Android Training Courses

Android Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά εκπαιδευτικά μαθήματα Android υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών καταδεικνύουν μέσω πρακτικής εξάσκησης τις βασικές αρχές του Android. Η εκπαίδευση Android είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις των πελατών στο Ελλάδα ή στα εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Android Subcategories

Android Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
This course aims at providing software testers with the required knowledge and skills in order to perform quality assurance tests for software applications that were developed for the Android platform. This course overviews the Android platform capabilities and provides you with up-to-date practices for performing the tests.
56 hours
Android is an open source platform developed by Google for mobile development. Applications for the Android platform are developed in Java. This course overviews Android's fundamental topics.
14 hours
Applications for the Android platform are developed primarily in Java. This course was developed for software programmers with a strong OOP background (whether in PHP, Scala, C++, C# or Objective C) that plan to learn how to develop Java applications for the android platform. This course covers the Java programming language grammar and focuses on those specific Java capabilities the android platform uses more than others.
21 hours
Ο στόχος των cross-platform frameworks είναι να σας επιτρέψει να γράψετε εφαρμογές μία φορά και να το εκτελέσετε σε πολλές πλατφόρμες. Θέλετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή iPhone που θα τρέξει επίσης στο Android; Ένας πελάτης περιστρέφεται και θέλει την εφαρμογή τους Android να τρέξει στο Windows Phone; Κανένα πρόβλημα. Σε αυτό το τριήμερο μάθημα PhoneGap / Apache Cordova θα εξετάσετε δύο διαφορετικές, αλλά συμπληρωματικές τεχνολογίες για τη διασυνδεδεμένη κινητή ανάπτυξη. (Το Apache Cordova είναι το νέο όνομα για το PhoneGap. Adobe αγόρασε το PhoneGap από τους αρχικούς προγραμματιστές και το δώρισε στο Ίδρυμα Λογισμικού Apache.) Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος PhoneGap/Apache Cordova, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε πλήρως λειτουργικές εφαρμογές κινητού δικτύου χρησιμοποιώντας το πλαίσιο, να διαχειριστείτε τον κώδικα πηγής και να χειριστείτε τα tweaks της πλατφόρμας, να δημιουργήσετε εμπειρίες από μια εφαρμογή δικτύου - και πολλά άλλα!
28 hours
Στόχοι: Με την ολοκλήρωση αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος, ο εκπρόσωπος θα είναι σε θέση να:
 • Δημιουργήστε τη δική σας εφαρμογή Android και φορτώστε την στο Android Market.
 • Αναπτύξτε για προσομοιωτές και πραγματικές συσκευές.
 • Μάθετε όλα τα βασικά του Android Development.
21 hours
Αυτό το μάθημα έχει δημιουργηθεί για όλους όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν εφαρμογές Android . Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα μάθετε τις θεμελιώδεις δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη Android από το μηδέν χρησιμοποιώντας ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που προστίθενται στην πλατφόρμα Android , όπως επεξεργασία στο παρασκήνιο, πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων και υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας.
28 hours
Android είναι το κινητό λειτουργικό σύστημα της Go ogle. Αυτό το μάθημα καταδεικνύει μέσω της πρακτικής άσκησης τις βασικές αρχές του Android .
28 hours
Android is an open source platform developed by Google for mobile development. Applications for the Android platform are developed in Java. This course overviews Android's fundamental topics. This is the fast track program that paces up the original training
7 hours
Kivy είναι μια ανοικτή γραμματοσειρά γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς γραμματοσειράς. Σε αυτό το καθοδηγούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εγκαταστήσουν και να εκτελέσουν Kivy σε διαφορετικές πλατφόρμες, να προσαρμόσουν και να χειριστούν τα widgets, το χρονοδιάγραμμα, την εκκίνηση και την απάντηση σε γεγονότα, να τροποποιήσουν τα γραφικά με multi-touching, να αναδιαμορφώσουν την οθόνη, να συσκευάσουν εφαρμογές για Android, και πολλά άλλα. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να
  Σχετικά με τον κώδικα Python και τη γλώσσα Kivy. Έχετε μια σταθερή κατανόηση του πώς Kivy λειτουργεί και χρησιμοποιεί τα πιο σημαντικά στοιχεία του, όπως widgets, γεγονότα, ιδιότητες, γραφικά, κλπ. Ανάπτυξη και ανάπτυξη εφαρμογών Android με βάση τις διαφορετικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων και του σχεδιασμού.
Η μορφή της πορείας
  Μερικές διαλέξεις, μερικές συζητήσεις, ασκήσεις και σκληρές πρακτικές
35 hours
Kotlin είναι μια σύγχρονη, λειτουργική και αντικειμενικά προσανατολισμένη γλώσσα προγραμματισμού που βασίζεται Java. Σε αυτή την εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν Kotlin προγραμματισμό καθώς περπατούν μέσα από τη δημιουργία μιας εφαρμογής Android και iOS χρησιμοποιώντας Kotlin. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Η κατανόηση των θεμελιωδών αρχών του προγραμματισμού Kotlin Κωδικός της δικής τους εφαρμογής Kotlin Δημιουργία, δοκιμή, εκτέλεση και αντιμετώπιση προβλημάτων Android και iOS εφαρμογές χρησιμοποιώντας Kotlin
Δημοσιογράφος
  Οι προγραμματιστές
Η μορφή της πορείας
  Μερικές διαλέξεις, μερικές συζητήσεις, ασκήσεις και σκληρές πρακτικές
Σημείωση
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
21 hours
Το RxJava είναι μια Java βιβλιοθήκη για τη διευκόλυνση εφαρμογών που βασίζονται σε γεγονότα (π.χ. και το δίδυμο, Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το RxJava για να αναπτύξουν και να αναπτύξουν μια Android κινητή εφαρμογή. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Δημιουργήστε ένα περιβάλλον ανάπτυξης που περιλαμβάνει τις απαραίτητες βιβλιοθήκες, πακέτα και πλαίσια που απαιτούνται για την ανάπτυξη μιας αντιδραστικής εφαρμογής. Κατανοήστε πώς εκπέμπονται και καταναλώνονται οι ροές δεδομένων και γεγονότων. Σχεδιασμός εφαρμογών που μοντελοποιούν πραγματικές καταστάσεις (με βάση τα γεγονότα) με κομψό και σύντομο τρόπο.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε. Για να μάθετε περισσότερα για το RxJava, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://github.com/ReactiveX/RxJava
21 hours
Android HAL (Layer Abstraction Hardware) είναι ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα στη στοίβα λογισμικού Android OS (ακριβώς πάνω από τον πυρήνα του Linux ). Είναι μια υλοποίηση συγκεκριμένου υλικού που παρέχει μια διασύνδεση μεταξύ υπηρεσιών συστήματος (π.χ. λογισμικό κάμερας) και των οδηγών υλικού για την υπηρεσία αυτή (π.χ. οδηγός κάμερας). Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να γράψουν διεπαφές HAL για να επιτρέψουν στις εφαρμογές Android να μιλήσουν με το υποκείμενο υλικό. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Ρυθμίστε το περιβάλλον ανάπτυξης που απαιτείται για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη HAL για το Android .
 • Εφαρμόστε μια διεπαφή HAL για να επιτρέψετε στις υπηρεσίες Android να επικοινωνούν με τα προγράμματα οδήγησης συσκευών υλικού.
 • Κατανοήστε τον τρόπο φόρτωσης μιας μονάδας HAL από ένα σύστημα Android .
 • Αναπτύξτε, δοκιμάστε και εντοπίστε τον κώδικα HAL με επαναληπτικό τρόπο χρησιμοποιώντας έναν εξομοιωτή Android .
 • Τοποθετήστε και αναπτύξτε μονάδες HAL σε μια φυσική συσκευή Android για δοκιμές σε πραγματικό κόσμο.
 • Κατανοήστε και εφαρμόστε την εκ νέου αρχιτεκτονική HIDL της HAL σε Android 8.0.
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
28 hours
Android προγραμματισμός του συστήματος Android αναφέρεται στην ανάπτυξη που περιλαμβάνει υλικό και λογισμικό. Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να κατανοήσουν, να προσαρμόσουν και να επεκτείνουν το Android για διαφορετικό υλικό και πλατφόρμες. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Ρυθμίστε το περιβάλλον ανάπτυξης που απαιτείται για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη του συστήματος για το Android .
 • Κατανοήστε τον τρόπο διασύνδεσης του υλικού με τις υπηρεσίες συστήματος (εφαρμογές)
 • Αναπτύξτε, δοκιμάστε και διορθώστε τον κώδικα συστήματος χρησιμοποιώντας ένα εξομοιωτή Android .
 • Φορτώστε και αναπτύξτε το προσαρμοσμένο Android σε διαφορετικά ενσωματωμένα συστήματα υλικού (με προσομοίωση / προσομοίωση).
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Dagger 2 είναι ένα πλαίσιο ένεσης για Android εφαρμογές. Με τη χρήση του Dagger, οι χρήστες μπορούν να εφαρμόσουν καθαρή ένεση εξάρτησης χωρίς να εμπλέκονται σε οποιοδήποτε τρίτο πλαίσιο, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη δομή της αρχιτεκτονικής και τη μακροπρόθεσμη συντήρηση. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε αρχιτέκτονες λογισμικού που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Dagger 2 για ένεση εξάρτησης σε εφαρμογές Android. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Δημιουργήστε ένα έργο με ένεση εξάρτησης με Dagger 2. Ενσωματώστε το Dagger 2 σε μια εφαρμογή Android. Εφαρμόστε την ένεση εξάρτησης χωρίς τη χρήση πλαισίων τρίτων.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
21 hours
TensorFlow Το Lite είναι ένα open source deep learning framework για κινητές συσκευές και ενσωματωμένα συστήματα. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν TensorFlow Lite για την ανάπτυξη κινητών εφαρμογών με δυνατότητες βαθιάς μάθησης. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Εγκαταστήστε και ρυθμίστε TensorFlow Lite. Κατανοήστε τις αρχές πίσω από TensorFlow, μηχανική μάθηση και βαθιά μάθηση. Κατεβάστε TensorFlow Μοντέλα σε μια συσκευή Android Επιτρέπει τη βαθιά μάθηση και τη λειτουργικότητα της μηχανικής μάθησης, όπως η όραση του υπολογιστή και η αναγνώριση της φυσικής γλώσσας σε μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε. Για να μάθετε περισσότερα TensorFlow, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://www.tensorflow.org/lite/
28 hours
This instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, manage the Tizen platform to build various application types and profiles. By the end of this training, participants will be able to build, develop, deploy, and design .NET, web, and native applications using Tizen.v
21 hours
This instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, and customize Wear OS development using Android Studio to build apps for smartwatches and wearables. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create a Wear OS project to build powerful and interactive apps for wearables.
 • Configure notifications, user input, and overlays to create efficient and optimized apps.
 • Learn Wear OS design principles to create smooth running and visually stunning apps.
14 hours
This instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite) is aimed at developers who wish to design and build new Android TV apps. They can also extend their existing apps to run on TV devices for boosting app engagement and revenue. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing Android TV apps.
 • Understand the requirements for qualifying an app as a TV app.
 • Create and test apps on an Android TV emulator for a first-hand user experience.
 • Make the TV app searchable and integrate it with Google Assistant to optimize the user experience.
21 hours
Android το πραλίνα είναι η 7th έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android. Με το Android Νουπρά, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές Android με δυνατότητες όπως πολυδιεργασία, υποστήριξη διαχωρισμένα σε οθόνη και πολλά άλλα.
Αυτή η εκπαιδευόμενο, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε προγραμματιστές Android που επιθυμούν να οικοδομήσουν, να ενημερώσουν και να διαχειριστούν μια εφαρμογή κινητού Android με Android αμυγδαλωτό. Μέχρι το τέλος αυτής της κατάρτισης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
 • Αναπτύξτε μια εφαρμογή κινητού Android στο GoΟγκλ Play Store.
 • Χρήση αντικειμενοστρεφούς προγραμματισμού με Java στο Android.
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και εξάσκηση.
 • Πρακτική εφαρμογή σε περιβάλλον ζωντανών εργαστηρίων.
Επιλογές προσαρμογής μαθήματος
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.

Last Updated:

Online Android courses, Weekend Android courses, Evening Android training, Android boot camp, Android instructor-led, Weekend Android training, Evening Android courses, Android coaching, Android instructor, Android trainer, Android training courses, Android classes, Android on-site, Android private courses, Android one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions