GIT Training Courses

GIT Training Courses

Τα τοπικά εκπαιδευτικά σεμινάρια GIT με επίκεντρο τον δάσκαλο αποδεικνύουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής άσκησης τις βασικές αρχές του GIT και τον τρόπο χρήσης του. Η εκπαίδευση GIT είναι διαθέσιμη ως "onsite live training" ή "remote live training". Η επιτόπια κατάρτιση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

GIT Subcategories

GIT Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
This instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite) is aimed at software engineers and anyone who wishes to learn how to use Gerrit as a Git repository and perform code reviews. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand how Gerrit works and how to manage the Gerrit web interface.
 • Learn good practices for using Gerrit in handling code review workflows.
 • Administer and configure a Gerrit project.
14 hours
Το Gitlab είναι μια DevOps πλατφόρμα κύκλου ζωής που παρέχει χαρακτηριστικά CI/CD για τον σχεδιασμό και τη διαχείριση έργων. Kubernetes είναι ένα σύστημα ορχήστρασης για την αυτοματοποιημένη εκτέλεση εφαρμογών. Χρησιμοποιώντας το Gitlab και Kubernetes, οι χρήστες μπορούν να αυτοματοποιήσουν τα κτίρια και την εκτέλεση σε εμπορευματοποιημένα περιβάλλοντα cloud. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή online) απευθύνεται σε DevOps μηχανικούς που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν Kubernetes και Gitlab για την αυτοματοποίηση του κύκλου ζωής. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Αυτόματη εφαρμογή κατασκευάζει, δοκιμάζει και εκτελεί. Δημιουργία αυτοματοποιημένης υποδομής. Εισάγετε μια εφαρμογή σε ένα περιβαλλοντικό cloud.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
7 hours
Αυτό το μάθημα έχει δημιουργηθεί για όλους όσους πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το αποθεματικό Git. Οι προγραμματιστές λογισμικού, οι διαχειριστές έργων, οι αρχιτέκτονες λογισμικού και οι αρχιτέκτονες λύσεων, οι διαχειριστές απελευθέρωσης κλπ.
7 hours
Αυτό το μάθημα δείχνει στους χρήστες του Subversion πώς να χρησιμοποιήσουν το Git. Βοηθά στην άψογη μετανάστευση των συνηθειών από το SVN στο Git και αποφεύγει τα συνηθισμένα λάθη.
7 hours
Αυτό το μάθημα έχει δημιουργηθεί για διευθυντές έργων, διευθυντές κυκλοφορίας, διαχειριστές προϊόντων, ιδιοκτήτες προϊόντων, Scrum Masters, αρχιτέκτονες λογισμικού και όσους είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό των εκδόσεων και της ανάπτυξης λογισμικού. Δείχνει πώς να μετακινήσετε τις αλλαγές από τις απαιτήσεις, μέσω της ανάπτυξης και των δοκιμών στο περιβάλλον παραγωγής, χρησιμοποιώντας το σύστημα ελέγχου διανεμημένης έκδοσης (ειδικά το GIT , αλλά και τα άτομα που χρησιμοποιούν άλλα κατανεμημένα SCM μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το μάθημα).
21 hours
Πρόκειται για ένα περιεκτικό μάθημα για άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με οποιοδήποτε άλλο σύστημα ελέγχου κατανεμημένων εκδόσεων. Ξεκινάει με απλές ασκήσεις για εργασία σε ένα τοπικό αποθετήριο και τελειώνει με την εξάσκηση στην εργασία σε μια ομάδα. Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στις ασκήσεις.
14 hours
In this instructor-led, live training in Ελλάδα, participants will learn how to use Bitbucket as a version control system in a software development environment. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand version control concepts such as workflows, branching and merging.
 • Use Bitbucket and Git to manage software development and versioning.
 • Integrate Bitbucket with other Atlassian software such as Jira, HipChat, Confluence and Bamboo.
21 hours
Το GitOps είναι η συνεχής εκτέλεση εφαρμογών που προέρχονται από το cloud με βάση το Git και Kubernetes. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή on-site) απευθύνεται σε DevOps μηχανικούς που επιθυμούν να εγκαταστήσουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν μια ροή εργασίας εκτέλεσης λογισμικού με βάση το Git για τις εφαρμογές τους. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Εισαγωγή και διαμόρφωση Spinnaker και Terraform. Κατανοήστε τα οφέλη των GitOps πάνω από τα παραδοσιακά CI/CD και Infrastructure-as-Code (IAC). Απομακρυνθείτε από τη διατήρηση των γραπτών. Καθορίστε και εκτελέστε μια καλά καθορισμένη διαδικασία εκτέλεσης. Εφαρμόστε τις βέλτιστες πρακτικές για την εκτέλεση, τη διαχείριση και την παρακολούθηση cloud-native. Αποκαταστήστε τα αποσπάσματα από μερική αποτυχία χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση. Δημιουργήστε μια στρατηγική GitOps για την ανάπτυξη εφαρμογών.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
14 hours
το το Lab είναι μια εφαρμογή λογισμικού για τη διαχείριση του κύκλου ζωής ανάπτυξης λογισμικού. Τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν διαχείριση έργου, διαχείριση πηγαίου κώδικα, συνεχή ενοποίηση/συνεχής παράδοση (CI/CD), παρακολούθηση και ασφάλεια. αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε προγραμματιστές που επιθυμούν να κάνουν χρήση του Γκίγκlab για έλεγχο της έκδοσης και συνεχή ολοκλήρωση. μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
 • Εγκαταστήστε και ρυθμίστε τις παραμέτρους του.
 • κατανοήσουν πώς να εφαρμόσουν μια   εναλλακτική λύση για το GitHub.
 • Χρησιμοποιήστε το
 • Use για συνεχή ενσωμάτωση/συνεχής παράδοση.
 • αποτελεσματική ανάπτυξη, απελευθέρωση και δοκιμή λογισμικού με τη χρήση του Γκίγκlab.
Format του μαθήματος
 • διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • πολλές ασκήσεις και εξάσκηση.
 • εφαρμογή σε περιβάλλον ζωντανού εργαστηρίου.
επιλογές προσαρμογής μαθήματος
 • για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
 • για να μάθετε περισσότερα για το Γκίγκlab, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://about.gitlab.com/
21 hours
Το Git είναι το κορυφαίο σύστημα ελέγχου εκδόσεων για την συνεργατική ανάπτυξη μεταξύ προγραμματιστών. Επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν αποτελεσματικά τις αλλαγές σε οποιοδήποτε σύνολο ή τύπο αρχείων, διατηρώντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα των δεδομένων. GitHub είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα της Microsoft που χρησιμοποιεί το Git και βοηθά τις ομάδες να παρακολουθούν όλα τα στάδια ανάπτυξης του λογισμικού τους. Με τη βοήθεια του Git και GitHub, η δημιουργία τεκμηρίωσης και οι αναθεωρήσεις κώδικα πηγής καθίστανται ευκολότερες. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή κατάρτιση (online ή on-site) απευθύνεται σε προγραμματιστές και μηχανικούς λογισμικού που είναι νέοι στην πλατφόρμα GitHub's και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα χαρακτηριστικά της μαζί με το Git για καλύτερη εκδοχή και διαχείριση του κώδικα προέλευσης μιας εταιρικής εφαρμογής. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Ρυθμίστε και ρυθμίστε έναν λογαριασμό για την πρόσβαση GitHub's web-based πλατφόρμα. Κατανοήστε πώς λειτουργεί το σύστημα του Git's και κατανοήστε τις θεμελιώδεις έννοιες GitHub. Δημιουργήστε και διαχειριστείτε αποθήκες GitHub κατά την εφαρμογή ροών εργασίας Git. Εκτελέστε αλλαγές κώδικα πηγής μέσα GitHub και συγχρονίστε τις αναθεωρήσεις που έγιναν έξω από την πλατφόρμα. Λειτουργεί Pull Requests, Tags, Releases, και άλλα θεμελιώδη GitHub συστατικά. Εκτελέστε τις λειτουργίες ελέγχου εκδόσεων με βάση το Git και χρησιμοποιήστε το περιβάλλον bash GitHub's. Δημιουργήστε κλάδους αποθήκευσης για την επίλυση ελαττωμάτων του έργου μαζί με την ομάδα. Γράψτε και εξοικειωθείτε με τη δομή του Git και GitHub's για καλύτερη πρακτική προγραμματισμού.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.

Last Updated:

Online GIT courses, Weekend GIT courses, Evening GIT training, GIT boot camp, GIT instructor-led, Weekend GIT training, Evening GIT courses, GIT coaching, GIT instructor, GIT trainer, GIT training courses, GIT classes, GIT on-site, GIT private courses, GIT one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions