Business Intelligence Training Courses

Business Intelligence Training Courses

Τοπικά, καθοδηγούμενα από εκπαιδευτές live Business Intelligence (BI) μαθήματα επιδεικνύουν μέσω πρακτικών πρακτικών πώς να κατανοήσουν, να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν BI σε έναν οργανισμό. Η εκπαίδευση για το BI είναι διαθέσιμη ως "onsite live training" ή "remote live training". Η επιτόπια κατάρτιση σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του πελάτη Ελλάδα ή σε εταιρικά κέντρα κατάρτισης NobleProg στο Ελλάδα . Η απομακρυσμένη ζωντανή προπόνηση πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. NobleProg - Ο τοπικός παροχέας εκπαίδευσης

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Business Intelligence Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Training is dedicated to the basics of create a data warehouse environment based on MS SQL Server 2008.

Course participant gain the basis for the design and construction of a data warehouse that runs on MS SQL Server 2008.

Gain knowledge of how to build a simple ETL process based on the SSIS and then design and implement a data cube using SSAS.

The participant will be able to manage OLAP database: create and delete database OLAP Processing a partition changes on-line.

The participant will acquire knowledge of scripting XML / A and MDX.
35 hours
Overview
Οι πρόοδοι στις τεχνολογίες και η αυξανόμενη ποσότητα πληροφοριών μετασχηματίζουν τον τρόπο διεξαγωγής των επιχειρήσεων σε πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης. Go τεχνολογίες παραγωγής ψηφιακών δεδομένων και οι ψηφιακοί ρυθμοί αρχειοθέτησης αυξάνονται λόγω της ταχείας ανάπτυξης των κινητών συσκευών και εφαρμογών, των έξυπνων αισθητήρων και των συσκευών, των λύσεων cloud computing και των πύλων που βλέπουν τους πολίτες. Καθώς οι ψηφιακές πληροφορίες επεκτείνονται και καθίστανται πιο περίπλοκες, η διαχείριση πληροφοριών, η επεξεργασία, η αποθήκευση, η ασφάλεια και η διάθεση γίνονται πιο περίπλοκες. Τα νέα εργαλεία λήψης, αναζήτησης, ανίχνευσης και ανάλυσης βοηθούν τους οργανισμούς να αποκτήσουν γνώσεις από τα αδόμητα δεδομένα τους. Η κυβερνητική αγορά βρίσκεται σε σημείο ανατροπής, συνειδητοποιώντας ότι οι πληροφορίες είναι ένα στρατηγικό πλεονέκτημα και ότι η κυβέρνηση πρέπει να προστατεύσει, να αξιοποιήσει και να αναλύσει δομημένες και αδόμητες πληροφορίες για να εξυπηρετήσει καλύτερα και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αποστολής. Καθώς οι κυβερνητικοί ηγέτες προσπαθούν να αναπτύξουν οργανώσεις που βασίζονται σε δεδομένα για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής τους, δημιουργούν τις βάσεις για τη συσχέτιση των εξαρτήσεων μεταξύ γεγονότων, ανθρώπων, διαδικασιών και πληροφοριών.

Οι κυβερνητικές λύσεις υψηλής αξίας θα δημιουργηθούν από μια σειρά από τις πιο διαταραγμένες τεχνολογίες:

- Κινητές συσκευές και εφαρμογές
- Υπηρεσίες Cloud
- Τεχνολογίες κοινωνικών επιχειρήσεων και δικτύωση
- Big Data και αναλυτικά στοιχεία

Η IDC προβλέπει ότι μέχρι το 2020, η βιομηχανία πληροφορικής θα φτάσει τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια μεγαλύτερα από σήμερα και το 80% της ανάπτυξης του κλάδου θα κατευθυνθεί από αυτές τις τεχνολογίες της 3ης πλατφόρμας. Μακροπρόθεσμα, αυτές οι τεχνολογίες θα αποτελέσουν βασικά εργαλεία για την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας της αύξησης των ψηφιακών πληροφοριών. Big Data είναι μία από τις έξυπνες βιομηχανικές λύσεις και επιτρέπει στην κυβέρνηση να λαμβάνει καλύτερες αποφάσεις λαμβάνοντας μέτρα βάσει μοντέλων που αποκαλύπτονται αναλύοντας μεγάλους όγκους δεδομένων και άσχετων, δομημένων και αδόμητων.

Ωστόσο, η πραγματοποίηση αυτών των επιτεύξεων δεν υπερβαίνει απλώς τη συσσώρευση τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων. "Η συνειδητοποίηση αυτών των μεγεθών των Big Data απαιτεί εργαλεία και τεχνολογίες αιχμής που μπορούν να αναλύσουν και να εξαγάγουν χρήσιμες γνώσεις από τεράστιες και ποικίλες ροές πληροφοριών", δήλωσε ο Tom Kalil και ο Fen Ο Zhao του Γραφείου Επιστημών και Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου έγραψε σε μια θέση στο Blog OSTP.

Ο Λευκός Οίκος έκανε ένα βήμα προς την κατεύθυνση της βοήθειας των οργανισμών να βρουν αυτές τις τεχνολογίες κατά την ίδρυση της Εθνικής Μελέτης Big Data Έρευνα και Ανάπτυξη το 2012. Η πρωτοβουλία περιελάμβανε περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την έκρηξη του Big Data και τα εργαλεία που απαιτούνται για την ανάλυση του .

Οι προκλήσεις που θέτει το Big Data είναι σχεδόν τόσο αποθαρρυντικές όσο η υπόσχεσή του είναι ενθαρρυντική. Η αποθήκευση δεδομένων αποτελεσματικά είναι μία από αυτές τις προκλήσεις. Όπως πάντα, οι προϋπολογισμοί είναι σφιχτοί, οπότε οι οργανισμοί πρέπει να ελαχιστοποιούν την τιμή ανά megabyte της αποθήκευσης και να διατηρούν τα δεδομένα σε εύκολη πρόσβαση, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να το πάρουν όταν το θέλουν και το πώς το χρειάζονται. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων αυξάνει την πρόκληση.

Η αποτελεσματική ανάλυση των δεδομένων είναι μια άλλη σημαντική πρόκληση. Πολλοί οργανισμοί χρησιμοποιούν εμπορικά εργαλεία που τους επιτρέπουν να κοσκινίζουν τα βουνά των δεδομένων, εντοπίζοντας τάσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. (Μια πρόσφατη μελέτη από την MeriTalk διαπίστωσε ότι τα ομοσπονδιακά στελέχη πληροφορικής πιστεύουν ότι τα Big Data θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους οργανισμούς να εξοικονομήσουν περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ εκπλήρωσαν επίσης στόχους αποστολής).

Big Data εργαλεία Big Data μεγέθους που έχουν αναπτυχθεί Big Data επιτρέπουν επίσης στους οργανισμούς να αντιμετωπίζουν την ανάγκη ανάλυσης των δεδομένων τους. Για παράδειγμα, το Computational Data Analytics Group του Εθνικού Εργαστηρίου του Oak Ridge έχει διαθέσει το σύστημα ανάλυσης δεδομένων Piranha σε άλλους οργανισμούς. Το σύστημα βοήθησε τους ιατρούς ερευνητές να βρουν έναν σύνδεσμο που μπορεί να προειδοποιήσει τους γιατρούς για ανευρύσματα αορτής προτού να χτυπήσουν. Χρησιμοποιείται επίσης για πιο εγκόσμια καθήκοντα, όπως κοσκίνισμα μέσω βιογραφικών για τη σύνδεση υποψηφίων εργασίας με διαχειριστές προσλήψεων.
35 hours
Overview
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Communication πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνίας (CSP) αντιμετωπίζουν πίεση για μείωση του κόστους και μεγιστοποίηση του μέσου εισοδήματος ανά χρήστη (ARPU), εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια εξαιρετική εμπειρία πελατών, αλλά ο όγκος των δεδομένων συνεχίζει να αυξάνεται. Η παγκόσμια κίνηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας θα αυξηθεί με ρυθμό σύνθετου ετήσιου ρυθμού ανάπτυξης (CAGR) 78% έως 2016, φθάνοντας τα 10,8 exabytes ανά μήνα.

Εν τω μεταξύ, οι κεντρικοί αντισυμβαλλόμενοι δημιουργούν μεγάλους όγκους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων αρχείων λεπτομερειών κλήσεων (CDR), δεδομένων δικτύου και δεδομένων πελατών. Οι εταιρείες που εκμεταλλεύονται πλήρως αυτά τα δεδομένα κερδίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της The Economist Intelligence Unit, οι εταιρείες που χρησιμοποιούν δεδομένα που βασίζονται στη λήψη αποφάσεων απολαμβάνουν αύξηση της παραγωγικότητας κατά 5-6%. Ωστόσο, το 53% των εταιρειών εκμεταλλεύονται μόνο τα μισά από τα πολύτιμα δεδομένα τους και το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων σημείωσε ότι οι τεράστιες ποσότητες χρήσιμων δεδομένων είναι αναξιοποίητες. Οι όγκοι δεδομένων είναι τόσο υψηλοί ώστε η χειρωνακτική ανάλυση είναι αδύνατη και τα περισσότερα συστήματα λογισμικού παλαιού τύπου δεν μπορούν να συμβαδίσουν, με αποτέλεσμα να απορρίπτονται ή να αγνοούνται τα πολύτιμα δεδομένα.

Με το λογισμικό Big Data & Analytics της Big Data & Analytics, το οποίο μπορεί να κλιμακωθεί, τα CSP μπορούν να εξορύσσουν όλα τα δεδομένα τους για καλύτερη λήψη αποφάσεων σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Τα διαφορετικά προϊόντα και τεχνικές Big Data παρέχουν μια πλατφόρμα λογισμικού από άκρο σε άκρο για τη συλλογή, την προετοιμασία, την ανάλυση και την παρουσίαση πληροφοριών από μεγάλα δεδομένα. Οι τομείς εφαρμογής περιλαμβάνουν την παρακολούθηση των επιδόσεων του δικτύου, την ανίχνευση απάτης, την ανίχνευση κακοποίησης πελατών και την ανάλυση πιστωτικού κινδύνου. Big Data μεγέθη Big Data και των προϊόντων Analytics επεξεργάζονται terabytes των δεδομένων, αλλά η εφαρμογή τέτοιων εργαλείων απαιτεί νέο είδος συστήματος βάσης δεδομένων που βασίζεται σε σύννεφο, όπως Hadoop ή επεξεργαστής παράλληλης επεξεργασίας υπολογιστών (KPU κ.λπ.)

Αυτό το μάθημα στο Big Data BI για την Telco καλύπτει όλες τις νέες περιοχές στις οποίες οι CSPs επενδύουν για αύξηση της παραγωγικότητας και άνοιγμα ροών νέων εσόδων από επιχειρήσεις. Το μάθημα θα παρέχει πλήρη 360 ° άποψη για την προβολή του Big Data BI στο Telco, ώστε οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων και οι διαχειριστές να έχουν μια πολύ ευρεία και ολοκληρωμένη εικόνα των δυνατοτήτων του Big Data BI στο Telco για παραγωγικότητα και κέρδη.

Στόχοι του μαθήματος

Κύριος στόχος του μαθήματος είναι η εισαγωγή νέων Big Data τεχνικές επιχειρηματικής ευφυΐας σε 4 τομείς της Telecom Business ( Marketing / Πωλήσεων, Διαχείρισης Δικτύου, Οικονομικών λειτουργία και η σχέση πελατών Management ). Οι σπουδαστές θα παρουσιαστούν στα εξής:

- Εισαγωγή σε Big Data - τι είναι 4Vs (όγκος, ταχύτητα, ποικιλία και αλήθεια) στα Big Data - Παραγωγή, εξαγωγή και διαχείριση από την άποψη του Telco
- Πόσο Big Data ανάλυσης Big Data διαφέρει από το αναλυτικό δεδομένων παλαιού τύπου
- Εσωτερική αιτιολόγηση της προοπτικής Big Data -Telco
- Εισαγωγή στο οικοσύστημα Hadoop εξοικείωση με όλα τα εργαλεία του Hadoop όπως το Hive , το Pig, το SPARC - πότε και πώς χρησιμοποιούνται για την επίλυση Big Data προβλημάτων Big Data
- Πώς Big Data εξάγεται για την ανάλυση των αναλυτικών εργαλείων, πώς Business Analysis «s μπορεί να μειώσει τα σημεία του πόνου τους από τη συλλογή και την ανάλυση των δεδομένων μέσω ολοκληρωμένων Hadoop προσέγγιση ταμπλό
- Βασική εισαγωγή αναλυτικών στοιχείων Insight, αναλυτικών στοιχείων απεικόνισης και προγνωστικών αναλύσεων για την Telco
- Αναλυτική αναλυτική αναλυτική αναφορά πελάτη και ανάλυση Big Data -how Big Data μπορεί να μειώσει την αδυναμία του πελάτη και την δυσαρέσκεια του πελάτη σε μελέτες περιπτώσεων Telco
- Αναλύσεις αποτυχίας δικτύου και αποτυχίας υπηρεσίας από μεταδεδομένα δικτύου και IPDR
- Χρηματοοικονομική ανάλυση - απάτη, σπατάλη και εκτίμηση ROI από πωλήσεις και λειτουργικά δεδομένα
- Πρόβλημα απόκτησης πελατών - Στόχευση μάρκετινγκ, κατάτμηση πελατών και διασταυρούμενη πώληση από τα δεδομένα πωλήσεων
- Εισαγωγή και σύνοψη όλων των αναλυτικών προϊόντων Big Data και όπου εντάσσονται στον αναλυτικό χώρο Telco
- Συμπέρασμα - πώς να λάβετε βήμα προς βήμα προσέγγιση για την εισαγωγή Big Data Business Intelligence στον οργανισμό σας

Στοχευμένο κοινό

- Λειτουργία δικτύου, οικονομικοί διευθυντές, διαχειριστές CRM και κορυφαίοι διαχειριστές πληροφορικής στο γραφείο Telco CIO.
- Business αναλυτές στην Telco
- Διευθυντές / αναλυτές γραφείων CFO
- Λειτουργικοί διαχειριστές
- Διαχειριστές QA
14 hours
Overview
Tableau βοηθά τους ανθρώπους να βλέπουν και να κατανοούν τα δεδομένα.
14 hours
Overview
Tableau βοηθά τους ανθρώπους να βλέπουν και να κατανοούν τα δεδομένα.
14 hours
Overview
Tableau helps people see and understand data.
14 hours
Overview
Power BI είναι μια υπηρεσία επιχειρηματικών αναλύσεων που δημιουργήθηκε από τη Microsoft.
21 hours
Overview
Apache Druid είναι ένα ανοικτού πηγαίου κώδικα, κατανεμημένο σε στήλη, κατανεμημένο κατάστημα δεδομένων που είναι γραμμένο σε Java . Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να απορροφάει γρήγορα μεγάλες ποσότητες δεδομένων συμβάντων και να εκτελεί ερωτήματα OLAP χαμηλής καθυστέρησης σε αυτά τα δεδομένα. Το Druid χρησιμοποιείται συνήθως στις εφαρμογές επιχειρηματικής ευφυΐας για την ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και ιστορικών δεδομένων. Είναι επίσης κατάλληλο για την τροφοδοσία γρήγορων, διαδραστικών, αναλυτικών πινάκων ελέγχου για τελικούς χρήστες. Το Druid χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως το Alibaba, το Airbnb, η Cisco , το eBay, το Netflix, το Paypal και το Yahoo.

Σε αυτήν την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή πορεία, εξετάζουμε ορισμένους από τους περιορισμούς των λύσεων αποθήκης δεδομένων και συζητούμε πώς ο Druid μπορεί να επαινέσει αυτές τις τεχνολογίες για να σχηματίσει μια ευέλικτη και κλιμακούμενη στοίβα αναλυτικών ροών. Περνάμε πολλά παραδείγματα, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εφαρμόσουν και να δοκιμάσουν λύσεις Druid με βάση το εργαστήριο.

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, συζήτηση μέρος, βαριά πρακτική πρακτική, περιστασιακές δοκιμές για να μετρήσετε την κατανόηση
28 hours
Overview
Talend Open Studio για Data Integration είναι ένα προϊόν ολοκλήρωσης δεδομένων ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται για να συνδυάζει, να μετατρέπει και να ενημερώνει δεδομένα σε διάφορες τοποθεσίες σε μια επιχείρηση.

Σε αυτόν τον εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το εργαλείο Talend ETL για να πραγματοποιήσουν μετασχηματισμό δεδομένων, εξαγωγή δεδομένων και συνδεσιμότητα με Hadoop , Hive και Pig.

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να

- Εξηγήστε τις έννοιες πίσω από το ETL (Εκχύλισμα, Μετασχηματισμός, Φόρτωση) και τη διάδοση.
- Καθορίστε μεθόδους ETL και εργαλεία ETL για να συνδεθείτε με τον Hadoop .
- Αποτελεσματική συσσώρευση, ανάκτηση, αφομοίωση, κατανάλωση, μετατροπή και διαμόρφωση μεγάλων δεδομένων σύμφωνα με τις επιχειρηματικές απαιτήσεις.
- Μεταφορτώστε και εξαγάγετε μεγάλες εγγραφές από Hadoop (προαιρετικά), Hive (προαιρετικά) και No SQL databases.

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση

Σημείωση

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Ελλάδα, participants will learn to use JasperReports to view and interact with business data as well as create and design reports and dashboards that are viewable on phones and tablets.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up and configure a JasperSoft ETL project
- Design and run an ETL job
- Use iReport to generate charts, images, sub-reports, and cross tabs
14 hours
Overview
Dashbuilder είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή ανοιχτού κώδικα για την οπτική δημιουργία επιχειρηματικών πινακίδων και αναφορών.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργούν επιχειρηματικούς πίνακες ελέγχου και αναφορές χρησιμοποιώντας το Dashbuilder .

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Οπτική διαμορφώστε και εξατομικεύστε πίνακες ελέγχου χρησιμοποιώντας τη μεταφορά και απόθεση
- Δημιουργήστε διαφορετικούς τύπους οπτικοποιήσεων χρησιμοποιώντας βιβλιοθήκες χαρτογράφησης
- Ορίστε πίνακες διαδραστικών αναφορών
- Δημιουργία και επεξεργασία ενδιάμεσων δεικτών KPI (βασικοί δείκτες απόδοσης)
- Προσαρμόστε την εμφάνιση και την αίσθηση των μετρικών προβολέων

Κοινό

- Διευθυντές
- Αναλυτές

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
7 hours
Overview
Dashbuilder is an open-source web application for visually creating business dashboards and reports.

In this instructor-led, live training, participants will learn set up, configure, integrate and deploy Dashbuilder.

By the end of this training, participants will be able to:

- Extract data from heterogeneous sources such as JDBC databases and text files
- Use connectors to connect to third-party systems and platforms such as jBPM
- Configure roles, permissions and access controls for users
- Deploy Dashbuilder to a live production environment

Audience

- Developers
- IT and system architects

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Overview
Datameer is a business intelligence and analytics platform built on Hadoop. It allows end-users to access, explore and correlate large-scale, structured, semi-structured and unstructured data in an easy-to-use fashion.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use Datameer to overcome Hadoop's steep learning curve as they step through the setup and analysis of a series of big data sources.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create, curate, and interactively explore an enterprise data lake
- Access business intelligence data warehouses, transactional databases and other analytic stores
- Use a spreadsheet user-interface to design end-to-end data processing pipelines
- Access pre-built functions to explore complex data relationships
- Use drag-and-drop wizards to visualize data and create dashboards
- Use tables, charts, graphs, and maps to analyze query results

Audience

- Data analysts

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Ελλάδα (onsite or remote), participants will learn how to use Microsoft Power BI to analyze and visualize data using a series of sample data sets.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create visually compelling dashboards that provide valuable insights into data.
- Obtain and integrate data from multiple data sources.
- Build and share visualizations with team members.
- Adjust data with Power BI Desktop.
28 hours
Overview
Το Microsoft Power BI είναι μια δωρεάν εφαρμογή λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) για την ανάλυση δεδομένων και την ανταλλαγή πληροφοριών. Power BI πίνακες ελέγχου Power BI παρέχουν μια προβολή 360 μοιρών των σημαντικότερων μετρήσεων σε ένα μέρος, ενημερωμένες σε πραγματικό χρόνο και διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές τους.

Σε αυτήν την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το Power BI για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων λογισμικού για τις πλατφόρμες Power BI και Azure .

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Ρύθμιση παραθύρων ελέγχου σε πραγματικό χρόνο.
- Δημιουργήστε προσαρμοσμένες απεικονίσεις.
- Ενσωμάτωση πλούσιων αναλυτικών στοιχείων σε υπάρχουσες εφαρμογές.
- Ενσωματώστε διαδραστικές αναφορές και οπτικά σε υπάρχουσες εφαρμογές.
- Access δεδομένα από μια εφαρμογή.
- Πύλη Master Power BI , επιφάνεια εργασίας, ενσωματωμένο και υπόλοιπο API.
- Ενσωματώστε R Scripts σε Power BI Desktop.

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση

Σημείωση

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
35 hours
Overview
Οι πρόοδοι στις τεχνολογίες και η αυξανόμενη ποσότητα πληροφοριών μετασχηματίζουν τον τρόπο επιβολής του νόμου. Οι προκλήσεις που θέτουν το Big Data είναι σχεδόν τόσο αποθαρρυντικές όσο η υπόσχεση του Big Data . Η αποτελεσματική αποθήκευση δεδομένων είναι μία από αυτές τις προκλήσεις. αναλύοντας αποτελεσματικά είναι άλλο.

Σε αυτή την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τη νοοτροπία με την οποία θα προσεγγίσουν τις τεχνολογίες Big Data , θα αξιολογήσουν τον αντίκτυπό τους στις υπάρχουσες διαδικασίες και πολιτικές και θα εφαρμόσουν αυτές τις τεχνολογίες για τον εντοπισμό της εγκληματικής δραστηριότητας και την πρόληψη του εγκλήματος. Περιπτωσιολογικές μελέτες από οργανισμούς επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο θα εξεταστούν για να αποκτήσουν ιδέες για τις προσεγγίσεις υιοθεσίας, τις προκλήσεις και τα αποτελέσματά τους.

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Συνδυάστε Big Data τεχνολογία Big Data με τις παραδοσιακές διαδικασίες συλλογής δεδομένων για να συνθέσετε μια ιστορία κατά τη διάρκεια μιας έρευνας
- Εφαρμογή μεγάλων βιομηχανικών λύσεων αποθήκευσης και επεξεργασίας δεδομένων για ανάλυση δεδομένων
- Προετοιμασία μιας πρότασης για την υιοθέτηση των καταλληλότερων εργαλείων και διαδικασιών για την παροχή δυνατότητας προσέγγισης της ποινικής έρευνας βάσει δεδομένων

Κοινό

- Ειδικοί επιβολής του νόμου με τεχνικό υπόβαθρο

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
14 hours
Overview
Tableau είναι ένα εργαλείο επιχειρηματικής ευφυΐας και απεικόνισης δεδομένων. Python είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη γλώσσα προγραμματισμού που παρέχει υποστήριξη για μια ευρεία ποικιλία τεχνικών στατιστικής και μηχανικής μάθησης. Η δύναμη απεικόνισης των δεδομένων του Tableau και οι δυνατότητες μηχανικής μάθησης της Python , όταν συνδυάζονται, βοηθούν τους προγραμματιστές να αναπτύσσουν γρήγορα προηγμένες εφαρμογές ανάλυσης δεδομένων για διάφορες περιπτώσεις επιχειρηματικής χρήσης.

Σε αυτόν τον οδηγό, με τη ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να συνδυάσουν το Tableau και το Python για τη διεξαγωγή προηγμένων αναλύσεων. Η ενσωμάτωση του Tableau και του Python θα γίνει μέσω του API TabPy.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Ενσωματώστε το Tableau και το Python χρησιμοποιώντας το API TabPy
- Χρησιμοποιήστε την ενσωμάτωση του Tableau και της Python για να αναλύσετε περίπλοκα επιχειρηματικά σενάρια με λίγες γραμμές κώδικα Python

Κοινό

- Προγραμματιστές
- Οι επιστήμονες των δεδομένων

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
21 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Ελλάδα, participants will learn how to extend the capabilities of Tableau to fit the specific needs of their organization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Tableau (Desktop, Server, Online.)
- Understand the fundamentals of developing with Tableau.
- Create and publish data visualizations and interactions with Tableau.
- Use Tableau's developer tools and APIs to customize and extend the capabilities of Tableau for their organization.
14 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite), participants will learn how to start developing with QlikView.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure QlikView.
- Transform data from various sources through QlikView scripting.
- Build data models with QlikView.
7 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Ελλάδα (online or onsite), participants will learn how to use QlikView to support decision making in their organization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure QlikView.
- Analyze and display data using QliKView.
- Use data discoveries from QlikView to support decision making.
28 hours
Overview
Pentaho Open Source BI Suite Η έκδοση CE Suite (CE) είναι ένα πακέτο επιχειρηματικής ευφυΐας που παρέχει ενσωμάτωση δεδομένων, αναφορές, πίνακες ελέγχου και δυνατότητες φόρτωσης.

Σε αυτή την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να μεγιστοποιούν τα χαρακτηριστικά της Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE).

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Εγκατάσταση και ρύθμιση παραμέτρων Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE)
- Κατανοήστε τις βασικές αρχές των εργαλείων Pentaho CE και των χαρακτηριστικών τους
- Δημιουργήστε αναφορές χρησιμοποιώντας το Pentaho CE
- Ενσωματώστε δεδομένα τρίτου μέρους στο Pentaho CE
- Εργαστείτε με μεγάλα δεδομένα και αναλύσεις στην Pentaho CE

Κοινό

- Προγραμματιστές
- BI Developers

Μορφή του μαθήματος

- Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση

Σημείωση

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Overview
Αυτό είναι ένα μάθημα Tableau αρχαρίων Tableau ? προορίζεται για όποιον ψάχνει να εργαστεί με δεδομένα και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τις κύριες λειτουργίες του Tableau .

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα είστε σε θέση:

- Συνδεθείτε στα δεδομένα σας.
- Επεξεργαστείτε και αποθηκεύστε μια πηγή δεδομένων.
- Κατανοήστε την ορολογία του Tableau .
- Χρησιμοποιήστε το interface / παράδειγμα Tableau για να δημιουργήσετε αποτελεσματικά ισχυρές απεικονίσεις.
- Δημιουργήστε βασικούς υπολογισμούς, συμπεριλαμβανομένων βασικών αριθμητικών υπολογισμών, προσαρμοσμένων συνόλων και αναλογιών, μαθηματικών ημερομηνιών και γρήγορων υπολογισμών πίνακα.
- Αντιπροσωπεύετε τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας τους ακόλουθους τύπους οπτικοποίησης:

- Διασταυρώστε τις καρτέλες
- Γεωγραφικοί χάρτες
- Χάρτες θερμότητας
- Χάρτες δέντρων
- Διαγράμματα πίτας και μπάρες
- Διπλοί άξονες και συνδυασμένα διαγράμματα με διαφορετικούς τύπους σημείων
- Επισημάνετε τους πίνακες
- Scatter Plots

- Δημιουργήστε πίνακες ελέγχου για να μοιραστείτε τις απεικονίσεις.
14 hours
Overview
MicroStrategy είναι ένα Business Intelligence (BI) και εργαλείο απεικόνισης για την ανάλυση μεγάλων δεδομένων. MicroStrategy χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως το Netflix, το eBay και το Adobe .

Σε αυτήν την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το MicroStrategy για να έχουν πρόσβαση σε διάφορες πηγές δεδομένων και στη συνέχεια να δημιουργούν αναφορές και πίνακες ελέγχου για ανάλυση.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Εγκαταστήστε και διαμορφώστε το MicroStrategy
- Χρησιμοποιήστε το MicroStrategy για να πραγματοποιήσετε αναλυτικές προβλέψεις σε μεγάλα σύνολα δεδομένων
- Access και ανάλυση δεδομένων από αποθήκες δεδομένων, αρχεία Excel και Apache Hadoop
- Δημιουργήστε σύνθετες αναφορές και πίνακες ελέγχου

Κοινό

- Business Intelligence επαγγελματιών
- Αναλυτές δεδομένων
- Προγραμματιστές της ETL
- Big Data επαγγελματίες Big Data

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση
- Πολλές ασκήσεις και πρακτική
- Χειροκίνητη εφαρμογή σε περιβάλλον εργαστηριακού εργαστηρίου

Σημείωση

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Overview
SSAS ( SQL Server Analysis Services) είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας συναλλαγών του Microsoft SQL Server (OLAP) και εξόρυξης δεδομένων για την ανάλυση δεδομένων σε πολλαπλές βάσεις δεδομένων, πίνακες ή αρχεία. Τα μοντέλα σημασιολογικών δεδομένων που παρέχονται από το SSAS χρησιμοποιούνται από εφαρμογές πελάτη όπως Power BI , Excel , Reporting Services και άλλα εργαλεία οπτικοποίησης δεδομένων.

Σε αυτόν τον εκπαιδευτή, ζωντανή εκπαίδευση (onsite ή απομακρυσμένη), οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το SSAS για να αναλύουν μεγάλους όγκους δεδομένων σε βάσεις δεδομένων και αποθήκες δεδομένων.

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Εγκαταστήστε και διαμορφώστε το SSAS
- Κατανοήστε τη σχέση μεταξύ SSAS , SSIS και SSRS
- Εφαρμόστε πολυδιάστατη μοντελοποίηση δεδομένων για να εξαγάγετε επιχειρηματικές πληροφορίες από δεδομένα
- Σχεδιάστε κύβους OLAP (Online Analytical Processing)
- Ερωτηθείτε και χειριστείτε πολυδιάστατα δεδομένα χρησιμοποιώντας τη γλώσσα ερωτήσεων MDX (Πολυδιάστατη Express )
- Ανάπτυξη πραγματικών BI λύσεων χρησιμοποιώντας SSAS

Κοινό

- BI ( Business Intelligence ) επαγγελματίες
- Αναλυτές δεδομένων
- Επαγγελματίες Database και αποθήκευσης δεδομένων

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση
- Πολλές ασκήσεις και πρακτική
- Χειροκίνητη εφαρμογή σε περιβάλλον εργαστηριακού εργαστηρίου

Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων

- Αυτή η εκπαίδευση βασίζεται στην τελευταία έκδοση του Microsoft SQL Server και του SSAS .
- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
14 hours
Overview
Σχετικά με το μάθημα:

Το Microsoft Power BI μετατρέπει τα δεδομένα της εταιρείας σας σε πλούσια οπτικά στοιχεία που διευκολύνουν νέους τρόπους σκέψης και οργάνωσης των δεδομένων σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό για την επίτευξη των στόχων σας. Αυτό το μάθημα καλύπτει τόσο την Power BI on Line όσο και την επιφάνεια εργασίας Power BI .

Κοινό:

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε Διευθυντές Business , Προγραμματιστές Αναφορών, Αναλυτές, Διευθυντές Έργων και Επικεφαλής Ομάδων.

Κατά την ολοκλήρωση του μαθήματος

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, οι μαθητές θα έχουν μια βασική κατανόηση των παρακάτω θεμάτων, καθώς και την ικανότητα να αξιοποιήσουν και να εφαρμόσουν τις έννοιες που έμαθαν.

- Power BI
- Power BI Desktop
- Εργασία με τα φύλλα εργασίας CSV, TXT και Excel
- Σύνδεση σε Database
- Συγχώνευση, Ομαδοποίηση, Σύνοψη και Υπολογισμός Δεδομένων
- Αναφορά
- Power BI Online
14 hours
Overview
Μάθετε πώς να λαμβάνετε & μετασχηματίζετε δεδομένα για την προετοιμασία διαδραστικών πινάκων ελέγχου

Power BI είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία Data Visualization και ένα εργαλείο Business Intelligence . Power BI είναι μια συλλογή από συνδέσεις δεδομένων, εφαρμογές και υπηρεσίες λογισμικού, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να λαμβάνουν δεδομένα από διαφορετικές πηγές, μετασχηματίζουν δεδομένα και παράγουν όμορφες αναφορές.

Power BI σας επιτρέπει επίσης να τα δημοσιεύσετε για την επιχείρησή σας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα, tablet κ.λπ. Σε αυτό το Power BI Tutorial, θα σας δείξουμε την προσέγγιση βήμα προς βήμα για τη σύνδεση με πολλαπλές πηγές δεδομένων, μετασχηματισμούς δεδομένων και δημιουργία αναφορές όπως διαγράμματα, πίνακες, πίνακες, χάρτες κ.λπ.
14 hours
Overview
Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπου ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε αναλυτές δεδομένων και επιστήμονες δεδομένων που επιθυμούν να διερευνήσουν, να οργανώσουν και να απεικονίσουν δεδομένα χρησιμοποιώντας το Apache Superset .

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Εγκαταστήστε και ρυθμίστε τις παραμέτρους του Apache Superset .
- Συνδυάστε δεδομένα από διαφορετικές βάσεις δεδομένων.
- Οπτικοποιήστε μεγάλα σύνολα δεδομένων.
- Δημιουργήστε και μοιραστείτε πολύπλοκα πίνακες ελέγχου.

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
- Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
- Χειροκίνητη εφαρμογή σε περιβάλλον εργαστηριακού εργαστηρίου.

Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων

- Αυτή η εκπαίδευση βασίζεται στην τελευταία έκδοση του Apache Superset .
- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
- Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Apache Superset , επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://superset.incubator.apache.org
14 hours
Overview
ταμπλό βοηθά τους ανθρώπους να δουν και να κατανοήσουν τα δεδομένα.
7 hours
Overview
Το Microsoft Power BI είναι μια δωρεάν εφαρμογή λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) για την ανάλυση δεδομένων και την ανταλλαγή πληροφοριών. Power BI πίνακες ελέγχου Power BI παρέχουν μια προβολή 360 μοιρών των σημαντικότερων μετρήσεων σε ένα μέρος, ενημερωμένες σε πραγματικό χρόνο και διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές τους.

Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε διευθυντές επιχειρήσεων, επιχειρηματικούς αναλυτές, αναλυτές δεδομένων, προγραμματιστές αναφορών και οδηγούς ομάδας που επιθυμούν να σχεδιάσουν ένα τέλειο ταμπλό Power BI .

Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Σχεδιάστε όμορφα και αποτελεσματικά dashboards σύμφωνα με τους κρίσιμους κανόνες.
- Επιλέξτε τα σωστά διαγράμματα ανάλογα με το είδος των δεδομένων για εμφάνιση.

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
- Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
- Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.

Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.
35 hours
Overview
Η ανάλυση δεδομένων αναφέρεται στη διαδικασία απόκτησης, καθαρισμού και ανάλυσης δεδομένων, συχνά φορές με οπτικό τρόπο, προκειμένου να αντληθούν ιδέες για καλύτερη λήψη αποφάσεων. Όλο και περισσότερα δεδομένα αποθηκεύονται σε βάσεις δεδομένων στο σύννεφο, οπότε είναι σημαντικό να έχουμε μια στρατηγική για την κατανόηση, τη διαχείριση και την πρόσβαση σε τέτοια δεδομένα. Ένα δημοφιλές εργαλείο για την πρόσβαση και την οπτικοποίηση δεδομένων είναι το Power Bi.

Αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση (επιτόπια ή απομακρυσμένη) απευθύνεται σε τεχνικά άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν μια πρακτική κατανόηση των διαθέσιμων λύσεων cloud, των διαδικασιών ανάλυσης δεδομένων που απαιτούνται για την επεξεργασία δεδομένων με το cloud και της πρακτικής πρακτικής εφαρμογής όπως το Power BI για την ανάλυση δεδομένων.

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

- Εγκαταστήστε και διαμορφώστε το Power BI .
- Αξιολογήστε τις διάφορες λύσεις δεδομένων που προσφέρονται από παρόχους cloud όπως Azure .
- Αποκτήστε μια κατανόηση των διαφορετικών δομών, των προσεγγίσεων μοντελοποίησης και των σχεδίων αποθήκης δεδομένων που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση, τη διαχείριση και την πρόσβαση σε Big Data .
- Εφαρμόστε εργαλεία και τεχνικές για τον καθαρισμό δεδομένων κατά την προετοιμασία για ανάλυση.
- Δημιουργήστε λύσεις αναφορών και αναλύσεων που βασίζονται τόσο σε δεδομένα όσο και σε δεδομένα σύννεφων.
- Ενσωματώστε τις λύσεις ανάλυσης δεδομένων με μια αποθήκη δεδομένων.
- Περιορισμός των κινδύνων ασφάλειας δεδομένων και διασφάλιση της ιδιωτικότητας των δεδομένων.

Μορφή του μαθήματος

- Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση.
- Πολλές ασκήσεις και πρακτική.
- Χειροκίνητη υλοποίηση σε εργασιακό περιβάλλον.

Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων

- Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε.

Upcoming Business Intelligence Courses

Online Business Intelligence courses, Weekend Business Intelligence courses, Evening Business Intelligence training, Business Intelligence boot camp, Business Intelligence instructor-led, Weekend Business Intelligence training, Evening Business Intelligence courses, Business Intelligence coaching, Business Intelligence instructor, Business Intelligence trainer, Business Intelligence training courses, Business Intelligence classes, Business Intelligence on-site, Business Intelligence private courses, Business Intelligence one on one training

Course Discounts

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions