R Language Training Courses

R Language Training Courses

Διαδικτυακά ή επιτόπου, ζωντανά μαθήματα εκπαίδευσης R (R Language) από εκπαιδευτές επιδεικνύουν μέσω πρακτικής πρακτικής διάφορες πτυχές της γλώσσας R, συμπεριλαμβανομένων των βασικών αρχών του προγραμματισμού R, του προηγμένου προγραμματισμού R και του R για Ανάλυση Δεδομένων και Οπτικοποίηση Δεδομένων. Οι εκπαιδευτικές μας ασκήσεις αγγίζουν προβλήματα και λύσεις του πραγματικού κόσμου σε τομείς όπως τα Οικονομικά, τα Τραπεζικά και οι Ασφάλειες. Τα μαθήματα κατάρτισης NobleProg R κυμαίνονται από μαθήματα αρχαρίων έως μαθήματα προχωρημένων και είναι δημοφιλή μεταξύ των εταιρειών που επιθυμούν να υιοθετήσουν το R για την ανάπτυξη εφαρμογών Machine Learning και Deep Learning. Η εκπαίδευση R είναι διαθέσιμη ως "online live training" ή "onsite live training". Η διαδικτυακή ζωντανή εκπαίδευση (γνωστή και ως "απομακρυσμένη ζωντανή εκπαίδευση") πραγματοποιείται μέσω μιας διαδραστικής, απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας . Η ζωντανή εκπαίδευση επιτόπου μπορεί να πραγματοποιηθεί τοπικά στις εγκαταστάσεις των πελατών στο Ελλάδα ή στα εταιρικά εκπαιδευτικά κέντρα NobleProg στο Ελλάδα. NobleProg -- Ο τοπικός σας πάροχος εκπαίδευσης

Machine Translated

R Language Subcategories

R Language Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Η ανάλυση δεδομένων είναι η επιστήμη της ανάλυσης ακατέργαστων δεδομένων για την απόκτηση γνώσεων και τάσεων. Η Tableau είναι ένα κορυφαίο εργαλείο επιχειρηματικής ευφυΐας και οπτικοποίησης δεδομένων, ενώ η SQL είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη γλώσσα για την αναζήτηση βάσεων δεδομένων. Μαζί με δύο από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού για την επιστήμη δεδομένων, η Python και η R, Tableau και SQL παρέχουν μια ισχυρή, ολοκληρωμένη λύση που μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματική απεικόνιση και ανάλυση δεδομένων.Αυτή η ζωντανή εκπαίδευση (διαδικτυακή ή επιτόπου) από εκπαιδευτές απευθύνεται σε αναλυτές δεδομένων και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει πώς να χρησιμοποιεί και να ενσωματώνει τα Tableau, Python, R και SQL για οπτικοποίηση και ανάλυση δεδομένων.Με το τέλος αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
  Εκτελέστε ανάλυση δεδομένων χρησιμοποιώντας Python, R και SQL. Δημιουργήστε insights μέσω της οπτικοποίησης δεδομένων με το Tableau. Λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων για επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και εξάσκηση. Πρακτική εφαρμογή σε περιβάλλον ζωντανού εργαστηρίου.
Επιλογές προσαρμογής μαθήματος
  Για να ζητήσετε μια εξατομικευμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε.
21 hours
R is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students.  It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts.  Advanced data analytics and graphing with real world data. Audience Developers / data analytics Duration 3 days Format Lectures and Hands-on
42 hours
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:  What has happened?
 • processing and analyzing data
 • producing informative data visualizations
What will happen?
 • forecasting future performance
 • evaluating forecasts
What should happen?
 • turning data into evidence-based business decisions
 • optimizing processes
The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or remotely over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
21 hours
IT εκτιμάται ότι τα μη δομημένα δεδομένα αντιστοιχούν σε περισσότερα από 90 τοις εκατό όλων των δεδομένων, μεγάλο μέρος της σε μορφή κειμένου. Οι δημοσιεύσεις ιστολογίου, τα τουίτ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες ψηφιακές δημοσιεύσεις συνεχώς προσθέτουν σε αυτό το αυξανόμενο σώμα δεδομένων. αυτή η καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές, ζωντανή πορεία επικεντρώνεται γύρω από την εξαγωγή πληροφοριών και νόημα από αυτά τα δεδομένα. Αξιοποιώντας τις βιβλιοθήκες της επεξεργασίας γλώσσας και φυσικής γλώσσας (ΝΙΠ), συνδυάζουμε έννοιες και τεχνικές από την πληροφορική, την τεχνητή νοημοσύνη και την υπολογιστική γλωσσολογία για να αλγοριθμικά κατανοούμε το νόημα πίσω από τα δεδομένα κειμένου. Τα δείγματα δεδομένων είναι διαθέσιμα σε διάφορες γλώσσες ανά πελάτη. από το τέλος αυτών των συμμετεχόντων στην εκπαίδευση θα είναι σε θέση να προετοιμάσει σύνολα δεδομένων (μεγάλα και μικρά) από ανόμοιες πηγές, στη συνέχεια, εφαρμόστε τους σωστά αλγόριθμους για να αναλύσετε και να αναφέρετε τη σημασία του.
μορφή του μαθήματος
 • PART διάλεξη, μέρος συζήτηση, βαριά πρακτική εξάσκηση, περιστασιακές δοκιμές για να μετρήσει την κατανόηση
28 hours
Το R είναι μια δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Χρησιμοποιείται σε χρηματοοικονομικές εφαρμογές που κυμαίνονται από βασικά προγράμματα συναλλαγών έως συστήματα διαχείρισης κινδύνου. Σε αυτή την εκπαιδευτική, ζωντανή κατάρτιση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν R για να αναπτύξουν πρακτικές εφαρμογές για την επίλυση ενός αριθμού συγκεκριμένων προβλημάτων που σχετίζονται με την οικονομία. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Κατανοήστε τις βασικές αρχές της γλώσσας προγραμματισμού R Επιλέξτε και χρησιμοποιήστε R πακέτα και τεχνικές για την οργάνωση, την προβολή και την ανάλυση χρηματοοικονομικών δεδομένων από διάφορες πηγές (CSV, Excel, βάσεις δεδομένων, web, κλπ.) Κατασκευή εφαρμογών που επιλύουν προβλήματα που σχετίζονται με την κατανομή περιουσιακών στοιχείων, την ανάλυση κινδύνου, την απόδοση των επενδύσεων και πολλά άλλα Επίλυση προβλημάτων, ενσωμάτωση εκτέλεσης και βελτιστοποίηση μιας εφαρμογής R
Δημοσιογράφος
  Οι προγραμματιστές Αναλυτές Ποσότητα
Η μορφή της πορείας
  Μερικές διαλέξεις, μερικές συζητήσεις, ασκήσεις και σκληρές πρακτικές
Σημείωση
  Αυτή η εκπαίδευση αποσκοπεί στην παροχή λύσεων σε ορισμένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των οικονομικών. Ωστόσο, εάν έχετε ένα συγκεκριμένο θέμα, εργαλείο ή τεχνική που θέλετε να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε περαιτέρω, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να το διορθώσετε.
21 hours
Η R είναι μια γλώσσα προγραμματισμού και ένα περιβάλλον λογισμικού για στατιστικούς υπολογισμούς. Μαζί με το R και το Excel, οι χρήστες είναι σε θέση να εφαρμόσουν τα πρότυπα R Tidyverse και πιο ισχυρά χαρακτηριστικά R για τη βελτίωση της ανάλυσης δεδομένων στο Excel. Αυτή η εκπαιδευτική, ζωντανή εκπαίδευση (online ή online) απευθύνεται σε αναλυτές δεδομένων που επιθυμούν να προγραμματίσουν σε R για Excel. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Συγκέντρωση και μετακίνηση δεδομένων μεταξύ Excel και R. Χρησιμοποιήστε τα χαρακτηριστικά R Tidyverse και R για λύσεις ανάλυσης δεδομένων στο Excel. Αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους στην επιστήμη των δεδομένων με την εκμάθηση R.
Η μορφή του μαθήματος
  Διαδραστική διάλεξη και συζήτηση. Πολλές ασκήσεις και πρακτικές. Hands-on εφαρμογή σε ένα ζωντανό εργαστήριο περιβάλλον.
Επιλογές προσαρμογής μαθημάτων
  Για να ζητήσετε μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αυτό το μάθημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε.
21 hours
Κοινό Ιδιοκτήτες Business (διαχειριστές μάρκετινγκ, διαχειριστές προϊόντων, διευθυντές πελατών) και τις ομάδες τους · πελάτες εμπειρογνωμόνων. ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ Το μάθημα ακολουθεί τον κύκλο ζωής των πελατών από την απόκτηση νέων πελατών, τη διαχείριση των υφιστάμενων πελατών για κερδοφορία, τη διατήρηση καλών πελατών και τέλος την κατανόηση των πελατών που μας αφήνουν και γιατί. Θα εργαστούμε με πραγματικά (εάν είναι ανώνυμα) δεδομένα από μια ποικιλία βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών, της ασφάλισης, των μέσων ενημέρωσης και της υψηλής τεχνολογίας. Μορφή Εκπαίδευση με καθοδηγητή εκπαιδευτή κατά τη διάρκεια πέντε συνεδριών μισής ημέρας με ασκήσεις στην τάξη καθώς και με την εργασία στο σπίτι. Μπορεί να παραδοθεί ως αίθουσα διδασκαλίας ή σε απόσταση (online).
14 hours
Αυτό το μάθημα είναι μια εισαγωγή στην εφαρμογή νευρωνικών δικτύων σε πραγματικά προβλήματα με το λογισμικό R-project.
7 hours
Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επιστήμονες δεδομένων και στατιστικολόγους που έχουν ήδη βασικές δεξιότητες κωδικοποίησης R & C++ και κωδικό R και χρειάζονται προηγμένες ικανότητες κωδικοποίησης R. Ο σκοπός είναι να δοθεί μια πρακτική προηγμένη σειρά μαθημάτων R για τους συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν τις μεθόδους στην εργασία. Παραδείγματα συγκεκριμένων τομέων χρησιμοποιούνται για να κάνουν την εκπαίδευση σχετική με το κοινό
14 hours
R είναι μια ελεύθερη γλώσσα προγραμματισμού ανοικτού κώδικα για στατιστικούς υπολογιστές, ανάλυση δεδομένων και γραφικά. R χρησιμοποιείται από έναν αυξανόμενο αριθμό διαχειριστών και αναλυτών δεδομένων μέσα σε εταιρείες και ακαδημαϊκούς κύκλους. Το R διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία πακέτων για την εξόρυξη δεδομένων.
21 hours
Big Data είναι ένας όρος που αναφέρεται σε λύσεις που προορίζονται για την αποθήκευση και την επεξεργασία μεγάλων συνόλων δεδομένων. Αναπτύχθηκαν αρχικά από την Go Ogle, οι λύσεις αυτές Big Data έχουν εξελιχθεί και εμπνευστούν από άλλα παρόμοια έργα, πολλά από τα οποία είναι διαθέσιμα ως open-source. R είναι μια δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού στον χρηματοπιστωτικό κλάδο.
14 hours
Ο στόχος αυτού του μαθήματος είναι να παρέχει μια βασική επάρκεια στην εφαρμογή μεθόδων Machine Learning στην πράξη. Μέσα από τη χρήση της πλατφόρμας προγραμματισμού R και των διαφόρων βιβλιοθηκών της, και με βάση ένα πλήθος πρακτικών παραδειγμάτων, αυτό το μάθημα διδάσκει πώς να χρησιμοποιήσει τα πιο σημαντικά δομικά στοιχεία της Machine Learning , πώς να κάνει τις αποφάσεις μοντελοποίησης δεδομένων, να ερμηνεύσει τις εξόδους των αλγορίθμων επικυρώστε τα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τις δεξιότητες για να κατανοήσετε και να χρησιμοποιήσετε με βεβαιότητα τα πιο βασικά εργαλεία από το Toolbox Machine Learning Tool και να αποφύγετε τις συνήθεις παγίδες των εφαρμογών της Data Science .
21 hours
R είναι μια ελεύθερη γλώσσα προγραμματισμού ανοικτού κώδικα για στατιστικούς υπολογιστές, ανάλυση δεδομένων και γραφικά. R χρησιμοποιείται από έναν αυξανόμενο αριθμό διαχειριστών και αναλυτών δεδομένων μέσα σε εταιρείες και ακαδημαϊκούς κύκλους. Η R βρήκε επίσης οπαδούς μεταξύ των στατιστικολόγων, των μηχανικών και των επιστημόνων χωρίς δεξιότητες προγραμματισμού στον υπολογιστή, οι οποίοι βρίσκουν εύκολο στη χρήση. Η δημοτικότητά του οφείλεται στην αυξανόμενη χρήση της εξόρυξης δεδομένων για διάφορους στόχους, όπως η ρύθμιση των τιμών διαφήμισης, η ταχύτερη εύρεση νέων φαρμάκων ή η τελειοποίηση οικονομικών μοντέλων. Το R διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία πακέτων για την εξόρυξη δεδομένων.
21 hours
R είναι μια ελεύθερη γλώσσα προγραμματισμού ανοικτού κώδικα για στατιστικούς υπολογιστές, ανάλυση δεδομένων και γραφικά. R χρησιμοποιείται από έναν αυξανόμενο αριθμό διαχειριστών και αναλυτών δεδομένων μέσα σε εταιρείες και ακαδημαϊκούς κύκλους. Η R βρήκε επίσης οπαδούς μεταξύ των στατιστικολόγων, των μηχανικών και των επιστημόνων χωρίς δεξιότητες προγραμματισμού στον υπολογιστή, οι οποίοι βρίσκουν εύκολο στη χρήση. Η δημοτικότητά του οφείλεται στην αυξανόμενη χρήση της εξόρυξης δεδομένων για διάφορους στόχους, όπως η ρύθμιση των τιμών διαφήμισης, η ταχύτερη εύρεση νέων φαρμάκων ή η τελειοποίηση οικονομικών μοντέλων. Το R διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία πακέτων για την εξόρυξη δεδομένων.
7 hours
Περιγραφή: Πρόκειται για ένα μάθημα που έχει σχεδιαστεί για να διδάσκει στους χρήστες R πώς να δημιουργούν εφαρμογές ιστού χωρίς να χρειάζεται να μάθουν HTML , Java script και CSS . Σκοπός: Καλύπτει τα βασικά στοιχεία για το πώς λειτουργούν οι Shiny εφαρμογές. Καλύπτει όλες τις συνήθεις λειτουργίες εισόδου / εξόδου / εμφάνισης / επένδυσης από τη βιβλιοθήκη Shiny.
28 hours
R is an open-source free programming language for statistical computing, data analysis, and graphics. R is used by a growing number of managers and data analysts inside corporations and academia. R has also found followers among statisticians, engineers and scientists without computer programming skills who find it easy to use. Its popularity is due to the increasing use of data mining for various goals such as set ad prices, find new drugs more quickly or fine-tune financial models. R has a wide variety of packages for data mining.
14 hours
Αυτό το μάθημα είναι μέρος του συνόλου δεξιοτήτων Data Scientist (Domain: Data and Technology)
14 hours
R  είναι μια ελεύθερη γλώσσα προγραμματισμού ανοικτού κώδικα για στατιστική υπολογιστική, ανάλυση δεδομένων και γραφικά. Η έρευνα χρησιμοποιείται από έναν αυξανόμενο αριθμό διαχειριστών και αναλυτών δεδομένων μέσα σε εταιρείες και ακαδημίες. R έχει μια μεγάλη ποικιλία πακέτων για την εξόρυξη δεδομένων.
14 hours
R είναι μια ελεύθερη γλώσσα προγραμματισμού ανοικτού κώδικα για στατιστικούς υπολογιστές, ανάλυση δεδομένων και γραφικά. R χρησιμοποιείται από έναν αυξανόμενο αριθμό διαχειριστών και αναλυτών δεδομένων μέσα σε εταιρείες και ακαδημαϊκούς κύκλους. Το R διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία πακέτων για την εξόρυξη δεδομένων.
21 hours
R is an open-source free programming language for statistical computing, data analysis, and graphics. R is used by a growing number of managers and data analysts inside corporations and academia. R has a wide variety of packages for data mining.
7 hours
Αυτό το μάθημα καλύπτει προχωρημένα θέματα στον προγραμματισμό R.
21 hours
In this instructor-led, live training, participants will learn advanced techniques for Machine Learning with R as they step through the creation of a real-world application. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand and implement unsupervised learning techniques
 • Apply clustering and classification to make predictions based on real world data.
 • Visualize data to quicly gain insights, make decisions and further refine analysis.
 • Improve the performance of a machine learning model using hyper-parameter tuning.
 • Put a model into production for use in a larger application.
 • Apply advanced machine learning techniques to answer questions involving social network data, big data, and more.
28 hours
Σε αυτή την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εφαρμόζουν τεχνικές μηχανικής μάθησης και εργαλεία για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων στον τραπεζικό κλάδο. R θα χρησιμοποιηθεί ως γλώσσα προγραμματισμού. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πρώτα τις βασικές αρχές και στη συνέχεια εφαρμόζουν τις γνώσεις τους δημιουργώντας τα δικά τους μοντέλα μηχανικής μάθησης και χρησιμοποιώντας τα για να ολοκληρώσουν μια σειρά από ζωντανά έργα. Κοινό
 • Προγραμματιστές
 • Οι επιστήμονες των δεδομένων
 • Τραπεζικοί επαγγελματίες με τεχνικό υπόβαθρο
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
21 hours
R είναι μια δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Χρησιμοποιείται σε χρηματοοικονομικές εφαρμογές που κυμαίνονται από βασικά προγράμματα διαπραγμάτευσης μέχρι συστήματα διαχείρισης κινδύνου. Σε αυτή την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή προπόνηση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις βασικές αρχές του προγραμματισμού R καθώς περπατούν μέσω της κωδικοποίησης στο R χρησιμοποιώντας οικονομικά παραδείγματα. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Κατανοήστε τα βασικά του προγραμματισμού R
 • Χρησιμοποιήστε το R για να χειριστείτε τα δεδομένα σας για να εκτελέσετε τις βασικές οικονομικές λειτουργίες
Κοινό
 • Προγραμματιστές
 • Επαγγελματίες Finance
 • IT Επαγγελματίες
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
21 hours
Το R είναι μια δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Χρησιμοποιείται σε χρηματοοικονομικές εφαρμογές που κυμαίνονται από βασικά προγράμματα συναλλαγών έως συστήματα διαχείρισης κινδύνου. Σε αυτή την εκπαιδευτική, ζωντανή κατάρτιση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις βασικές αρχές της χρηματοοικονομικής συναλλαγής καθώς περνούν μέσα από την κατασκευή και την εφαρμογή βασικών στρατηγικών και δράσεων συναλλαγών στο R χρησιμοποιώντας quantstrat. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
  Κατανοήστε τις θεμελιώδεις έννοιες στο εμπόριο Δημιουργία και εφαρμογή της πρώτης στρατηγικής συναλλαγών τους χρησιμοποιώντας R Ανάλυση της απόδοσης της στρατηγικής τους χρησιμοποιώντας R
Δημοσιογράφος
  Προγραμματιστές Finance Επαγγελματίες Οι Επαγγελματίες
Η μορφή της πορείας
  Μερικές διαλέξεις, μερικές συζητήσεις, ασκήσεις και σκληρές πρακτικές
21 hours
R είναι μια δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Χρησιμοποιείται σε χρηματοοικονομικές εφαρμογές που κυμαίνονται από βασικά προγράμματα διαπραγμάτευσης μέχρι συστήματα διαχείρισης κινδύνου. Σε αυτή την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν προηγμένες έννοιες προγραμματισμού στο R καθώς περπατούν μέσω της κωδικοποίησης στο R χρησιμοποιώντας οικονομικά παραδείγματα. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Εφαρμογή προηγμένων τεχνικών προγραμματισμού R
 • Χρησιμοποιήστε το R για να χειριστείτε τα δεδομένα σας για να εκτελέσετε πιο προηγμένες οικονομικές λειτουργίες
Κοινό
 • Προγραμματιστές
 • Επαγγελματίες Finance
 • IT Επαγγελματίες
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
28 hours
Machine learning is a branch of Artificial Intelligence wherein computers have the ability to learn without being explicitly programmed. R is a popular programming language in the financial industry. It is used in financial applications ranging from core trading programs to risk management systems. In this instructor-led, live training, participants will learn how to apply machine learning techniques and tools for solving real-world problems in the finance industry. R will be used as the programming language. Participants first learn the key principles, then put their knowledge into practice by building their own machine learning models and using them to complete a number of team projects. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts in machine learning
 • Learn the applications and uses of machine learning in finance
 • Develop their own algorithmic trading strategy using machine learning with R
Audience
 • Developers
 • Data scientists
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
28 hours
Η μηχανική μάθηση είναι κλάδος της Τεχνητής Νοημοσύνης όπου οι υπολογιστές έχουν τη δυνατότητα να μάθουν χωρίς να έχουν προγραμματιστεί ρητά. Η βαθιά μάθηση είναι ένας υποτομέας μηχανικής μάθησης που χρησιμοποιεί μεθόδους που βασίζονται σε παραστάσεις και δομές δεδομένων μάθησης, όπως νευρωνικά δίκτυα. R είναι μια δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Χρησιμοποιείται σε χρηματοοικονομικές εφαρμογές που κυμαίνονται από βασικά προγράμματα διαπραγμάτευσης μέχρι συστήματα διαχείρισης κινδύνου. Σε αυτήν την καθοδηγούμενη από τους εκπαιδευτές, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εφαρμόσουν μοντέλα βαθιάς μάθησης για τη χρηματοδότηση με τη χρήση R καθώς προχωρούν μέσω της δημιουργίας ενός προτύπου πρόβλεψης των τιμών των μετοχών. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Κατανοήστε τις θεμελιώδεις έννοιες της βαθιάς μάθησης
 • Μάθετε τις εφαρμογές και τις χρήσεις της βαθιάς μάθησης στη χρηματοδότηση
 • Χρησιμοποιήστε το R για να δημιουργήσετε μοντέλα βαθιάς μάθησης για τη χρηματοδότηση
 • Κατασκευάστε το δικό σας μοντέλο πρόβλεψης βασικών τιμών εκμάθησης χρησιμοποιώντας το R
Κοινό
 • Προγραμματιστές
 • Οι επιστήμονες των δεδομένων
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
28 hours
Η μηχανική μάθηση είναι κλάδος της Τεχνητής Νοημοσύνης όπου οι υπολογιστές έχουν τη δυνατότητα να μάθουν χωρίς να έχουν προγραμματιστεί ρητά. Η βαθιά μάθηση είναι ένας υποτομέας μηχανικής μάθησης που χρησιμοποιεί μεθόδους που βασίζονται σε παραστάσεις και δομές δεδομένων μάθησης, όπως νευρωνικά δίκτυα. R είναι μια δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Χρησιμοποιείται σε χρηματοοικονομικές εφαρμογές που κυμαίνονται από βασικά προγράμματα διαπραγμάτευσης μέχρι συστήματα διαχείρισης κινδύνου. Σε αυτήν την καθοδηγούμενη από εκπαιδευτή, ζωντανή εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εφαρμόσουν μοντέλα βαθιάς μάθησης για τις τράπεζες που χρησιμοποιούν το R, καθώς περνούν μέσα από τη δημιουργία ενός μοντέλου βαθιάς μάθησης πιστωτικού κινδύνου. Μέχρι τη λήξη αυτής της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
 • Κατανοήστε τις θεμελιώδεις έννοιες της βαθιάς μάθησης
 • Μάθετε τις εφαρμογές και τις χρήσεις της βαθιάς μάθησης στον τραπεζικό τομέα
 • Χρησιμοποιήστε το R για να δημιουργήσετε μοντέλα βαθιάς μάθησης για τις τράπεζες
 • Δημιουργήστε το δικό τους μοντέλο βαθιάς μάθησης πιστωτικού κινδύνου χρησιμοποιώντας το R
Κοινό
 • Προγραμματιστές
 • Οι επιστήμονες των δεδομένων
Μορφή του μαθήματος
 • Διάλεξη μέρους, μερική συζήτηση, ασκήσεις και βαριά πρακτική άσκηση
7 hours
Shiny is an open source R package that provides a web framework for building interactive web applications using R. In this instructor-led, live training, participants will learn how to combine data science and web development using Shiny, R, and HTML. By the end of this training, participants will be able to:
 • Build interactive web applications with R using Shiny
Audience
 • Data scientists
 • Web developers
 • Statisticians
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Last Updated:

Online R Language courses, Weekend R Language courses, Evening R Language training, R Language boot camp, R Language instructor-led, Weekend R Language training, Evening R Language courses, R Language coaching, R Language instructor, R Language trainer, R Language training courses, R Language classes, R Language on-site, R Language private courses, R Language one on one training

Course Discounts

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Greece!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions