jQuery Training Courses

jQuery Training Courses

Τοπικά, καθοδηγούμενα από εκπαιδευτές ζωντανά προγράμματα κατάρτισης jQuery αποδεικνύουν μέσω συζήτησης και πρακτικών πρακτικών πώς να χρησιμοποιήσουν το JQuery για να γράψουν εφαρμογές ιστού βασισμένες σε Javascript. Η jQuery εκπαίδευση διατίθεται ως "live on-the-job training" ή "remote live training". Η επιτόπια κατάρτιση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

jQuery Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Οι διεπαφές κωδικοποίησης που επιτρέπουν στους χρήστες να πάρουν αυτό που θέλουν εύκολα είναι δύσκολο. Αυτό το μάθημα σας καθοδηγεί πώς να δημιουργήσετε αποτελεσματικό UI με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και βιβλιοθήκες.

Εισάγει την ιδέα της λογικής κωδικοποίησης σε μηχανισμούς κανόνα (κυρίως Nools και PHP Rules) για να διευκολύνεται η τροποποίηση και η δοκιμή. Στη συνέχεια, τα μαθήματα δείχνουν έναν τρόπο ενσωμάτωσης της λογικής στο μπροστινό μέρος της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας Java Script. Η λογική που κωδικοποιείται με αυτόν τον τρόπο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί στο backend.
35 hours
Overview
Αυτό το μάθημα δεν έχει σκοπό μόνο να εισαγάγει, αλλά να προσφέρει ισχυρά θεμέλια και να παρουσιάσει τις καλύτερες πρακτικές για HTML & CSS , Java Script, jQuery και Bootstrap . Θεμελιώδεις έννοιες εισάγονται μαζί με τις βέλτιστες πρακτικές μέσω των εργαστηρίων και των χεριών στις ασκήσεις. Για την ικανοποιητική κάλυψη όλων των θεμάτων, η HTML αντιμετωπίζεται μαζί με τα άλλα θέματα ( CSS & Java Script).

Το μάθημα είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου το χέρι. Οι περισσότερες από τις έννοιες ανακαλύπτονται μέσω ανάγνωσης κώδικα / εκτέλεσης και κωδικοποίησης.
56 hours
Overview
Αυτό το μάθημα προορίζεται να φέρει έναν αρχάριο σε Java Script σε ένα επίπεδο όπου μπορεί να εισέλθει στην αγορά ως Java Script developer.

Το μάθημα είναι εντατικό και εντελώς «χέρια»

Upcoming jQuery Courses

Online jQuery courses, Weekend jQuery courses, Evening jQuery training, jQuery boot camp, jQuery instructor-led, Weekend jQuery training, Evening jQuery courses, jQuery coaching, jQuery instructor, jQuery trainer, jQuery training courses, jQuery classes, jQuery on-site, jQuery private courses, jQuery one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions