεις για να εισαγάγει την Yocto Project. Απάντησε συχνά ερωτήσεις όπως:
  Είναι πραγματικά απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε μια άλλη έκδοση της αλυσίδας εργαλείων / βιβλιοθηκών / συσκευασιών για κάθε και κάθε έργο GNU / Linux και μια κορυφή αυτού για να ακολουθήσουμε μια διαφορετική ροή εργασίας; Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον ανάπτυξης είναι πανομοιότυπο για όλους τους προγραμματιστές / προμηθευτές και ότι μπορείτε ακόμα να παράγετε πανομοιότυπα κτίρια όπως σήμερα σε 10+ χρόνια από τώρα; Μπορεί η YP να βοηθήσει να μάθει κάτω από ποιες άδειες λογισμικού τα πακέτα που χρησιμοποιείτε είναι αδειοδοτημένα;
Οι συνεδρίες χεριών εκτελούνται σε στοχευμένο υλικό (π.χ. Το Beagle Bone Black Rev. Γ – 3 ) Μετά την κατάρτιση θα είστε σε θέση να κατεβάσετε μια εικόνα docker με Ubuntu 14.x και όλες τις εξαρτήσεις προ-εγκατεστημένο καθώς και τα παραδείγματα για να εργαστείτε με το υλικό του μαθήματος στα δικά σας εργαστήρια. Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι μια εισαγωγική πορεία για το Embedded GNU/Linux. Θα πρέπει ήδη να γνωρίζετε πώς λειτουργεί το ενσωματωμένο GNU/Linux και πώς να ρυθμίσετε / να δημιουργήσετε τους GNU/Linux πυρήνες και οδηγούς πυρήνων. Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει; Έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το GNU/Linux για τα έργα σας και πιθανότατα έχετε ακούσει για το Yocto Project, αλλά δεν τολμούσατε να το δείτε πιο προσεκτικά, ή είχατε δυσκολίες στη χρήση του. Δεν ξέρετε αν και πώς η καθημερινή ροή εργασίας σας μπορεί να φιλοξενηθεί στο YP και γενικά βρίσκετε το YP μάλλον περίπλοκο. Γιατί χρειαζόμαστε όλα αυτά από τότε μέχρι να γνωρίζουμε ότι όλα ήταν (υποθέτως) πολύ ευκολότερα; Μετά την προπόνηση θα πρέπει να είστε σε θέση να αποφασίσετε αν χρειάζεστε το YP ή όχι. Το εργαστήριο απευθύνεται σε μηχανικούς λογισμικού, ανάπτυξης, συστημάτων, δοκιμαστές, διαχειριστές, μηχανικούς και άλλα μέρη που ενδιαφέρονται για το YP, με μια σταθερή γνώση του Embedded GNU/Linux.
28 hours
In this instructor-led, live training in Ελλάδα, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.
7 hours
Shadowsocks is an open-source, secure socks5 proxy. In this instructor-led, live training, participants will learn how to secure an internet connection through a Shadowsocks proxy. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Shadowsocks on any of a number of supported platforms, including Windows, Linux, Mac, Android, iOS, and OpenWrt.
 • Deploy Shadosocks with package manager systems, such as pip, aur, freshports and others.
 • Run Shadowsocks on mobile devices and wireless networks.
 • Understand how Shadowsocks encrypts messages and ensures integrity and authenticity.
 • Optimize a Shadowsocks server
Audience
 • Network engineers
 • System Administrators
 • Computer technicians
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
7 hours
Το έργο LEDE ( Linux Embedded Development Environment) είναι ένα λειτουργικό σύστημα Linux που βασίζεται στο OpenWrt . Πρόκειται για μια πλήρη αντικατάσταση του παρεχόμενου από τον προμηθευτή υλικολογισμικού ενός ευρέος φάσματος ασύρματων δρομολογητών και μη δικτυακών συσκευών. Σε αυτόν τον εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν έναν ασύρματο δρομολογητή βασισμένο σε LEDE. Κοινό
 • Διαχειριστές δικτύων και τεχνικοί
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
7 hours
Buildroot είναι ένα έργο ανοικτού κώδικα που περιέχει σενάρια που παράγουν μια διασυνοριακή αλυσίδα εργαλείων, μια προσαρμοσμένη εικόνα του συστήματος αρχείων ρίζας και ένα Linux πυρήνα για ενσωματωμένες συσκευές. Κατά τη διάρκεια αυτού του πρακτικού μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να το χρησιμοποιούν:
  Πώς να επιλέξετε το λογισμικό που εισέρχεται στο σύστημα αρχείων ρίζας. Πώς να προσθέσετε νέα πακέτα και να τροποποιήσετε τα υπάρχοντα. Πώς να προσθέσετε υποστήριξη για νέα ενσωματωμένα φύλλα.
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα παράγονται εικόνες συστημάτων αρχείων που μπορούν να ξεκινήσουν. Τα μακρινά μαθήματα παραδίδονται χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή QEMU, ενώ στην τάξη είναι δυνατή η χρήση είτε QEMU είτε πραγματικών ενσωματωμένων τραπεζών της επιλογής του προπονητή. Άλλα έργα με παρόμοιους στόχους περιλαμβάνουν το έργο Yocto και το OpenWRT. Χρησιμοποιήστε αυτές τις παρουσιάσεις για να καθορίσετε ποια είναι η σωστή επιλογή για τις ανάγκες σας.

Last Updated:

Online Embedded Linux courses, Weekend Embedded Linux courses, Evening Embedded Linux training, Embedded Linux boot camp, Embedded Linux instructor-led, Weekend Embedded Linux training, Evening Embedded Linux courses, Embedded Linux coaching, Embedded Linux instructor, Embedded Linux trainer, Embedded Linux training courses, Embedded Linux classes, Embedded Linux on-site, Embedded Linux private courses, Embedded Linux one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions