Power BI Training Courses

Power BI Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά μαθήματα κατάρτισης του Microsoft Power BI από εκπαιδευτές δείχνουν μέσω διαδραστικής συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης πώς να χρησιμοποιήσετε το Power BI για να αποκτήσετε πληροφορίες από δεδομένα με οπτικό τρόπο. Η εκπαίδευση Power BI είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις πελατών στο Ελλάδα ή σε εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. Τα εκπαιδευτικά μαθήματα Power BI καλύπτουν τον τρόπο δημιουργίας συναρπαστικών πινάκων ελέγχου, πρόσβασης σε δεδομένα από πολλές πηγές και δημιουργίας οπτικοποιήσεων σε συνεργασία με άλλα μέλη της ομάδας. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

Microsoft Power BI Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Microsoft Power BI είναι μια πλατφόρμα επιχειρηματικής ευφυΐας για μετασχηματισμό, ανάλυση, οπτικοποίηση και παρουσίαση δεδομένων. Data Analysis Expressιόντα (DAX) είναι μια γλώσσα τύπου που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένους υπολογισμούς και εκφράσεις στο Power BI για να αναλύουν δεδομένα και να αντλούν πληροφορίες.Αυτή η ζωντανή εκπαίδευση υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών (διαδικτυακή ή επιτόπου) απευθύνεται σε αρχάριους έως μεσαίου επιπέδου επιχειρησιακούς αναλυτές, αναλυτές δεδομένων και προγραμματιστές που επιθυμούν να μάθουν τις βασικές αρχές του DAX στο Power BI.Με το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
  Έχετε πλήρη κατανόηση των Data Analysis Expressιόντων (DAX) στο Power BI. Δημιουργήστε προσαρμοσμένους υπολογισμούς και εκφράσεις στο Power BI για ανάλυση δεδομένων και εξαγωγή πληροφοριών. Μάθετε βέλτιστες πρακτικές για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης DAX.
Μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και εξάσκηση. Πρακτική εφαρμογή σε περιβάλλον ζωντανού εργαστηρίου.
Επιλογές προσαρμογής μαθήματος
  Για να ζητήσετε μια εξατομικευμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε.
7 hours
Το Microsoft Excel είναι το πιο δημοφιλές επιχειρηματικό λογισμικό ανάλυσης, αναφοράς και στρατηγικής στον κόσμο. Power BI είναι ένα εργαλείο επιχειρηματικής ευφυΐας για την απεικόνιση δεδομένων στο επιχειρησιακό επίπεδο της επιχείρησης. Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε αναλυτές δεδομένων που επιθυμούν να μάθουν τεχνικές για την προετοιμασία δεδομένων στο Excel και στη συνέχεια να τις παρουσιάσουν στο Power BI . Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Κατανοήστε τις αρχές της ανάλυσης δεδομένων, τους στόχους της ανάλυσης δεδομένων και τις προσεγγίσεις για την ανάλυση δεδομένων.
 • Χρησιμοποιήστε τους τύπους DAX στο Power BI για πολύπλοκους υπολογισμούς.
 • Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε οπτικοποιήσεις και γραφήματα για συγκεκριμένες περιπτώσεις ανάλυσης.
 • Εισαγάγετε με Power View για να μετακινηθείτε από Excel Power BI με βάση το Excel σε ανεξάρτητο Power BI .
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Power BI is a business analytics service created by Microsoft.
21 hours
In this instructor-led, live training in Ελλάδα (onsite or remote), participants will learn how to use Microsoft Power BI to analyze and visualize data using a series of sample data sets. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create visually compelling dashboards that provide valuable insights into data.
 • Obtain and integrate data from multiple data sources.
 • Build and share visualizations with team members.
 • Adjust data with Power BI Desktop.
28 hours
Η Microsoft Power BI είναι ένα δωρεάν λογισμικό ως υπηρεσία (SaaS) για την ανάλυση δεδομένων και την κοινή γνώση. Power BI Τα dashboards παρέχουν 360 μοίρες προβολής των πιο σημαντικών μετρήσεων σε ένα μέρος, ενημερωμένα σε πραγματικό χρόνο και διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές τους. Σε αυτή την εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν Power BI για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων λογισμικού για τις πλατφόρμες Power BI και Azure. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Ενεργοποιήστε τα dashboards σε πραγματικό χρόνο. Δημιουργία προσαρμοσμένων προβολών. Ενσωμάτωση πλούσιων αναλυτικών σε υπάρχουσες εφαρμογές. Ενσωματώστε διαδραστικές αναφορές και εικόνες σε υπάρχουσες εφαρμογές. Access Δεδομένα από την αίτηση. Master Power BI Portal, Desktop, Embedded και Rest API. Ενεργοποιήστε R Scripts σε Power BI Desktop.
Η μορφή της πορείας
  Μερικές διαλέξεις, μερικές συζητήσεις, ασκήσεις και σκληρές πρακτικές
Σημείωση
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
14 hours
Σχετικά με το μάθημα: Η Microsoft μετατρέπει τα δεδομένα της εταιρείας σας σε πλούσιες εικόνες που διευκολύνουν νέους τρόπους σκέψης και οργάνωσης των δεδομένων σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό για την επίτευξη των στόχων σας. Αυτό το μάθημα καλύπτει και Power BI σε γραμμή και Power BI στο γραφείο. Το κοινό: Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για Business διαχειριστές, αναλυτές αναφορών, αναλυτές, διαχειριστές έργων και ηγέτες ομάδων. Στην ολοκλήρωση του μαθήματος Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, οι μαθητές θα έχουν μια βασική κατανόηση των παρακάτω θεμάτων, καθώς και την ικανότητα να χρησιμοποιούν και να εφαρμόζουν τις έννοιες που έχουν μάθει.
  [ 3 ] Power BI Ετικέτες Desktop Εργασία με CSV, TXT και Excel Εργασίες Σύνδεση με Databases Συγκέντρωση, συγκέντρωση, σύνοψη και υπολογισμός δεδομένων Αναφορά Power BI Στο Διαδίκτυο
14 hours
Μάθετε πώς να λαμβάνετε & μετασχηματίζετε δεδομένα για την προετοιμασία διαδραστικών πινάκων ελέγχου Power BI είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία Data Visualization και ένα εργαλείο Business Intelligence . Power BI είναι μια συλλογή από συνδέσεις δεδομένων, εφαρμογές και υπηρεσίες λογισμικού, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να λαμβάνουν δεδομένα από διαφορετικές πηγές, μετασχηματίζουν δεδομένα και παράγουν όμορφες αναφορές. Power BI σας επιτρέπει επίσης να τα δημοσιεύσετε για την επιχείρησή σας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα, tablet κ.λπ. Σε αυτό το Power BI Tutorial, θα σας δείξουμε την προσέγγιση βήμα προς βήμα για τη σύνδεση με πολλαπλές πηγές δεδομένων, μετασχηματισμούς δεδομένων και δημιουργία αναφορές όπως διαγράμματα, πίνακες, πίνακες, χάρτες κ.λπ.
7 hours
Το Microsoft Power BI είναι μια δωρεάν εφαρμογή λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) για την ανάλυση δεδομένων και την ανταλλαγή πληροφοριών. Power BI πίνακες ελέγχου Power BI παρέχουν μια προβολή 360 μοιρών των σημαντικότερων μετρήσεων σε ένα μέρος, ενημερωμένες σε πραγματικό χρόνο και διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές τους. Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε διευθυντές επιχειρήσεων, επιχειρηματικούς αναλυτές, αναλυτές δεδομένων, προγραμματιστές αναφορών και οδηγούς ομάδας που επιθυμούν να σχεδιάσουν ένα τέλειο ταμπλό Power BI . Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Σχεδιάστε όμορφα και αποτελεσματικά dashboards σύμφωνα με τους κρίσιμους κανόνες.
 • Επιλέξτε τα σωστά διαγράμματα ανάλογα με το είδος των δεδομένων για εμφάνιση.
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
35 hours
Η ανάλυση δεδομένων αναφέρεται στη διαδικασία απόκτησης, καθαρισμού και ανάλυσης δεδομένων, συχνά φορές με οπτικό τρόπο, προκειμένου να αντληθούν ιδέες για καλύτερη λήψη αποφάσεων. Όλο και περισσότερα δεδομένα αποθηκεύονται σε βάσεις δεδομένων στο σύννεφο, οπότε είναι σημαντικό να έχουμε μια στρατηγική για την κατανόηση, τη διαχείριση και την πρόσβαση σε τέτοια δεδομένα. Ένα δημοφιλές εργαλείο για την πρόσβαση και την οπτικοποίηση δεδομένων είναι το Power Bi. Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε τεχνικά άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν μια πρακτική κατανόηση των διαθέσιμων λύσεων cloud, των διαδικασιών ανάλυσης δεδομένων που απαιτούνται για την επεξεργασία δεδομένων με το cloud και της πρακτικής πρακτικής εφαρμογής όπως το Power BI για την ανάλυση δεδομένων. Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Εγκαταστήστε και διαμορφώστε το Power BI .
 • Αξιολογήστε τις διάφορες λύσεις δεδομένων που προσφέρονται από παρόχους cloud όπως Azure .
 • Αποκτήστε μια κατανόηση των διαφορετικών δομών, των προσεγγίσεων μοντελοποίησης και των σχεδίων αποθήκης δεδομένων που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση, τη διαχείριση και την πρόσβαση σε Big Data .
 • Εφαρμόστε εργαλεία και τεχνικές για τον καθαρισμό δεδομένων κατά την προετοιμασία για ανάλυση.
 • Δημιουργήστε λύσεις αναφορών και αναλύσεων που βασίζονται τόσο σε δεδομένα όσο και σε δεδομένα σύννεφων.
 • Ενσωματώστε τις λύσεις ανάλυσης δεδομένων με μια αποθήκη δεδομένων.
 • Περιορισμός των κινδύνων ασφάλειας δεδομένων και διασφάλιση της ιδιωτικότητας των δεδομένων.
Μορφή του μαθήματος
 • Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
 • Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
 • Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
 • Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
21 hours
This instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite) is aimed at business analysts, data analysts, and developers who wish to use the advanced features and tools in Power BI to perform complex data analysis and create interactive visual reports. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Power BI and the necessary components.
 • Understand and explore the advanced features, components, and tools in Power BI.
 • Get valuable insights on advanced data analysis and strategy.
 • Apply advanced data modeling techniques.
 • Learn how to implement advanced formulas and calculations using DAX.
 • Know the tips and tricks on data handling, visualization, and presentation.
 • Make reports and dashboards interactive to enable collaboration within Power BI.
 • Learn and explore embedded analytics in Power BI.

Last Updated:

Online Microsoft Power BI courses, Weekend Microsoft Power BI courses, Evening Power BI training, Power BI boot camp, Power BI instructor-led, Weekend Power BI training, Evening Microsoft Power BI courses, MS Power BI coaching, MS Power BI instructor, Microsoft Power BI trainer, MS Power BI training courses, Microsoft Power BI classes, Microsoft Power BI on-site, MS Power BI private courses, Microsoft Power BI one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions